Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(26)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
unique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 ............... Problema noastra sunt ochisorii...inca de la nastere.I-am recoltat secretie si i-a iesit Sreptococ.Unul dintre antibioticele la care ar fi sensibil l-a luat pt bronsiolita dar aspre ochisorilor nu a avut niciun efect...oricum tare rau am mai tras-o dupa antibiotic.Era stomacelul ei varza,ne-au trebuit 3 sapt sa fie bine.Dr la care am fost au spus ca ar avea inca canalul lacrimal infundat si sa asteptam sa se rezolve de la sine.Masajul=0 efect ............. FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap Mami de ![]() |
Si fetita mea a avut probleme cu un ochisor, inca din spital. Pediatra mi-a spus sa ii sterg ochisorul cu ser fiziologic si sa ii fac masaj ca se poate sa aiba canalul lacrimal infundat. Si mi-a mai dat niste picaturi,nu mai stiu cum se numeau, care oricum nu au avut efect.
Intr-o zi a vazut-o un alt pediatru, si mi-a recomandat sa ii pun Garasone. In doua zile i-a disparut secretia pe care o avea la ochisor. Si de atunci nici ca am mai avut probleme.
Poate ca ar fi bine sa intrebi pediatrul daca poti folosi solutia asta pt copilasul tau.
http://corectareteme.blogspot.com/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
heidy spune:
La multi ani LORE!!!!!!
Puiu a atipit. Ma asez si eu juma de ora . si revin mai tarziu un pic.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
diana.b spune:
am votat si noi de trei ori ca de obicei... de trei ori pentru patru ursuleti :)
am inteles eu bine sau mai exista si altcineva in concurs?!?!?
heidy spune:
citat din mesajul lui JoAnn in leg cu FB-ul ... am o multime de fete de la ursuleti in lista...daaar nu am clubul ursuletilor. asa ca nu vad ce discutati ![]() ![]() ![]() |
Imi spui te rog numele tau sa vad daca pot sa te adaug..
JoAnn spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui heidy
Imi spui te rog numele tau sa vad daca pot sa te adaug.. Fericita mamica de Tudor Andrei POZE |
ioana macsim
multumesc
ral_eli spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui heidy
Natalia... si Doura zicea ceva de Mattia?? Fericita mamica de Tudor Andrei POZE |
[]poiuktrg
pe fb e link
mami de Robert Petru
poze
heidy spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui JoAnn
ioana macsim multumesc ![]() |
Bine ai venit in Club :).
Sa imi zici dc e ok acum.
heidy spune:
Salutare!!
Cine are chef de o intalnire inopinanta?
13.30 Starbucks, Sun Plaza.
Cine vrea, poate .. este bine venit sa savuram impreuna o cafeluta mica .. mica..
martutza spune:
citat din mesajul lui adipapazi sugu, 1 mar cu cereale impartit frateste, cate 40 ml supa si 10 piure de legume, ioakim860 lp si ana 700lp. ana are popoul iritat, maine o duc la dermato. fct si kineto, sarit parcu ca a inceput vantu la 5, crize de plansete la amandoi ca de dimi se trezisera cu fata la cearsaf.zi nasoala. dar nu plec io de vineri pana duminica numa cu ta-su? Adi, mami de ana si ioachim |
![](pupic.gif)
Mami vezi ca te invidiez ...cum ashea....pleci doar cu tati ??
![](olala.gif)
cat despre tiutun...nu te lua de el...eu m-am reluat si ma bodogan singura cand ma gandesc cat timp n-am fumat si acu..deh...fitze...si figuri pe mine
![](bang.gif)
In sarcina nu am fumat cu nici unul si la Vic cat am alaptat nu am fumat,la Claudia m-au rapus constipatia si hemoroizii (am incercat stafide,curmale,iaurt pe stomac gol si nu mergea)...ma saturasem de supozitoare (pe care le detest intre noi fie vorba)...si m-am luat de tutunit dimineata sa-mi faca agitatie in burta...de m-as lasa odata..
![](bang.gif)
have fun in weekend.