Pufi iubiti de ian-feb 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eleysa

Fetelor ce-i aia caseta de colectare???

Si eu m-am intrebat ce-o fi aceea "caseta de colectare" ...o fi un fel de Recycle Bin?..nush......sunt "habarnamista" total...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Bravoooo! Incepe sa ii placa plimbarica!

Sper si eu...ca ne chinuim de 1 an ...mai mult in casa...a fost cam greu.
Mare lucru, ca a vrut sa stea.....
Tocmai cand ma hotarasem sa vand carutzul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Bravoooo! Incepe sa ii placa plimbarica!

Sper si eu...ca ne chinuim de 1 an ...mai mult in casa...a fost cam greu.
Mare lucru, ca a vrut sa stea.....
Tocmai cand ma hotarasem sa vand carutzul...

Sorina, mami de Diana si Iris

Sa stii ca si noi am avut probleme cu Dani, nu ii placea deloc in curte, plangea cand il scoteam afara. Dar nu prea l-am bagat in seama, adica l-am scos chiar daca era mai agitat si/sau plangea. Iar acum e super ok. Plange sa il scoatem afara, se duce la usa si arata la clanta, ne trage de mana, etc, etc.
Sa nu vinzi carutul ca o sa iti rupa spatele...cel mai bine e in carut. Macar o parte din timpul petrecut afara sa stea in carut. Ca nici Dani nu vrea decat pe jos, dar cand oboseste, sta bine merci in carut.

Azi i-am facut vaccinul de 1 an, Infanrix Penta. I-am dat Nurofen si l-am culcat. Azi lucrez de acasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Sa stii ca si noi am avut probleme cu Dani, nu ii placea deloc in curte, plangea cand il scoteam afara. Dar nu prea l-am bagat in seama, adica l-am scos chiar daca era mai agitat si/sau plangea. Iar acum e super ok. Plange sa il scoatem afara, se duce la usa si arata la clanta, ne trage de mana, etc, etc.
Sa nu vinzi carutul ca o sa iti rupa spatele...cel mai bine e in carut. Macar o parte din timpul petrecut afara sa stea in carut. Ca nici Dani nu vrea decat pe jos, dar cand oboseste, sta bine merci in carut.

Azi i-am facut vaccinul de 1 an, Infanrix Penta. I-am dat Nurofen si l-am culcat. Azi lucrez de acasa.

..imi face bine sa stiu ca au mai fost probleme de acelasi gen, si s-au rezolvat. Anul trecut numai in brate o tineam, o adormeam, si apoi o puneam in carutz; acum, in primavara...tot in bratze voia..in fine..sa speram ca a trecut. E grea, are 10 kg, si e destul de greu de dus numai in brate (inca nu vrea sa mearga singurica, tot de manutza..).
Asa ca vezi..noi avem masele, dar nu mergem...

Sa fie Infanrixul de un an fara nici o reactie adversa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Noi am fost la doctor..si avem putin rosu in gatNe-a dat un siropel cu eritromicina.Sper ca e OK. I-am luat si prebiotics...sa-i dau ca sa nu-si distruga flora intestinala.Asta-noapte nu a mai facut febra..dar acum are 38

Sper sa fie bine intr-un final!

E bine ca-i cedeaza febra la NUrofen si la sosetute cu otet!
In rest a mancat si azi f. bine..asa ca e bine!

Ma duc sa-l culc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Noi am fost la doctor..si avem putin rosu in gatNe-a dat un siropel cu eritromicina.Sper ca e OK. I-am luat si prebiotics...sa-i dau ca sa nu-si distruga flora intestinala.Asta-noapte nu a mai facut febra..dar acum are 38

Ma duc sa-l culc...

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Of! Sper sa treaca repede! Bine ca a papat mai bine. Ti-a zis sa il hidratezi bine, nu?

Mami a lui Cristi

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/73-set-elegance.html" target="_blank"> Set "Elegance"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Salutari si de la noi!

Am fost in WE la ai mei si-am lipsit de la aniversarea lui Jiji...vorba Elei Bravo, jiji si mami de jiji! Ma bucur ca se trezeste mai rar si ca pare sa accepte ok noua situatie. Multa putere tie, Dece! Ce-a fost mai greu a trecut!

Ruxita, felicitari si voua! Si bafta sa reusesti si cu partea a doua(cu atasamentul extrem fata de tine)! Tare harnic si atent pare sa fie Kay

Eu, desi nu mai alaptez de 6 luni, inca mai am ceva secretie lactata, foarte putin, dar nu s-a oprit de tot. Ma cam streseaza treaba asta. Dr ginecolog zice sa las sanii neatinsi 6 luni(adica sa nu mai incerc sa vad daca mai au sau nu secretie) si apoi verificam si vedem ce-i de facut. Eu mai scoteam lapte la baie, din cand in cand, daca ma dureau. De 2 sapt ii las in pace si ma dor deja....cred ca incerc si eu niste ceai de salvie ca incepe sa devina deranjant....

In alta ordine de idei, azi a mancat M aproape tot la pranz, fara fitze mari, doar am rasfoit o revista sper sa-si mai revina cu stilul de a manca...nu stiu cum rezisti, Sorina, eu sinteam ca o iau pe aratura....sa vedem cat tine minunea.

Nyny, ma bucur ca sunteti mai bine!

Sorina, felicitari pentru statul in carut

Ele, felicitari pentru cele 9+ kg

Bea, imi pare rau de greturi!

Alexutzzza, WB!

Mire, am admirat delfita cu bascutaNici a mea nu tine nimic pe cap, e jale. Nu stiu ce-o sa facem la vara cu palariile, o sa trebuiasca prinse sub barbie ca isi ia orice din cap. Nici macar clamitele pe care reuseam sa i le mai pun nu le tine si mi-e teama sa-i mai pun ca le baga in gura cand le descopera si-s mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Ma duc sa-l culc...

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Nu dati cu oo, nu sunt doctor, dar tot nu inteleg de ce dau doctorii astia imediat antibiotic la rosu in gat.
Am verisori de 7 si respectiv 5 ani in italia si matusa mea mi-a zis ca lor le da niste supozitoare cand au rosu in gat, nici vorba de antibiotic...mai ales fara antibiograma.
Mor cand vad cum dau la noi doctorii imediat AB.
Uof!
De ce n-am plecat(inca) din sistemul asta de rahat al romaniei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eleysa

Danasor si noi suntem la 2 dintisori de 2 luni ...eu tot zic ca se pregatesc si urmatorii doi de iesit, mai ales ca de semne clare in acest sens...dar pana acum nimic

lui A sa ii iasa repejor dintosii!!

, si noi frumusetea mica, cu silueta de model, incerc sa ma mai calmez, am mai auzit si de copii care le-au iesit si dupa 1an sijumatate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Noi raportam o mare reusita...fara precedent la noi, pana acum...
Cred ca iris s-a hotarat sa spele rusinea de ieri, din car4, si a stat in carutz, la plimbare o ora si jumatate, fara sa planga!

Sorina, mami de Diana si Iris

bravo iris

Mergi la inceput