Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
alexia_ada spune:
Mamutz , cartea lui Capraru nu am reusit sa o pun ...
19+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
Ireth spune:
alexia - da, ma duc maine
mamutz: aceste analize se platesc sau sunt acoperite de casa de sanatate, sau cum se procedeaza?
21+
babyblue spune:
fetelor, eu de ieri il simt pe bebe miscand undeva..spre fundul meu. adica spre rect, sau in jos, spre vagin. e o senzatie f ciudata. ca si cum ar lovi in jos sau in spatele uterului si simt ca si cum se atinge rectul....e stranie senzatia. vi s a intamplat
_
Babyblue va pupa pe toti!!
20+ cu
Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
Laura13 spune:
ireth eu am fost la masuratori de col acum o sapt, din cauza tusei si a contractiilor dureroase. col inchis, 33 mm. mi s-a spus ca fff bine, nici vorba de repaus
. cum o fi pana la urma?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
prichindel 
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Babylicious spune:
Laura, felicitari pentru vestile bune!!!!
Eu nu vad pozele tale, mamutz...ajuta-ma te rog...
24+ cu 
Eliza Maria
alexia_ada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyblue fetelor, eu de ieri il simt pe bebe miscand undeva..spre fundul meu. adica spre rect, sau in jos, spre vagin. e o senzatie f ciudata. ca si cum ar lovi in jos sau in spatele uterului si simt ca si cum se atinge rectul....e stranie senzatia. vi s a intamplat _ Babyblue va pupa pe toti!! 20+ cu Iustin-Andrei Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
babyblue eu o simt doar sub buric si in seara asta parca dadea in pelvis, deci f f jos ...
19+ cu
Ruxandra Ioana
alexia_ada spune:
eu va urez noapte buna , ma duc la un dus si apoi somnic ca maine la 7.30 ma duc pana la birou sa duc medicalul
Ireth iti tin pumnii stransi pentru maine ...fetele la topicul de trombofilie stiu mai bine , arunca o intrebare la ele 
19+ cu
Ruxandra Ioana
Krissy spune:
Bun gasit fetele in saptamana care a inceput azi!
| citat din mesajul lui mamutz Eu citesc de la coada la cap |
, sincer nu cred ca e vreo fata aici cu rea intentii, insa cu personalitati si interpretari diferite da, cum am mai scris cu alte ocazii. Mie una imi pare rau daca te-a necajit ceva aici, sincer poate te razgandesti si revii alaturi de noi
!Laura, ma bucur mult pt tine ca analizele sunt bune, multa sanatate si bafta in continuare! Cu medicamentele ce ai mai facut, s-a rezolvat?
Ireth
imi pare rau de vestile mai neplacute si cam "cifrate" de la eco, desi ca si restul fetelor te-as ruga sa nu te panichezi pana nu ceri a doua opinie. Abia astept sa vii cu vesti de la doctorita cealalta, o sa vezi ca bebe e OK!Pup toate burticile, poate mi-au mai scapat lucruri importante, dar deocamdata am citit pe sarite ca azi am o zi ca naiba la lucru
! A, pentru cine are chef am pus in albumul meu de pe picasa niste poze comparative intre sarcina curenta si cea cu Sophia - aia am lucrat eu duminica dimineata inainte de biserica
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
20+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
Babylicious spune:
Cristina, tu oricum esti cea mai manechina dintre toate:)) Mi se pare ca's cam la fel burticile! Sa ne pui una si cu burtica la sfarsitul sarcinii cu sophia, sa shtim la ce ne asteptam :) 
24+ cu 
Eliza Maria
Krissy spune:
| citat din mesajul lui Babylicious Cristina, tu oricum esti cea mai manechina dintre toate:)) Mi se pare ca's cam la fel burticile! Sa ne pui una si cu burtica la sfarsitul sarcinii cu sophia, sa shtim la ce ne asteptam :) ![]() |
Babyblue
, vezi cam sub semnatura la "Poze" am albumul personal, care are capitol special "Pregnancy", poti urmari evolutia acolo. Merci de compliment (sau "te razi" de mine si o data ma supar
... Sunt si inalta, asa ca la mine e loc pe inaltime.Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
20+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"