O saptamana minunata va doresc.
Am reitrat in pita la lucru, sunt cam stresata ca nu reusesc sa-mi termin treburile pana nasc.
Luiza eu iti zic cu ce-mi tratez eu arsurile, cu riscul sa mi-o capat de la mamicile mai intransigente.
Un pahar seara face minuni. Altfel toata noaptea ma chinuiam din cauza arsurilor. Cred ca bebica mea o sa fie vesela si o sa sughite mult
Spor la cumparaturi.
Andreealidya nu te mai stresa, fiecare zi care trece e o zi castigata. Fa injectiile cand iti zice doctorita si ai sa vezi ca va fi bine. Parca te vad pe aici la 41 saptamani ca te vaieti ca numai tu nu mai nasti.
Marina si eu cunosc o tipa super care de 12 ani e casatorita cu un cetatean roman si nu reuseste sa obtina cetatenia.
Bai nu suntem normali, zici ca se bate lumea intreaga sa devina cetatean roman. Partea proasta e ca desi e profesionista extraordinara nu poate lucra cu acte in regula din cauza lipsei cetateniei, si e cumva la mila comunitatii ca sa poata fi platita la negru. 

celelalte fete va pup si va imbratiosez, chiar daca nu v-am raspuns la fiecare, dar ma preseaza rau timpul. Mai intru peste vreo ora si atunci poate-mi mai vin idei.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Buna burtici,
am fost si noi la control si totul este bine, colul sta inchis, bebe este foarte miscacios, am primit analizele de trimestrul 3.
Ah, si fetele, da, eu am modificat listuta, dar nu am facut galerie mare pt ca nu stiam daca am modificat-o bine
. Simona intrase pe Facebook, si ne anuntase rapid ca a nascut o fetita, la 35 de saptamani (adica pe 29.03), dar nu stiam care e nick-ul ei pe DC (am intuit ca e simomiha81, dar ma debusola putin faptul ca ea avea un carucior de baietel, si nu de fetita
). Asa ca am asteptat pana a confirmat ca ea este simomiha81
(adica azi)
Deci, putem sa incepem felicitarile pt minunea Sofia-Elena, bebe de simomiha81
32+