FIV Europa(43)
Raspunsuri - Pagina 7
Miha3 spune:
Am uitat sa-ti spun sa faci si AMH (hormoni anti mullerian) care indica rezeva ovariana si in functie de care medicul de la FIV poate sa-ti dea o stimulare mai puternica. Eu nu am incercat niciodata in tara, datorita parerii mele ca ai nostri sunt si mai incompetenti si nepregatiti ca cei din afara si dau stimulari prea puternice fara sa fie nevoie.
danielam1971 spune:
miha, merci mult de sfaturi chiar maine merg sa fac o parte din analize, si eu sunt convinsa acum ca toti doctorii de aici sunt VARZA asteapta doar spaga si te trateaza .....dar asta e si eu sper ca urmatorul fiv in toamna sa-l fac in irlanda e altfel mai scump bineinteles dat poate sunt alte sanse.
tinem legatura si eu iti tin pumniii
pupici
dana
luck spune:
sisipisi
care a fost recomandarea celor de la Viena pt acesti anticorpi pozitivi inainte de fiv si pe parcursul stimularii?
Si eu am ATPO = 111.
maria08 spune:
Dragele mele, dar ce liniste s-a lasat aici....
Daca e cineva care ma poate ajuta, va rog, aveti vreo recomandare pentru o firma anume pentru Vitex? Multumesc anticipat!
brunadria spune:
am ajuns acasa cu testul negativ!
0,5!!!
astept sa vb cu dr sa vad cand pot face TEC !
ma pregatesc psihic pt o noua incercare in august la Sibiu !
macar merg in tara si sunt ocupata, nu ma mai gandesc deocamdata la fiv uri!
asa ca mi beau cafeluta , fumez o tigara si pun tara la cale!
de ar fi dupa mine as incepe o noua stimulare in z2 de cm la cat puregon am in frigider imi ajunge pt 3 fiv uri!
asa ca : la naiba!!!!
c est la vie!!!
va pup si merci ca mi ati fost alaturi!!!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
balanta_tm spune:
brunadria, imi pare extrem de rau
maria, eu nu stiu sa iti recomand firma producatoare de Vitex, insa vroiam sa te intreb pt ce vrei sa il iei (sunt doar curioasa)
adijo spune:
of, Bruni... eram asa convinsa ca totul va fi bine de data asta... nu inteleg, care e problema? ma bucur ca mai ai energie si nu renunti! pe mine m-au cam lasat bateriile..
Arina21 spune:
Bruni, imi pare foarte rau! Din pacate, cunosc feeling-ul.
Te pup si-ti doresc mult succes la Sibiu!
Arina
luck spune:
maria
rcomandarea mea e Vitex de la Natures Way.
brunadria
Fetelor ,
ajutati-ma cu o informatie ,nu se mai gaseste clexane de 0.4?