Pufi iubiti de ian-feb 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
Eleysa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Ce pitica?... ca e o adevarata domnisoara . Bravo ei ca mananca bine!![]() Vreau sa-ti spun ca mie abia azi mi-a picat fisa. DING DING... si doar citisem mail-ul ![]() ![]() Multumim pt comment-uri ![]() Povestea lui David Mamica fericita de Mara si de David |

...imi imaginez ca nu esti singura ...ce ziceai?? ...ce-o fi si cu asta ...a gresit forumul si nu se indura nimeni sa-i spuna? 
Ma tare bucur ca sunteti bine si ca va puteti bucura de primavara....si eu am in program manechiura

Eleysa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela deci acu 1 ora am recuperat....acu park mi-a spalat cineva creierul... ely....nu stiu ce sa zic...cu pregateala asta...nu stiu daca ea exista cu adevarat....cred ca, atunci cand se intampla..se intampla ur si simplu....nu stiu daca asa zis...pregatita....ti-e mai usor... daca si jiji....tzatzodependentul...nu le mai cauta...cred ca se poate.de fapt...exista o mare doza de egoism..cred ca ne gandim la noi...NOI nu suntem pregatite..io nici acu nu sunt...efectiv refuz sa ma gandesc la subiect...tot imi zic....las ca aprofundez evenimentul maine...sa bocesc cat vreau...sa ma racoresc.....si trece si maine....pt ca nu sunt pregatita... dar...acu daca ma gandesc bine....jiji e intarcat de pe 1....aprilie...si nu e minciuna in legatura cu sanii....nu stiu ce sa zic...n-am luat nik..m-am mai muls cate putin...nu ma dor..nu suntf tari...las sa se intample de la sine...fara sa apelez la tot felul de chestii...sa vedem cum evolueaza.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Nici nu stii cat ma bucur si cat de mult ma motiveaza cand te citesc

...si totusi nu suficient...azi am zis gata...dupa ce am citit ca pana si jiji e baiat mare acum ...am zis ca somnul de dupamiaza il facem in carucior ...mda....dar nu-i chiar asa ...am plimbat-o de mi-am tocit pantofii, de se mira lumea ca ca la nebuni ca tot faceam ture ...si nimic...incepuse sa se si agite...pana la urma am urcat sus ...si i-am pasat-o mamei mele...si acum pazea..ce urlete ...ce arcuiri ...plangea si si se freca la ochii...si tragea spre mine...offf....nu am avut inima si am luat-oi si in 2 sec s-a mufat la tzitzi ...offf...bine ca nici nu eram pregatita cu tzitzile "leucoplastite"...dar ideea e ca n-am putut...si ma intreb...asa cum zici si tu ....oare o sa pot vre-o dat'....sau pana la urma o sa o trimit la tzara cu ai mei si gata...lucru pe care tare vreu sa il evit ...mi se pare crunt sa o privez de tzitzi ...dar asta combinat cu lipsa mea ...cred ca o sa fie destul de greu ...sau poate nu ...offff
nyny spune:
citat din mesajul lui Eleysa![]() ![]() ...imi imaginez ca nu esti singura ...ce ziceai?? ...ce-o fi si cu asta ...a gresit forumul si nu se indura nimeni sa-i spuna? ![]() Ma tare bucur ca sunteti bine si ca va puteti bucura de primavara....si eu am in program manechiura ![]() ![]() ![]() |

nuuuu, nu m-am gandit ca ai gresit forumul, dar cum eu am aparut mai tarziu in peisaj....
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
Hello! 
Mie mi-a trecut asa repede ziua ca n-am apucat nici sa fac mare lucru, nici sa va scriu.
Succes Ruxita, sper sa-ti iasa si tie!
Dece mai bine asa, sa fie maine ala peste vreo 10 ani.![]()
Nyny wb to life!![]()

Ele admirat domnisoara cocheta, este scumpa foc.
Micki foarte frumos gestul tau cu voucherul.

Uite asa mi-a venit in minte tomaca si ma intrebam de ce asa rar pe la noi, sper doar ca e prinsa cu treburi. Daca ne citesti, poate imi spui si mie cum e aia cu 2% din impozit redirectionat, in cazul persoanelor juridice.

MP sper ca sunteti bine, abia astept sa te recistesc, ne e dor de voi!
Adina_bulina voi ce faceti?
Mara mea azi a fost super maraici, daca ma iau dupa antecedente s-ar putea ca peste 2 sapt sa ne mai iasa un colt. Azi ii dadeam sa pape iaurt cu o lingurita normala si scotea sunete cu dintocul cand il atingea lingurita.
Eu sunt in barca cu Sorina la faza cu mancarea.
Mie daca imi mananca 5 linguri la o masa, ma bucur. Azi a papat continutul unei sarmalute de post, vreo 40 de g de iaurt si vreo 2 biscuiti. A primit si bonus....un ruj lancome 

Ma striga ta-su azi...vino repede ca avem probleme mari. Cand ajung, ea urla ca din gura de sarpe ca-i luase rujul, era rosie la gura, pe palme, pe body, pe pulpite, pe talpi, m-a bufnit rasu cand am vazut-o. Rujul era nou, acum nu mai este deloc.![]()
![]()
Si inca o intamplare de azi...si-a lasat ta-su canea cu cafea la discretia ei, ea a luat-o, si-a sprijinit-o pe burta si a dus-o pe pat, unde a varsat-o. Saraca salteaua mea!
Cand am surprins-o se juca cu cana goala si imi arata ca e uda pe burtica.

Aaaa....Sorina ma bucur ca a scapat (macar azi) Iris de fite in carucior, nu cumva le-ati trimis spre Buc? 
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
ale1212xa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Eleysa
![]() ![]() ...imi imaginez ca nu esti singura ...ce ziceai?? ...ce-o fi si cu asta ...a gresit forumul si nu se indura nimeni sa-i spuna? ![]() Ma tare bucur ca sunteti bine si ca va puteti bucura de primavara....si eu am in program manechiura ![]() ![]() ![]() |
eu tot nu m-am prins
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
ale1212xa spune:
si neatza
haideti la
ca vad ca azi sunt eu de serviciu![]()
miremia
pentur ruj si saltea...dar recunosc ca am ras oleaca imaginandu-mi fazele, nu te superi nu?
ale1212xa spune:
ce liniste pe aici

micki_mica spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa si neatza haideti la ca vad ca azi sunt eu de serviciumiremia pentur ruj si saltea...dar recunosc ca am ras oleaca imaginandu-mi fazele, nu te superi nu?![]() ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
neata!
mama ce merge cafeluta asta! ms!

Cristi NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/73-set-elegance.html" target="_blank"> Set "Elegance"
Magazinul meu
Eleysa spune:
Neata!
Ale...multumim de cafeluta
...
Dupa ce savurez cafeaua ...gata ...iesim afara ...sper sa fie la fel de frumus cum pare pe geam 
O zi minunata sa aveti !!!!
Ruxita spune:
Neatza!
io incep sa regret profund si amarnic ca l-am intzarcat! as vrea acum sa-l fi alaptat pana in toamna... dar cum trebuia sa fac tratamente (2 antibio timp de 10 zile)... nu eram nici eu pregatita, daca asteptam momentul X nu-l mai intzarcam degraba... asa ca faza cu pregatirea nu e valabila...
in a doua noapte de patimi, s-a trezit de vreo 3 ori... prima data s-a trezit in urlete, s-a sculat in fund, nu eram langa el, am venit intr-un suflet am crezut ca a patit ceva (dupa stridentele plansului), l-am culcat inapoi, pus boticul intre sani si a adormit in mai putin de 1 minut... si-a pastrat cumva atasamentul pentru sani... adoarme la sani, se linistete la san, chiar daca nu-l mai alaptez.
Trezirile nr. 2 si 3 au fost cu vanzoleala, la a 3-a i-am dat apa, apoi masaj la picioare si a adormit (l-am trezit pe ticu sa ne faca un bibe si n-a vrut bibele).
Sanii... sunt foarte umflati si durerosi foarte, dimineata la dus i-am stors un pic, dar efectiv nu pot face nimic de ei, nici macar sa-mi tin in brate copilul, ca ma atinge si ma rupe... si sunt foarte grei si nodurosi... sotul zice ca el nu stia cat de complicata si dureroasa e relatia mama-copil... ca nu ne stia "drama" in detaliu, credea ca momentul facerii e singurul dureros... ce naivitate sa creada asta!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

de LUCA ... minunea de la miezul noptii...