Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 18
btz_ovi spune:
BAMBI,Kata
L-am vazut pe Raul in maternitate,mi-a aparut in link pe FB si am intrat.Era asa scumpel la nastere,iar acum e un barbatel adevarat.
RODY eu de mult am uitat sa fac ceva.Mea culpa .Uitasem de YM
Mie imi plac bulanasele Isei.Si Paul are pernute si i le mananc mereu.Ce-i mai place .
Al meu se gadila cand il musc in zona coastelor,rade pana lesina.
CRISPO eu stiam ca in jur de 250g trb sa ia lunar.Paul ia prea mult parca
Daaa,a inceput..am fost sambata la inscriere si aacum e la prima ora de legislatie.Abia asteapta sa intre pe traseu.
Eu sunt happy,am aflat de o prietena buna virtuala (ma cautase ea asta vara pe forum cand nascusem si i-a dat cineva nr meu de tel) ca e insarcinata iarasi.
Asa-mi plac mie burtile.
La noi e vreme bacoviana
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
adrianaBuc spune:
MICHELLE, LA MULTI ANI! SA FI SANATOASA SI IUBITA!
LML Tudor si Denis! Sa cresteti mari!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
btz_ovi spune:
KATALINA folosesti (sau intentionezi pe viitor) COLON HELP???
Este bun si pt detoxofiere??Nu stiu detalii deloc.
Sa imi spui cum te simti cu el te rog
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka www.youtube.com/watch?v=Nr19QX1p44c&feature=player_embedded" target="_blank">asa vor cobori si ai nostri scarile?! AMR 5 zile delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Bine ca nu am scari...Cu siguranta il filmam si pe Tudor asa.. la ce energie are...
De exemplu acum e la faza de mers tinut de o manuta si cand vede motanul vrea sa fuga dupa el si imi da drumul la mana......Uita ca nu stie sa mearga..
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
adrianaBuc spune:
hahaha rodi chiar ca e mare noroc ca nu am scari.
crispro, Rebeca are 8,4 kg. Nu te mai lua dupa tot ce citesti. Se gasesc pe net grafice cu paramentrii normali de crestere, daca esti in parametrii, relax. In plus, poate creste mai mult in inaltime o perioada; Rebeca nu creste in greutate cand ia in inaltime mai mult.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
ilinca79 spune:
V-am mai zis eu ca-i bine sa parasti copii pe forum, ca parca afla si isi mai revin: asa ca a dormit Victor doua ore azi dimineata, cred ca nu s-a mai intamplat de vreo 3 saptamani minunea si apoi era in sfarsit bine dispus. Acum seara a adormit iar singur fara proteste Sa vedem cum va fi noaptea.
Cu scuzele de rigoare, ca vad ca sunt mereu intarziata: La multi ani cu sanatate ramonasin!
La multi ani draga Michelle, multa sanatate si sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa!
crispro pot fi si dintii intr-adevar, un incisiv lateral de sus a iesit deja dar fara scandal, acum se vede urmatorul...numai ca daca primul n-a durut ma gandeam ca nici al doilea. Stai linistita cu greutatea, Vlad arata super bine si ce fain face doua-doua . Victor ca si Mihai al Paulei are cam tot 8,3 kg.
ce scumpa e Isa, iti vine sa-i papi bulanasele Abia astept sa vina la Cluj sa o "smotocesc" un pic
Kata te asteptam la Cluj!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Paula, pai luna trecuta cam 100 grame cred ca a luat... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
m-ai pus pe ganduri...cu cele 9 kg
pai Matei avea acum o saptamana 8.280 kg
in ultima luna a pus 220 gr
sunt curioasa cat pune luna asta...il cantaresc in weekend
la voi au aparut capsunile?!?
trimite un sfert de ladita la mine
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
CarmenAlbu spune:
Buna seara si de la noi!
Michelle, sa fii sanatoasa si sa ai o viata frumoasa si implinita!!
Noi cu temperatura 39.7 rectal a luat un virus la plimbare, un copilas o fi tusit ceva, de fapt imi si aduc aminte 3 copilasi frumosi zglobii alergand prin parc toti raciti, asa ca acum e si Leti la fel si rosie in gat, ne-a spus medicul sa incercam sa tinem temp pe la 39 nu mai sus, a spus ca e bine sa faca, si ciudat este ca nu frige, sau nu e mai calda decat de obicei decat la juma' de ora dupa nurofen, azi noapte nu as fi spus ca are 39,7 sub nicio forma, dar cum nu mai stiam ce sa fac am pus si termometrul ce mare surpriza, corpul lucreaza sa ne vindece si noi habar nu avem... Bine ca acum iau temperatura in fiecare ora ca daca ii pun mana pe frunte nu are. dr a spus ca atunci cand are manutele si piciorusele reci ii creste de fapt temperatura si cand transpira ii scade.
ooana spune:
citat din mesajul lui katalina Noi daca vom pleca de Paste, incerc sa-l obisnuiesc cu borcanele, dar nu ii plac deloc cele cu legume,sau cu carne, de nici un fel.Voi congela combinatiile lui preferate,le pun la borcanele si sper sa ne descurcam asa acolo.Fructele HIPP ii plac. Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata |
nici noua nu ne plac borcanelele
am incercat HIPP legume cu pui si orez...120gr, dupa ce a papat la 10 min a vomat tot...nici nu mai incerc alta data
in schimb ne plac fructele
la piata merg si eu de 2-3ori/sapt
sa gatesc imi place la nebunie!!! ...pe mine ma RELAXEAZA!
si mie imi plac concediile cu prietenii sau doar noi
nu mergem cu nici unii dintre parinti
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
CarmenAlbu spune:
Btz nu te supara pe sora ta, eu sunt sigura ca a facut-o cu cele mai bune intentii, poti doar sa-i multumesti ca se gandeste la tine, asa am insistat si eu cu LM la sora mea care pana nu mi-a explicat ca pentru ea care 2 ore pe zi le petrece pe drum la si de la munca, intre timp face curat gateste etc si a mai plecat si sotul ei in delegatie am crezut ca e nebuna si ca eu stiu cel mai bine cum de nu ma intelege, eu fireste ca ma gandeam numai la interesele micutei, in modul meu egoist in loc sa ma gandesc si la ea, adica la amandoua...
Surorile nu le inlocuieste nimeni si certurile ar trebui sa fie niste copilarii acolo de nebagat in seama, nu este niciuna mai presus decat cealalta si trebuie judecata intentia buna dincolo de orgolii. Eu am cele mai bune surori din lume, ca si mine cu multe defecte si si mai multe calitati, si sunt asa de mandra de ele, nevoie mare, chiar daca ma cert mereu cu cea mare, cedez eu imediat pentru ca e sora mea mai mare si nu vreau niste prostii fara importanta intre noi!
Si cred ca toti cei care au frati surori au cel mai minunat dar pentru ca ei ne vor iubi mereu si cand vom avea nevoie de un umar cu adevarat de nedejde ne vor face surprize frumoase.