Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***317***
Raspunsuri - Pagina 6
Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI, IANIS CEL FRUMOS SI CUMINTEL!! 

Multi
mamicii lui care a stiut sa faca asa mandrete de copil!
Acum vad ca am sarit si peste ziua dop-modelului Ioana si a altor vajnici ghiocei
. La Multi Ani! cu intarziere...Sunt curioasa si de Arald, tot asa pletos-focos este? Tare mi-ar placea sa vad niste poze cu el si frumusica lui surioara!
Ilinca_M. spune:
Vai, ca am uitat in graba e "pacaliciul" Isabella careia tocmai i-am vazut pozele!
Inapreda, cu mesele mele...ele sunt foarte haotice
. N-am fost niciodata genul cu 3 mese regulate pe zi...Mic dejun n-am, nu pot manca asa dimineata. Pe la 11 mananc un iaurt si un covrig la scoala...
In rest am si mancaruri preferate mai ingrashatoare (cartofi frantzusesti de ex.) si mai potrivite pentru un pic de dieta: salata orientala (varianta cu ridichi si ardei rosu), salate de cruditati cu feta, legume la cuptor, pizza vegetariana de diverse tipuri...paste cu tot felul de sosuri (si din comertz, sunt destule care chiar daca nu-s bio macar sunt naturale si fara "e-uri"), ciorba de legume...nici nu mai stiu sa zic acum ce si cum mananc...
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Supararea cu banii e fiindca visu' meu secret era sa-i fac mobila in camera pana la ziua ei, ca ea acolo are doar comoda de cand era bebe si nu tare-i mai incap hainutele acolo, i-am dat si un sfert din dulapul meu:))). Chiar va rog sa-mi dati sugestii de mobila de copilas, dati un link la poze de-ale voastre, sa ma inspir. Ce-ar trebui, un dulap de haine si ceva corpuri pentru jucarii si carti, nu? |
Ilinca, daca te vor inspira cu ceva [pozele cu camera Adelei am fi tare fericiti!

https://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/InCasaNoua?authkey=Gv1sRgCN3Jjab_wbqP3AE#5533129026007908530
Pozele sunt ceva mai veki, de cand i-am terminat de amenajat camera, dar mari modificari nu am mai adus, doar am renuntat la puzzle-ul ala, ca ma saturasem sa il tot fac si el sa fie vesnic imprastiat prin toata casa si am mai incarcat cu multe-multe jucarii.
Ca "mobilier" are patutul, dulapul, o comoda in care tin lucrurile impaturite (vekea comoda de infasat), la care am mai adaugat un corp cu rafturi, o etajera unde mai pun kestii la care nu prea vreau sa ajunga, un scaunel cub, care foloseste mai mult ca suport de jucarii... si mobilierul papusilor... 
Edit: fata de poze, a disparut si scaunelul de masina, ca intre timp a ajuns unde ii era locul (atunci eram cu masina veke in service...
). Nu-mi vine sa cred cat s-a skimbat piticul in cateva luni, stand zi de zi cu ea nu-mi dau seama, dar acum uitandu-ma pe poze, nu-mi venea sa cred... Am fetitza mare! 
Denisa-Madalina
fericita de
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Ma bucur ca va plac pozele, adevarul e ca ne-am simtit minunat. Eu le-am zis la fete ca ma fac musafir de meserie. Pai dragelor, trebuia sa va fi pus o filmare cu Ana ieri de la trezire pana in vizita (cam asa este ea acasa mereu, dar ieri a fost si mai si) si alta cu ea in vizita. Cred ca pana si cea mai permisiva mamica s-ar fi dus pe campii la varianta no.1 si ar fi zis clar ca e alt copil in acelasi trup si chip. Acasa: nu se joaca cu nimic, sta mereu agata de noi, nu mananca (desi la gradi papa tot), in schimb se joaca cu mancarea, o scuipa din gura, o arunca pe jos, se agata de cele mai periculoase obiecte si cand i le iei din mana urla de ne aude pana la Deva cred, vrea numai in fundul gol si urla mereu caca, alergand prin casa, stiind ca asa o dezbracam si apoi e circ cu imbracatul, se zvarcoleste, se da cu capul de toate alea, se bate, etc. Nu mai zic ca nu vreau sa imi mai aduc aminte, ca si azi am avut tot asa o zi. In vizita: se joaca singura cu orice, e meticuloasa si are rabdare (acasa daca ia cumva din greseala vreun cub in mana il arunca in secunda 2 si vrea altceva), nu are nicio treaba cu noi, sta in cu totul alta camera decat suntem noi, papa cumintica sau daca nu vrea iti spune "nu vau", dar nu ia in gura pt ca apoi sa scuipe ca acasa, nu i s-a auzit gura ieri, fetele sunt martore. Efectiv nu stiu cum poate fi atata de diferita, ma si sperie uneori ![]() In fine, asta asa sa imi vars si eu oful, dar sa imi si laud puiul "dualist" Trebuie sa va spun ca am ramas profund impresionata de David. Or mai fi copii asa, dar eu nu am mai vazut pan aaucm un copil de nici 2 ani care sa se joace atat de serios si meticulos. A facut trei puzzle-uri din alea de lemn singur singurel, complet. Eu nici nu le mai scot ca nu servesc decat la a arunca piesele . A facut si lego atat de sigur pe el si de atent, m-a impresionat realmente.Toti copii au fost absolut adorabili, Ianis a ramas la fel de cumintel, Adelake a fost delicioasa, de la tinuta pana la comportament, chiar daca i se facuse somn rau la final, mi-a fost asa mila de ea, dar si cand plange e linistita, nu are ticnal ![]() Gazuta mica, febletea mea, plina de personalitate ca prietena ei, ca doar de aia fac echipa buna nu? M-a impresionat reactia ei cand a vazut-o pe Chiti, atata a tipat si s-a bucurat, nu isi mai incapea in piele de fericire. Am obesrvat ca fetele astea ale noastre traiesc sentimentele la maxim: se supara intens, dar se si bucura pe masura Mada a gatit exceptional, a si semnalizat platourile, sa stie omul care e mancare de bebe, care de post, mi-e placut. Iar tortul (care am inteles ca e vedeta pe aici) a fost yammy yammy. Bine, asta al fost tortul bebeilor, ca l-am avut si pe al oamenilor mari, la fel de bun. Cam atat despre impresii. Eu am reusit sa racesc , nu stiu cum si unde, dar ma simt de parca m-a batut cineva toata ziua si toata noaptea. Sttit voi, starea aia naspa de raceala. Sper sa ma dreg, ca nu imi permit sa stau acasa saptamana asta, am treaba multsa![]() |
Ma bucur tare mult ca si voi v-ati simtit bine! Si noua ne-a placut tare mult compania!

Tortul era Red velvet [link]http://www.joyofbaking.com/RedVelvetCake.html[/link], dar la adaptarea pentru bebelushi colorantul rosu a fost inlocuit cu o lingurita de cacao si a iesit... Brown velvet.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Denisamada, v-am madmirat si noi casuta si am regretat ca nu am participat la inaugurare dar ne revansam curand !! Ma bucur ca v-a placut cadoul nostru si imi place cum ii vine Adelei |
Trebuie-trebuie revansa!

Rokitza este superba si ii vine foarte bine!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas ...si cateva poze: https://picasaweb.google.com/monica.vasileanu/Leuven?authkey=Gv1sRgCIjvsoqYkMWOCQ# (putine, de incalzire) |
Foarte frumos.
Denisa-Madalina
fericita de
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Sa va povestesc faza : Ada manca si din greseala mi-a dat una peste farfurie de a cazut totul pe jos la care ea calma : tuze mami nu am fost atenta deci ma topesc de dragul ei cand scoate niste expresii din ea, acum are ce are cu scuzele si cu neatentia iar la locul de joaca le face la toti copiii draga draga, cred ca urmeaza apoi reversul |
Adela abia a inceput sa zica "esi" (="merci", ca m-am gandit eu ca "multumesc" o sa fie cam greu de pronuntat...), pana la "tuze" mai avem
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
Vazut poze frumoase cu Ioana dop-model, party2 de Victorash Pitonash, zana Isabella, Injiner in Leuven! 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Eu suna acasa bolnavioara, am preferat sa nu ma duc azi la serviciu, ca sigur maine eram mai rau, ca la noi lunea mai e si frig tare. Asa ca sper sa ma fac bine astazi, ca am o saptamana grea, iar vineri plecam la Valcea, chiar sunt curioasa cum va reactiona Ana, ca nu am mai fost plecati demulticel. |
Multa sanatate!

Denisa-Madalina
fericita de
carla28 spune:
Dodo sa iti traiasca ingerasii, tortul a fost superb iar pentru copii conteaza sa stie ca sunt iubiti si familia aproape, nu are importnata cat de mare sau cat de fastuoasa este petrecerea. 

Ilinca nu fii trista, sunt convinsa ca si {b] Sophiphi [b] va fi fericita si incantata indiferent de ceea ce ii veti pregati. Eu iti doresc sa aveti o petrecere asa cum va doriti.

, nu stiu cum si unde, dar ma simt de parca m-a batut cineva toata ziua si toata noaptea. Sttit voi, starea aia naspa de raceala. Sper sa ma dreg, ca nu imi permit sa stau acasa saptamana asta, am treaba multsa