croatia 2011

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau
, am deja ditai lista cu ce sa facem, pe unde sa mergem, curs valutar, etc...al meu barbat zice ca nu-s cu toate tiglele pe casa....dar daca nu stiu eu ce si cum nu ma simt bine sa plec asa in neant

Asa sunt si eu. Vreau de data asta sa vizitam si catedrala din Belgrad, parca e cea mai mare catedrala ortodoxa, sora-mea zice ca nu e cine stie ce dpdv artistic si ca e noua dar eu tot vreau sa o vad. M-am informat deja si unde putem parca in zona.

Cre'ca tre sa dam anunt: cumpar tigle de pus pe casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi cred ca o sa ne oprim totusi in Belgrad si sa cautam ceva cazare la fata locului, in fond pt o noapte nu moare nimeni si nu ne trebuie luxul din lume

Asa e, rau de masina nu prea avem, mai mult eu am probleme dar doar daca-s serpentine din astea nasoale combinate si cu "priveliste" gen munte pe o parte, rapa pe cealalta . M-am blindat cu Cocculine, mi-a fost de super mega ajutor acum in Grecia, pe vapor

Sper sa fie ok si mai ales sa prindem vreme buna.

Si carevasazica... pepene galben tre sa gustam...am bifat pe lista :)

Drum bun si vacanta super relaxanta!

YMCA drum bun la intoarcere si fara rau de masina

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Cre'ca tre sa dam anunt: cumpar tigle de pus pe casa.

Ce tigle, ca io-s iremediabila

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

stai ca nu pricep: unde cautati cazare la fata locului, in Belgrad sau in Croatia?

In Croatia pe litoral merge, e fezabil sunt zeci, sute de vile in fiecare orasel/statiune. In Belgrad nope, e ditamai capitala ca Bucurestiul. Pt Belgrad serios zic ca e de preferat booking.com sau alte site-uri.

Mergi la inceput

In Belgrad, ca in Croatia am rezolvat cu cazarea. O sa ma uit si pe booking, dar problema e ca barbata-miu inca nu e foarte convins ca ne vom opri in Belgrad sa innoptam si de aia nu prea stiu ce sa fac. Ma mai cuget....

Multam oricum pt sfaturi

Mergi la inceput

In Croatia unde va cazati?

Daca nu vreti Belgrad pe autostrada mai sunt niste moteluri dar cine a mai fost a nimerit naspa. Acum nu stiu cum sunt restul.

Mai e si varianta plecat pe la 17 din Bucuresti, innoptat pana granita si apoi mers ziua pana la destinatie, asta daca mergeti la Rovinj cum ziceai.

Mergi la inceput