Pufi iubiti de ian-feb 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eleysa Am pus cateva pozici cu pitica...cel mai probabil maine o sa sterg albumul ...e mai safe asa...dorm mai linisita...mama loca ce sunt... ![]() ![]() |
ce fashionista e pustoaica...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui nyny Buna seara si de la noi... In primul rand, sa anunt si eu aparitia dintisorului nr.6 ![]() Azi de dimineata mi-am scos branula. M-am epilat, m-am spalat pe cap dupa ce o bag si pe Mara la culcare imi fac si unghiile... zici ca mi-am scos catusele Maine s-au anuntat 20 de grade la noi, asa ca am de gand sa ies cu copiii la plimbare. Abia astept. Cred ca n-am mai iesit cu ei de 2-3 saptamani. Povestea lui David Mamica fericita de Mara si de David |

si uite asa se face primavara si la voi! La cat mai multe plimbareli!--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
| citat din mesajul lui haircut In alta ordine de idei, azi a mancat M aproape tot la pranz, fara fitze mari, doar am rasfoit o revista sper sa-si mai revina cu stilul de a manca...nu stiu cum rezisti, Sorina, eu sinteam ca o iau pe aratura....sa vedem cat tine minunea.Nyny, ma bucur ca sunteti mai bine! |

Super ca a mancat tot si fara figuri. Si eu am o satisfactie cand se intampla sa-mi manance bine si repede... simt ca ma satur si eu numai cand ii privesc

Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Noi raportam o mare reusita...fara precedent la noi, pana acum... Cred ca iris s-a hotarat sa spele rusinea de ieri, din car4, si a stat in carutz, la plimbare o ora si jumatate, fara sa planga! ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
BRAVO IRIS !!!
Ti-am zis eu ca e din cauza la vreme. Uite, cum a iesit soarele, cum s-a potolit si Iris.

Povestea lui David
decenuela spune:
| citat din mesajul lui nyny Buna seara si de la noi... In primul rand, sa anunt si eu aparitia dintisorului nr.6 ![]() Azi de dimineata mi-am scos branula. M-am epilat, m-am spalat pe cap dupa ce o bag si pe Mara la culcare imi fac si unghiile... zici ca mi-am scos catusele Maine s-au anuntat 20 de grade la noi, asa ca am de gand sa ies cu copiii la plimbare. Abia astept. Cred ca n-am mai iesit cu ei de 2-3 saptamani. Povestea lui David Mamica fericita de Mara si de David |
eheeeeeeee...numai vesti bune.....ma bucur mult
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
| citat din mesajul lui Eleysa Nu am mai intrat de mult sa vad si eu poze cu pufuleti, poate reusesc acum ...si pun si 2-3 cu pitica mea ...care a ajuns si ea in sfarsit la 9 kg...mai exact 9185 gr...aseara ![]() ![]() ...sunt atat de fericita....mai ales ca si mananca ...bine sunt convinsa ca nu la fel de mult ca altii, dar macar se cunoaste ca papa ceva din castron ![]() ![]() ![]() |
Ce pitica?... ca e o adevarata domnisoara
. Bravo ei ca mananca bine!
Vreau sa-ti spun ca mie abia azi mi-a picat fisa. DING DING... si doar citisem mail-ul

Multumim pt comment-uri

Povestea lui David
decenuela spune:
deci acu 1 ora am recuperat....acu park mi-a spalat cineva creierul...
ely....nu stiu ce sa zic...cu pregateala asta...nu stiu daca ea exista cu adevarat....cred ca, atunci cand se intampla..se intampla ur si simplu....nu stiu daca asa zis...pregatita....ti-e mai usor...
daca si jiji....tzatzodependentul...nu le mai cauta...cred ca se poate.de fapt...exista o mare doza de egoism..cred ca ne gandim la noi...NOI nu suntem pregatite..io nici acu nu sunt...efectiv refuz sa ma gandesc la subiect...tot imi zic....las ca aprofundez evenimentul maine...sa bocesc cat vreau...sa ma racoresc.....si trece si maine....pt ca nu sunt pregatita...
dar...acu daca ma gandesc bine....jiji e intarcat de pe 1....aprilie...si nu e minciuna
...oare...evenimentele din viatza lui....au legatura cu data de 1?
in legatura cu sanii....nu stiu ce sa zic...n-am luat nik..m-am mai muls cate putin...nu ma dor..nu suntf tari...las sa se intample de la sine...fara sa apelez la tot felul de chestii...sa vedem cum evolueaza....
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
micki_mica spune:
Bravooo! Sa iti fie de bine si sa iti priasca!

Cristi NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/73-set-elegance.html" target="_blank"> Set "Elegance"
Magazinul meu
micki_mica spune:
citat din mesajul lui haircut![]() In alta ordine de idei, azi a mancat M aproape tot la pranz, fara fitze mari, doar am rasfoit o revista sper sa-si mai revina cu stilul de a manca...nu stiu cum rezisti, Sorina, eu sinteam ca o iau pe aratura....sa vedem cat tine minunea.mami de fetita finuta ![]() |
Fetita finuta! Papa cate putin. Nu ca haplea, tot odata.

Cristi NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/73-set-elegance.html" target="_blank"> Set "Elegance"
Magazinul meu

sper sa-si mai revina cu stilul de a manca...nu stiu cum rezisti, Sorina, eu sinteam ca o iau pe aratura....sa vedem cat tine minunea.