Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Prima poza cu Raisa in ziar!
http://www.zi-de-zi.ro/detalii-articol/back_to/lista-prima-pagina/article/familia-vlas-hotelul-plaza-de-5-stele-si-povestea-continua.html

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

frumoasa familie (costumasul mamei tale m-a dat gata )

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Citat:
citat din mesajul lui crispro
[De aspirat cam la 3 zile... no, poate is cam lenesa.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Cristina, m-ai facut sa rad din inima...Ai fost asa de tare!!!
Bun, deci incep sa ma mai relaxez, am crezut ca sunt o mama nepasatoare si careia nu-i pasa de copil...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

haha
v-am batut! Eu aspir la saptamana, dar Rebeca nu sta pe jos - ea e cataratoare, merge pe canapea care e mare si captusita pe toate partile - altfel ar fi avut zeci de cucuie pana acum . Ii spal manutele de obicei dupa fiecare masa - ca se face ca porcisorul -, afara nu o dezifectez; o sterg pe manute cu servetele umede normale doar daca sta cu manutele pe marginea bancilor - care fireste sunt pline de jeg. Jucariile i le clatesc cu apa daca pica pe jos, bibieroanele le sterlizez inca, asta pentru ca zac in chiuveta cateva ore dupa ce au fost folosite. Suzetele le sterilizez la cateva zile; in rest doar le clatesc cu multa apa. Eu nu exagerez cu dezinfectarea, trebuie sa faca si anticorpi; altfel cand o sa ajunga la gradi o sa fie dezastru.

Mi-a mai trasnit o idee legat de bona: cum va dati voi seama daca nu e o infractoare? Asta legat de furtul copiilor.

La Multi Ani! Ramona Sa fi sanatoasa si fericita.

LML Sara Maria de maurice, Bianca Maria de michelle1981 si Sara Elena de danuta-bel
Sa cresteti mari si sanatoase!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

rodi chiar vroiam sa te intreb cum se face ca nu ai aspirator? eu nu suport matura, ca numa ridic prafu in cap! eu aspir si baile si peretii :):) si mobila, prin biblioteca printre carti. mi se pare indispensabil.
holul il aspir zilnic, dimineata ca simt nisipul adus cu papucii..ioi..in bucatarie si living cam la 2-3 zile(cu roomba).in rest o data pe sapt.

pai victo, si io ca alice, n-am covoare! gresie in toata casa, nici incalzire centrala nu e, nici macar gaz (decat la butelie). asta e clima...

AMR 6 zile

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Io ce sa mai zic de Rebeca?! Ca se tine de incaltari, cu degetele pe talpi si apoi pune manute pe suzeta si tzup! in gura! Sau ia suzeta si da cu ea pe pereti, sau pe canapea, sau pe jucarii si apoi baga repede in gura, cica gusta. Sa mor cand am vazut-o prima data, dar acum sunt relaxata.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La multi ani Sara, Bianca si Sara Maria! La multi ani Ramona!
Eu aspir si spal cam de 2 ori pe sapt. in sufra. unde stam toata ziua, baie si buc. In rest o data pe sapt. Stefi inca nu patruleaza, atunci va trebui sa fac mai des, nu stiu cum sa procedez pt. ca ei ii e frica de aspirator si plange cand il aude, iar cand doarme trebuie sa fie liniste ca doarme iepureste. Nu am pe nimeni care sa-mi ia fata la plimbare o ora, doua zilnic sa pot face curat temeinic in lipsa ei. Asa ca totul se face pe bucatele, printre picaturi cand e tati acasa. Cand doarme ea fac mancare (aproape zilnic ca ai mei sunt mancai toti, mai putin eu), frec si mai stau pe net. cand e treaza numai cu ea, eu o spal, eu ii dau sa manance, eu o schimb, eu o plimb, eu ma joc cu ea. Si mai e si baiatul , trebuie sa petrec timp si cu el, asa ca mie nu-mi ajung 24 de h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adriana, si eu m-am gandit la asta, la toate 3 bonele care au fost pana acum, prima data cand au iesit la plimbare cu copilul. Am stat ca pe jar in casa, ca daca nu mai vin inapoi, ce stiu eu despre femeile alea, etc. Prima zi a fost mai greu si apoi m-am calmat. Dar e tare stresant sa-ti lasi copilul cu un om teoretic necunoscut!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adriana, in principiu nu imi pun pb, pt ca eu sunt acasa cu ei. no bine..scenarii din alea ca ar putea fi in nu stiu ce grup infractional..se pot face..apoi asa..cu frici din astea unde ajungem..
mai am si eu idei din astea ca intra careva pe balcon (stau la ultimul etaj, balcoane neinchise)..scara 2 e lipita de a mea si are doar 2 etaje (eu stau la 3), deci acoperisul lor da in balconu meu

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Ramonasin, la multi ani!

RODY, trebuie sa vb cu al meu sotz in romaneste pt ca are colegi romani, iti dai seama ca e greu si pt ei dar si pt el ca se simte prost. Si daca pana sa ne cunoastem era convins ca se va īntoarce in tara lui, acum e convins ca o sa stea o buna perioada pe aici.... Il va ajuta cu siguranta sa stie limba romana, atat la job, cat si ca sa fie mai sigur pe el in general. Asa ca, desi ador sa vorbim in spaniola, trebuie s-o facem si pe asta....

In alta ordine de idei, eu aspir sambata, mai bine zis aspiram pt ca tocmai mi s-a stricat aspiratorul... De vreo 2 sapt folosesc matura Si tare greu e. Tre sa cumparam zilele astea unul nou. A sta pe o plapuma Si deocamdata se limiteaza la spatiul lui dar cand o lua casa la analizat .... tre sa aspir mai des cu siguranta.

Hainutze -o data pe zi, seara dupa baita Si gata. Si asa de abia ma lasa sa-l imbrac, ma lupt cu el. ...nu mai zic de pampers ce scandal face.

Mese de LM - noi ne bebelusim in continuare - fara numar, fara numar !

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Sara Maria de maurice
Bianca Maria de michelle1981
Sara Elena de danuta-bel

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Paula amuchina este dezinfectant si varichina aceeasi chestie tip-Ace folosit pentru spalat , innalbit.
gommose-adica din guma , plastic moale.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput