Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***317***
Raspunsuri - Pagina 20
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Denisa, nu, nu trebuie sa anunti la dir de as soc sau dir muncii. Ti se taie alocatia de 200 de lei din luna urmatoare implinirii varstei de 2 ani. Si atat. Eu nu am anuntat. Am itnrebat inainte daca trebuie sa fac ceva si asta raspusns am primit. |
Ma gandeam ca pt alea 5 zile ei ar trebui sa-mi dea proportional din indemnizatie si ar trebui sa ii anunt cumva ca m-am intors la munci, so nu tre'sa-mi mai dea nik.
Cred ca o sa le dau un telefon, sper sa nu-mi ceara vreo tzidula, ca asta inseamna iar o zi de luni la Tgv... De mers, o sa mergem in we, ca vrem sa deskidem stagiunea de gratare la mosie
, dar nu putem ramane si luni, ca-i motanul de zgarda... hmm... vaz io cum fac. Poate nu vor nika. Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
La multi ani Maia Andreea!!! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Floric Cata fericire...Imi place balaceala in faina. Eu cunosc o preoteasa care, atunci cand avea copiii mici, sunt unul dupa altul, 3 bucati, le rasturna un sac de malai in mijlocul bucatariei si plozii se jucau pe cinste iar ea isi vedea de treburi din casa. Si ganditi-va ca stau la bloc...deci cat poate fi o bucatarie. Asa ca modelul asta cu malaiul/faina e metoda mai veche si practicata. Eu inca nu am apelat la ea dar tare ma distreaza. |
Io nu stiu unde tine atatia saci de malai/faina la bloc! [:-D] Cred ca avea si camara mare!
Noi am inaugurat ieri tzopaitul prin baltoace, pana acum nu descoperise aceste senzatii, dar ieri s-a distrat tare cu kestia asta. Noroc cu cizmulitzele de cauciuc (
Novus), care nu-i mai aluneca din picioare! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui chatonel aici e un soare superb si primavara s-a instalat de-adevarat: pomii-s infloriti, miroase tare bine ![]() |
Vesti bune si de la Bucuresti: soare, primavara, pomi infloriti, mirosuri asa-si-asa, temperatura=20grd.

Denisa-Madalina
fericita de
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Pai curatam impreuna. Nu te gandi ca e casa luna. Nu! Am renuntat la perioada in care faceam curat atunci cand el dormea de pranz. Fac ce pot atunci cand e treaz. Cand doarme Vladimir, dorm si eu cu el sau imi vad de trebuirle mele. Dar nu fac smotru deloc. Asa ca totul e cam pus cu furca, hainele sunt indesate in dulap, praful il sterg doar cand e flagrant de gros, pe jos spal mai des...in rest imi bag picioarele....macar asa sunt mai sanatoasa cu capul:) |
Si la noi casa zboara.Cind doarme Ian, cel mult ii pregatesc lui ceva de mincare. Cind e treaz prefer sa ne jucam dar traim intr-o dezordine care uneori ma oboseste dar, nu le poti avea pe toate
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
citat din mesajul lui denisamada La multi ani Maia Andreea!!! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Multi ani traiasca! si de la noi!
Flori, pupici si ginduri bune.

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Ieri m-a enervat una pentru ca:
-am aflat ca-si "educa" fetita cu jorda cca altfel "i se urca in pat; au acasa o colectie intraga de "bote" si numa' daca-i arata una, copila "sta smirna si-i dau lacrimile". Ca sa-mi demonstreze, a intrebat-o: X, cu ce te bate mami cind esti REA? Raspunsul fetitei (mai mica exact cu o luna decit Ian): cu bota 

Uitai sa precizez ca ii da peste picioarele goale. Dar n-a trebit sa- dea "numai de citeva ori" pentru ca, a priceput repede despre ce-i vorba. 
Exemplu de copil rau: cind o schimba, nu vrea sa-i puna pampersul si se da jos din pat si vrea sa alerge in picioarele goale. Intr-o astfel de siruatie, a primit jorde peste piciorusele goale 

- cred ca v-am mai is ca stam in parc; si intr-un capat si-n celalalt si la mijloc exista cite o taraba cu "bunatati": acadele, sucuri dein alea Aro, seminte, ness si pop-corn. Evident ca Ian e atras de mic de tarabele astea si cumparam pop corn sa dam la porumbei. Ieri, mama in chestiune le-a cumparat la fiecare (lui Ian si fie sii) cite o punguta cu pop corn. Fiica-sa o tinea -punga- cu sfintenie la piept si minca tare frumos, Ian, evident, dadea papa la porumbei. Doamna s-a crizat ca-i un copil rau si rasfatat si-n astefe dde conditii, ea demult ar fi luat-o pe sus si-ar fi dus-o acasa pentru ca ii invata "prostii" si pe alti copii; 

- i-a trebuit apa; eu stiu ca bea o gura si restul o varsa; e innebunit dupa apa si in casa si afara; evident ca si ieri a facut la fel; dupa ce a baut de 2 ori, a varsat-o toata pe jos si a inceput sa sara in balta nou formata; asta iar: Ian, fii cuminte, nu mai sari ca o stropesti pe X! Ian, NU FI RAU ca invata X numa' prostii de la tine si nu-mi place. Apoi, im i spune mie ca ea credea ca are un copil rau dar in comparatie cu Ian a aei e o sfinta!
Ian e un copil cuminte. E plin de ghidusii, neastimparat, testeaza o gramada de "senzatii noi" dar e cuminte.
In fine, iar m-am ambalat; nu mai zic nimic ca o iau pe aratura!
Bianca, ma delectai iar cu pozele voastre mishtoace 

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Bianca, gecutza verde e de la OVIESSE? Daca da, pentru ce virsta? In Cluj nu am gasit modelul acela numai pentru 3-4 ani? Asa inalt e Vladimir sau ai gasit pentru 2 ani? 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
simonapro spune:
La multi ani fericiti MAIA ANDREEA 
Saby: multe
si 
Si la noi a venit soarele mult dorit, dar am inteles ca nu stationeaza prea mult, ca iar vine frigul. Si eu am vazut dimineata doi pomi infloriti, imi sunt tare dragi 
Nici eu nu prea bag in seama comentariile despre copiii mei, sunt perfect de acord, ca fiecare isi creste copilul cum crede de cuvinta.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)