Pestisorii primavarateci... ~ 67 ~
Raspunsuri - Pagina 5
danuta36 spune:
Cryna multumim de zodiacul floral..interesant,mi se potriveste in mare parte
O seara faina in continuare sirenele
Tethys spune:
'Neata sirenete!
Am gasit ceva dragut :
* Zodia Pesti - animale de companie
Animalul nascut sub acest semn zodiacal tinde sa manifeste o sensibilitate excesiva, este foarte intuitiv si o capacitate de intelegere care depaseste pana si posibilitatile unui om. Semnul Pestilor, care este unul mobil ii confera aptitudini pentru sacrificiu, dar si devotament, pe cand elementul Apa, il face pe nativ sa fie feminin si receptiv la tot ce se intampla in jurul lui.
Nu intra usor in panica, precum nativul din Fecioara, dar nici nu este usor de stapanit ca cel din Varsator. Va avea comportamentul starilor dumneavoastra interioare. Si asta pentru ca are o capacitate de percepere iesita din comun.
Stapanul ideal pentru un asemenea nativ este cel nascut in aceeasi zodie, adica Pesti, care va invata de la animalul sau finetea spiritului de observatie, iar animalul va invata de la el ca exista intotdeauna cineva acre ne iubeste si ne ocroteste.
Gentile si iubitoare de liniste, vor evita in totdeauna situatiile conflictuale, zgomotoase sau luptele. Foarte receptive la starile stapanului, pline de compasiune, sunt pregatite in orice moment sa ii sara in ajutor, sau sa ii ofere sprijin in momentele dificile, de boala sau de tristete. Intuitia le va ajuta sa simta cand ceva ii supara. Nu sufera dupa spatiu imens care sa le fie alocat si din acest motiv sunt ideale pentru apartament.
Le place sa asculte muzica si incearca sa creeze o relatie psihico-afectiva cu stapul lor. Visatoare incurabile, traiesc intr-o lume a lor, de multe ori lasand impresia ca sunt niste animale lenese. Uneori pot fi lenese! Nu le place sa stea singure si din aceste motive va vor urma pe oriunde in casa, parca ar fi o umbra.
Cainii din zodia Pesti contin toate calitatile celor unsprezece pe care i-am descris in acest zodiac. Inteligent, intuitiv, credincios si jucaus, este cainele ideal. Este foarte energic, nu are rabdare sa stea foarte mult in acelasi loc, acum il vezi ca face un lucru, acum face altceva. Cu acest nativ trebuie avut mare grija la alimentatie, pentru ca ii place sa manance sarat, iar articulatiile sunt punctul slab al acestui caine.
Pisicile din zodia Pesti sunt foarte sensibile si receptive, iar daca sunteti bolnav sau suferiti de o boala, se vor aseza exact pe locul bolnav. Intuitia este extraordinara, fapt ce o va ajuta sa isi dea seama imediat de starea de psihica a dumneavoastra. Nehotarata, nu va sti niciodata ce vrea, iar asta se vede pana si in tinuta ei. Acum o veti vedea mergand tansos, mandra, cu coada sus si nasul asisderea si, imediat o vedeti tanjind dupa afectiunea pe care tocmai a refuzat-o.
Tethys spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danuta36 Cryna multumim de zodiacul floral..interesant,mi se potriveste in mare parte O seara faina in continuare sirenele Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Cu placere Danuta .
Voi ce mai faceti? Nu ne povestesti nimic despre Mirunica? Sper ca sunteti bine cu totii si ca sunt toate bune, sau inspre bine . Te mai asteptam pe aici .
Tethys spune:
Si... pt. Dany ... zodiacul egiptean corespondent zodiei Taur:
- Horus (Forta succesului si maretia inaltimii) - perioade: 20 aprilie - 7 mai si 12 - 19 august
Horus este simbolul egiptean al puterii si al elegantei, al somptuozitatii si al capacitatii de a zbura la cele mai mari inaltimi, fiind zeul protector al faraonilor. In scrierea egipteana este reprezentat printr-un cap de soim. Persoanele aflate sub influenta acestui semn se remarca printr-o vointa de fier, incapatanare si curaj. Sunt curiosi, au o inteligenta remarcabila si isi doresc sa afle raspunsul la orice intrebare care-i macina. Fiind maestri in arta cominicarii, isi fac usor prieteni si se remarca intotdeauna intr-un grup. In dragoste sunt idealisti, pretentiosi cu sexul opus. Forta psihica profunda se inclina catre un pronuntat misoginism apreciind mai mult virilitatea masculina decat ceea ce i-ar putea oferi partea feminina. Cu toate acestea ii este frica de singuratate, avand nevoie de aprecierea sexului opus si, de aceea, tind catre relatii de durata. Oricum ai caracteriza pe acesti reprezentanti ai paradoxului, ceva important tot va ramane in afara definitiei. Cei mai fideli prieteni, cei mai pasionali iubiti, cand reci ca gheata, cand patimasi, cand sensibili, cand infatuati, nativii acestui semn toata viata lor se vor afla intr-o cautare permanenta a propriului eu. Forta pentru care sunt atat de admirati vine din interiorul lor. Le este menit sa straluceasca, sa atinga culmi, atat pe plan intelectual cat si personal, carora putinor oameni le sunt accesibile. Risca insa sa cada in capcana iubirii de sine si a egoismului. Constienti de propria valoare, au tendinta de a-i privi pe cei mai putini norocosi ca ei cu superioritate si ingamfare.
Culori norocoase: rosu carmin (barbati) si auriu (femei).
Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Geb (12 februarie - 29 februarie si 20 august - 31 august) si Bastet (14 iulie - 28 iulie; 23 septembrie - 27 septembrie si 3 octombrie - 17 octombrie). - Anubis (Magia si iubirea vietii) - perioade: 8 mai - 27 mai si 29 iunie - 13 iulie
Anubis era considerat de egipteni zeul vietii de apoi sau deschizatorul de drumuri. Nativii care se afla sub influenta acestui semn sunt persoane echilibrate si responsabile. Niciodata nu se lasa prada primului impuls si calculeaza cu atentie deciziile importante. Sunt buni sfatuitori si au o influenta benefica pentru cei din jur. Iubesc viata si stiu sa se bucure de fiecare clipa. Indiferent de situatie, vad intotdeauna partea plina a paharului si nu se descurajeaza usor. Receptivi si flexibili,linistiti si amabili, reprezentantii acestui semn se bucura de mult respect si apreciere din partea celorlalri. Se spune despre ei ca sunt pedanti, insa putin sunt cei care stiu cu cata iubire si daruire pot iubi. Fara sa-si exagereze importanta, persoanele acestui semn zodiacal se indreapta in pasi lenti, dar siguri spre telul pe care si l-au propus. Sunt firi calde si echilibrate. Secretul succesului acestei zodii se afla in viziunea pe care o au asupra lumii. Stiu sa se retraga la timp, stiu sa privesca situatia detasat si vad numai partea frumoasa si hilara a lucrurilor. Cum ar putea atunci sa nu iubesca viata?
Culori norocoase: maroniu (barbati) si purpuriu (femei).
Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Bastet (14 iulie - 28 iulie; 23 septembrie - 27 septembrie si 3 octombrie - 17 octombrie) si Isis (11 martie - 31 martie; 18 octombrie - 29 octombrie si 19 decembrie - 31 decembrie).
Tethys spune:
Daca mai doriti si altceva , ziceti . Va doresc o zi frumoasa tuturor si sa aveti parte de soare ca, la noi e innourat si-i frig... v-am -at... pe mai tarziu sau pe altadata ...
andanii spune:
Trimit soare de la mine ca e tare tare sclipitor .... pupici miiiii doamnelor pestisor
andanii
daniela_daneza spune:
Crynutza , multumesc ! Asa este si la taur , perfect adevarat ...dar ma bucur ca suntem compatibili desi stiam, nu trebuie sa imi confirme horoscopul .Ce face poznasul si-a revenit?Vis a vis de ce ar putea sa fie beblusul sincer si eu initial am vrut sa zic fetita dar parca tot baiat zic ca va fi , sa vedem daac imi iese intuitia unei prietene gravidutza i-am spus ca face baiat si asa este ....
Dana , multumim de soare ! E bine venit .
O seara placuta va doresc !
My_Lady0091 spune:
O seara buna, fete.
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Va ofer o cafeluta foarte matinala ... eu m-am trezit devreme deoarece azi incep un curs si cred ca fara sa vreau am ceva emotii ....
O ZI FRUMOASA SA AVETI ! Aici azi cica e cald pana la 21 grade.
Tethys spune:
'Neata si de la mine!
Aparui la cofea... multam Dany pt. serveala . Tinem pumnii sa fugarim emotiile si multa bafta la curs, sa fie placut si usor .
Si, deci asa "egiptenilor" , astrele va surad , foooarte bine . Bravo voua!
Si, suntem pe aceeasi lungime de unda la intuitii ? Buuuna si treaba asta ... deci, asteptam in continuare surpriza , cand o fi sa aflu ce si cum, zic... .
Iar poznasul e ceva mai bine... in sfarsit fu ceva usor, trecator... se mai muceste el cate oleaca dar, trece... .
La noi bureaza iar... e frig si uracios... asa ca, asteptam sa ne mai trimita careva din nou soare ... multam fain Dana pt. soarele de ieri, prinse tare bine .
In rest... o zi buna si placuta tuturor sirenetelor !