Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***317***
Raspunsuri - Pagina 24
Gianina34 spune:
buna dragelor,
las o cafea sa ne mai linistim cu nervii (ca eu una recunosc ca mi s-a urcat sangele la cap citind ce a povestit inapreda
)
hai sa va inveselesc putin: tocmai mi-am spionat micsunica si ... ce vad: invata sa danseze macarena
va puteti imagina ce "spectacol" ofera o mana de puiuti dand din fundulet si din manute
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
Gianina34 spune:
aris- nu stiu daca mai intri azi, dar tare ma bucur ca ti-ai mai bagat putin nasul pe aici
care-i noua gradi la care merge alexandros?
pisikule- iti doresc multa sanatate, sa te intorci vindecata de la valcea si ... pun pariu ca mucisorii anei vor disparea cand ajungeti acolo
anamariame- cum mai sunteti? s-a mai potolit tusea?
Gianina34 spune:
chatonel - iti urez de pe acum, sa nu uit, petrecere frumoasa la nunta si te asteptam cu poze (de-abia astept sa te vad gatita
) merge si pogonicea cu voi?
Gianina34 spune:
La multi ani! dragilor nostri:
Damian Codrut Andrei,ghiocel de Lysbeth
Alexandru,ghiocel de Alex2alex
Petru si Nicolae,ghiocei de Andreeeea
pupacim sarbatoritii si mamicile aferente![]()

Gianina34 spune:
oare umplu singura pagina asta?![]()
la micsu' s-a terminat dicstractia cu macarena, au trecut la lucruri mai serioase - engleza![]()
Gianina34 spune:
hai sa ma laud si eu cu ceva![]()
am primit o umbrela uriasa cu vre-o 20-si ceva de culori si jucandu-ne noi acum cateva seri am constatat ca micsu' cunoaste culorile, nuantele; mi-a aratat rozul, movul, violetul, portocaliul, bleu, albastru inchis, albastru deschis, .....
deci, nu degeaba am lasat "micul-picasso" sa-mi evolueze prin casa de nu mai am nici un perete "ne-testat"
tare mult imi place reclama la cioco laura(cred, ca nu am fost atenta la acest detaliu
) cu baietelul care tine in maini o inima mare rosie decupata din canapea
; reactiile mamei sunt memorabile
bebe_shtrumf spune:
gianina ne-ai omorat ![]()
deja imi bat copilul adika adopt comport. "asa ziselor mame"!

te pomenesti ca iti zice "out" mami "out" ![]()
![]()
denisa unde esti cu meniul???????????ne lipsesti.
mai bag o cafea.
![]()
www.flickr.com/photos/61090505@N02/?saved=1" target="_blank">
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
Gianina34 spune:
bebe-strumf 
hai ca ma prezint eu cu un meniu ca nu stiu daca apare denisamada - parca urma sa plece la targoviste
9-Ceai de fructe cu lamaie; Tartine cu branza de vaci; Ou fiert
11-Fructe asortate
12.30-Supa de pui cu galuste; Tocanita de pasare; Pandispan
16-Tartine cu unt si cascaval; Compot de fructe
adrisimo28 spune:
fetele va rog sa facem impreuna o mare mare spirala pt cineva drag.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
pisigri spune:
Mai, eu inteleg cumva ce vrea sa spuna Bianca. Procentual, mai ales in ultimii ani, populatia mai "normala" a tarii asteia s-a mutat la oras. Din ce vad eu in jurul meu, in afara unor catune de munte cu oameni gospodari si cu traditie si traditii, populatia rurala care a ramas in mediul rural este foarte imbatrinita sau face parte in marea majoritate din categoria alcoolicilor si a ...oligofrenilor. Mai ales in satele din apropierea oraselor mari. Ma uit la cum a "evoluat" - corect INVOLUAT populatia din satul in care sta bunica-mea; toti care au avut un dram de minte sau de educatie sint acum domni de oras (dar ducind si perpetuind idei ca "femeia trebuie sa isi asculte barbatul"&co.) iar in sate au ramas aia care-s asa de betivi ca nu circula decit intre casa si crisma, aia care nu au nici 4 clase; majoritatea satenilor sint alcoolici sau copii de alcoolici, afisind toate tarele posibile.
Nu sint toti asa, e drept (doar majoritatea...); pe bunica o ajuta o familie, mama, matusa si fata in clasa a xa. Mama si matusa le cam trag si la masea, ele vin la "treburile cimpului"; fata vine dupa scoala, mai cumpara o piine pentru bunica, o mai ajuta sa se ocupe de bunicul (dus/adus la masa, scos in curte la aer sau companie), o mai ajuta pe bunica la gatit/curatenie cit ea sta dupa bunicul (masaj, schimbat, dus la wc etc). Fata e la liceu, la o clasa profesionala, ceva cosmetica, coafura, ingrijire corporala; o data pe saptamina, dupa scoala, vine la mine 3-4 ore si ma ajuta un pic cu curatenia si se joaca si cu Ilinca, ea e lesinata dupa fata asta. Daca nu ar face scoala, as lua-o fara rezerve pe post de bona, e tare orientata si saritoare si isteata. Mi-e tare draga si mi-e tare mila ca in loc sa stea cu fetele, trebuie sa munceasca la virsta asta. Mi-e mila ca e curata si ingrijita, dar pentru ca stau intr-o singura camera care e si bucatarie, mereu miroase a mincare - si nu-i este nici ei usor...si la cum o vad eu, merita mai mult si poate mai mult. Macar sa o vad ca termina odata scoala, ca sa "scape" de acasa, la ceva mai bun.
De asta spun ca e un subiect delicat, pentru ca daca as scrie asa ceva pe la generale, imediat ar sari o trupa intreaga sa imi dea peste degete ca-s nazista ![]()
Ma uit si in cartierul in care stau - un cartier relativ nou, la marginea orasului, nu e de fitze nicicum (in Iasi fitzele-s ori in centru, ori in vile). Foarte, foarte foarte multi oameni "simppli", dar nu simpli si modesti si harnici ca in satele de munte, ci saraci cu duhul, care prefera sa mearga pe tapsan la o bere decit sa lase copilul sa se dea in leagan in parc, care scuipa seminte si nu-si spun niciodata pe nume (numai fata sau ba!). Vezi niste fetze de te sperii, pe bune. Si ma uitam chiar zilele trecute la copiii lor; au 4-5 ani (astia care zic ca mai ies cu parintii) si sint tacuti, ascultatori, supusi, cu capetele in pamint...este foarte trist cum arata si cum se poarta copiii astia.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)