Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea88
dupa amiaza mergem sa ne cantarim ,masuram...ca azi am facut 6 luni....:)

vreau sa va zic ca de ieri a inceput sa faca bravo...sa bata palmutele:)

Felicitari! Sa cresti mare, Elenys!!! Voi nu sunteti trecute in listuta de pe prima pagina?

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

nu suntem trecute....:(
cum facem sa ne trecem si noi????
pupp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea88

nu suntem trecute....:(
cum facem sa ne trecem si noi????
pupp

Vezi in lista ce date sunt trecute la copilasi si da-ne si tu datele voastre, te trecem noi

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

data nasterii 5 octombrie 2010
cezariana
3300g, 51cm, scor apgar 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

buna fete!

ADELINA, tu cate picaturi de fier ii dai copilului?
Mie la spital mi-a spus sa-i dau progresiv pana ajung la 6pic/zi. Ieri am fost si la pediatra si mi-a zis sa-i dau 21 pic/zi in 3 reprize. Mi se pare cam mult 21 pic. Sideremia e 7 iar limita inf e 8,8.
Inteleg sa-i fi dat 21 pic daca avea lipsa mare de fier, gen 4-5 siderenia, dar asa...nu stiu ce sa fac si nici nu am chef sa umblu pe laa 7 medici pt o lipsa de fier!!!!

O zi faina va doresc la toate. Noi iesim in parc azi ca e soare!
Kissssssssssssss

Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Citat:
citat din mesajul lui b_irina_c

Citat:
citat din mesajul lui eveline

La multi ani sarbatoritilor de azi!

In jur de ora 10 dau si eu masa de fructe+branza, pe la 13-14 pireul de legume+carne, pe la 19-20 masa de cereale. In rest LM fara numar...

Mersi de raspuns . Intre mesele "solide" ii dai LM?
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Intre cea de fructe si cea de legume, nu, insa intre cea de legume si cerealele de seara ii dau, uneori o data alteori de 2 ori, depinde cum cere.

mersi de raspuns

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua dragi mamici si bebici!
Azi avem 6 lunite . Mai tarziu va servim cu sarmalute, prajituri si sucuri. Ma uit la el si nu-mi vine sa cred cat a crescut, e implinirea vietii noastre, e minunea noastra.

Adelina, si David a inceput sa stea in carut si chiar sa doarma foarte bine in el, si la noi de cateva zile e un record. Si mai avem un record, ieri a papat 200 de ml de piure de legume (pana acum papa 100 si ceva).

La multi ani si celorlalti bebelusi nascuti astazi, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa va bucurati parintii in fiecare clipa.

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

buna fete!

ADELINA, tu cate picaturi de fier ii dai copilului?
Mie la spital mi-a spus sa-i dau progresiv pana ajung la 6pic/zi. Ieri am fost si la pediatra si mi-a zis sa-i dau 21 pic/zi in 3 reprize. Mi se pare cam mult 21 pic. Sideremia e 7 iar limita inf e 8,8.
Inteleg sa-i fi dat 21 pic daca avea lipsa mare de fier, gen 4-5 siderenia, dar asa...nu stiu ce sa fac si nici nu am chef sa umblu pe laa 7 medici pt o lipsa de fier!!!!

O zi faina va doresc la toate. Noi iesim in parc azi ca e soare!
Kissssssssssssss

Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)

noi deja suntem aproape pe terminate cu tratamentu! am inceput progresiv de la 2 pic pana la 6 dimi si 6 seara! eu nu mai stiu cat a avut sideremia ca mi-s rezultatele de la analize la medicu de familie...nu stiu de ce le-oi fi lasat acolo, trebuie sa le iau inapoi ca imi place sa pastrez tot! si acum am ditamai dosarul din sarcina!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Buna ziua dragi mamici si bebici!
Azi avem 6 lunite . Mai tarziu va servim cu sarmalute, prajituri si sucuri. Ma uit la el si nu-mi vine sa cred cat a crescut, e implinirea vietii noastre, e minunea noastra.

Adelina, si David a inceput sa stea in carut si chiar sa doarma foarte bine in el, si la noi de cateva zile e un record. Si mai avem un record, ieri a papat 200 de ml de piure de legume (pana acum papa 100 si ceva).

La multi ani si celorlalti bebelusi nascuti astazi, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa va bucurati parintii in fiecare clipa.

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Laaaa muuulti aaani draga David, si felicitari pt recorduri!!!!de acum esti baiat mare, trebuie sa fi cumintel!

La multi ani si pt Sebastian Nicolae de histamina, Anca Ioana de Mari78, Tiberiu de anna_ivan, George de belle_sara, Tudor Gabriel de donna79!!!ieri am fost prea ametita de la soare si am uitat! si bineinteles Laa multi ani si celorlati sarbatoriti de azi: Emanuel Nicolas de Kamy13 (pe unde umlati ca nu v-am mai vazut pe aici, asteptam bunatati!), Elenys de andreea88 si Darian de eveline! o strangere ferma din partea lui Dariusica si pupicei de la mine!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Salutam fetele

Duminica am vazut la tv reportajul asta http://www.primatv.ro/stiri-focus/pericolul-din-scutece.html si mi s-a parut interesant..
-ici la bb-ici

Nico, mami Larisa 15/09/10
poze

Mergi la inceput