Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Crissy la asta ma gandeam si eu,sa mai fac cateva borcanele pt cand mai plec pe neasteptate.
Noi nu cumparam borcanele,l-am invatat cu mancarea gatita de mine.Ii gatesc zilnic,niciodata nu fac 2 portii si ii las la frigider.Nici pt noi nu prea fac asa.
Iar la congelator am mango+papaya o caserola din care iau cate o lingura la cateva zile,plus vreo 2 borcane de legume cu carnita.

Carmen de obicei surorile ar trebui sa se sprijine,stiu asta.Insa la noi sunt alte treburi si as prefera sa nu detaliez.Insa ceea ce mi-a spus stiu sigur ca nu au fost sfaturi bune ci morala de genul "tu esti mica si proasta,eu sunt mare si atotstiutoare"
Si nu vorbesc prostii.

Ma intreba cineva :nu are copii si nici dorinta de a-i avea.Alte lucruri sunt mai importante in viata.

Ma scuzati fetelor,sa nu credeti ca sunt o sora rea,poate prea indulgenta cateodata.Insa la noi sunt mari probleme de ani buni,peste care nu se pot trece din pacate asa usor caci raman in suflet.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Multumesc fetelor
de tantari nu poate fi vorba
apa de la balaceala e fara clor

sa vedem cand ne poate primi med de fam

Crissy da si eu ma gandeam la brocanele facute acasa

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Crispo ce-mi place cum face Vlad "doua-doua".Cum ai reusit sa il inveti?Caci eu ma chinui sa-i arat lui Paul diverse chestii gen :da un pupic,hai in brate,hai la mama,fa pa...dar nu vrea.

Oanna asa avem si noi dupa baita,insa trec rapid.
Vroiam sa-ti spun:ce si-a deschis parul Matei,de necrezut.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Na ca apuc si eu sa va scriu rapid ceva...de citit va citesc, dar cand vreau sa comentez ceva, nu mai am voie, imi expira timpul
Am vazut ca Vladut face doua-doua, bravo, Vladut! Vezi, mami, ca el se dezvolta intelectual si apoi fizic...pai ii intrece pe multi delfinasi chiar si mai mari decat el.
L-am vazut si pe Raul, cum merge el in picioare deja, BRAVO! Sunteti deja flacai mari. Si mi-e drag de el rau cand il vad cu parul ala mare, ii creste repede, asa-i?
Sanatate Letiziei, acum am citit ca e un pic bolnavioara
Pe scurt, pup delfinasii ca tare mi-s dragi, pe toti, absolut toti!

Eu sunt un pic suparata ca Aida a o iritatie la pasarica care se tot extinde, am incercat Sudocrem, Triderm, Cutaden si nu merge nimic. Asta seata i-am dat cu ulei de masline fiert, dar maine cred ca ajungem si noi la pediatru. Am vazut ca si Matei are niste bubite, sper sa treaca repede

Ma bag la somnic, mi s-a facut somn si mie acum. Noapte buna, delfinasi si mamici de delfinasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Btz, noi tot facem doua-doua, cand il tin in brate, cu spatele la mine, si ii dau mainile mele in ale lui, si tot fac eu impreuna cu el. Asa a prins miscarea. Dar cred ca fiecare face in ritmul lui, sau cand vrea. Ca si eu ma chinui inca sa ii arat cum sa se roteasca sau sa umble si tot nu vrea... Al meu ca e asa lenes in miscare are timp sa invete alte lucruri. Dar Paul al tau e activ bine, are o gramada de explorat, nu are el timp de povesti si de doua-doua. I se mai vede la buzite arsura?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen, Bambo, Ilinca, sanatate multa!

Oana, eu nu-mi dau seama din poze, V cand i se activeaza DA are zone mai extinse... Sincer, nu cred ca e vreo alergie.. mai degraba o dermatita de contact, piscaturi..

Crissy, draga de tine.. v-as da putin din pofta si apetitul lui V.. Daca ii amesteci cu laptic papica? Nu se schimba nimic?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Michelle, La multi, multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!!!
Petrecere frumoasa!

LML Tudor si Denis!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput
Mergi la inceput