Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Buna seara !
Vad ca prinde ideea cu safe fedder...ma bucur ,, ca e super fetelor , iata si dovada https://picasaweb.google.com/105220478688509068791/Luna5?authkey=Gv1sRgCNa4ovDImbyFhgE#5592186430629611842
Eu l-am luat de pe net , dar firma este de la mine din urbe asa ca nu am mai platit transportul .In orasele mari am citit odata ca ar fi la carefour (cele de la primii pasi ).
Eu numai maine aveam in plan sa-i fac suc de mar , dar nu m-am putut abtine si i-am pus o bucatica si mai tarziu inca una sa vada si tati minunea .

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

CAMELUSKA mie doctora mi-a spus sa-i pun in piureul de fructe cereale , am uitat daca o lingura sau o lingurita

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Ana25, in 6 luni i-am pus 4 tipuri de picaturi, si nu a trecut :( acum am mers la o doctorita si ne-a dat chestii homeopate, ceva granule de baut ( astea le-am gasit pe Victor Babes 6 ron tubuletul) si ceva picaturi (oculoheel) si crema Euphrasia, ultimele 2 cumparate de la ea, ca nu se gasesc aici. Pe astea 2 am dat 70 ron (dar crema doar putin mi-a pus intr-o seringa), am platit doara stea, ca aveam trimitere de la med pediatru. Sincer nu prea imi plac treburule astea cand un medic te pune sa cumperi de la el, dar am, o colega al carui bebe s-a vindecat tot cu tratam asta, si am zic ca nu pierd nimic daca incerc, numa sa nu ajungem la desfundat. AAAA, si daca ai fost la dct Moise, vezi ca nu e bine masajaul de jos in sus, ci de sus in jos, sa fortezi sa treaca lacrima si in felul asta sa se desfunda canalul.

Legat de cereale am sa incerc sa-i pun si eu maine o lingura, sa vad cum iasa. Daca esti la inceput cu cerealele cred ca mere sa pui o lingura, noi cand am inceput diversificarea asa am inceput, apoi am mai crescut cantitatea.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

si eu pun ecreale in fructe, 2 lingurite la 150 ml fructe..
am tot incercat sa mai incarc niste poze pe picasa, si ma depaseste procesul, nu merge de nici o culoare...tot se gandeste rotocolul ala la upload...
nu inteleg ce are ca am incercat si ieri si la fel, credeam ca e ceva trecator
ati mai patit asa ceva?

poze
Maria 1 oct 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

cameluska mersi. Cum o cheama pe dr. sau unde are cabinet? Ca eu nu mai stiu ce sa-i fac,nu-i trece cu nici o picatura si nici cu masaj.
Noapte buna !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimu

Citat:
citat din mesajul lui office

Maimu, felicitari pentru aparitia tv!
Tu parca ziceai de o plimbare in IOR?! Pai, haide, mobilizarea, ca vrem autograf!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

hai..cand ne bagam...sunt disponibila maine ca am facut si curat si mancare..

poze
Maria 1 oct 2010

Eu am fost si astazi in Ior, am inconjurat tot lacul gandindu-ma la caloriile pe care le voi pierde! Apoi am sarbatorit cu 2 gogosi, 3 covrigi si o cola!
da' maine promit sa nu mai pun gura pe nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Ade, ma bucur ca e totul ok cu D!
Ana, lasa cerealele copilului!
Mama, ce enervante sunteti cu copii vostri mancaciosi...pai eu numai cand citesc cat mananca ai vostri ma gandesc ca pe la 3 ani vom ajunge si noi la cantitatile astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neataaaa!!!

Haideti la cafelute cu sau fara cofeina! Pentru doritoare - un motz de frisca

Sunt treaza de la 6 dar n-am facut zgomot pana acum...sa nu va trezesc, dar de-acum deja ma plictisesc singura!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Neata!
Multumim de caeluta!
Azi mergem la intepat...... dar macar pana la 1 an scapam.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!! DONNA

OFFICE si eu mai scap la ptiserie cand ies la plimbare! Dar acu mai nou prefer sa intru la aprozar sa-mi iau o banana-doua. si o sticla de apa si-mi ajunge.

Vad ca a iesit soarele la noi. sper sa se faca cald sa iesim la plimbare.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput