Mar-Apr(198)Bv Strumphi, Catank,Ally,Pisucmic!
Raspunsuri - Pagina 11
MaryM85 spune:
STRUMPY recuperare usoara si mult laptic, cat ai fugit de epidurala si pana la urma nu ai scapat offffffffffff
.
38sp+
AMR 2SAPTAMANI
Alexandra
roxy_s spune:
fetele gata, am facut baita la bebelina, a stat asa cumintica si a ras. cand are ea chef de baita asa cuminte sta![]()
![]()
dorinut eu am dat-o pe bebelina cu laptic pe fatuca si i-au trecut iritatiile. mai are niste cojite pe frunte dar se duc si alea incet, incet. in ochi mandreeac i-a pus laptic si a zis ca a fost bine.

happiness ce faci? ce face bebelina ta?

iony sper sa iti treaca repede ochiul. poate ti-a intrat ceva fara sa-ti dai seama, mergi mai bine la un doctor

madutza asa imi place cand ne mai zici ce face Cristi cu surioara lui. asa scump este

dinora ce baietel frumos ai tu acolo

leeloo cum te simti? cand pleci acasa?

miki pentru stimularea lactatiei eu zic ca trebuia sa te si mulgi. functioneaza sigur asta pe langa ceauri si alte stimulente. si mai ales somn.

eu azi am dormit 2 ore asta in loc sa fac gogosi.![]()
dupa ce am venit cu bebelina de afara m-a traznit un somn de nu mai puteam sta, asa ca m-am culcat langa ea.

toate fetele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
cami si ama asteptam bebelinele voastre. azi, maine trebuie sa vina

roxy_s spune:
ina este asa dulce Alex

lasa soacra in pace, n-o mai baga in seama sau zi-i sa nu te mai enerveze. eu nu cred ca m-as putea abtine , i-as zice![]()
![]()
ailed ai mancat ce ti-a poftit inimioara?![]()

ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s ina este asa dulce Alex ![]() ![]() ![]() ![]() lasa soacra in pace, n-o mai baga in seama sau zi-i sa nu te mai enerveze. eu nu cred ca m-as putea abtine , i-as zice ailed ai mancat ce ti-a poftit inimioara? ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
incet -incet... acum mi-a facut mama negresa indulcita cu fructoza

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)
roxy_s spune:
deea asa ma faci sa rad cum povestesti
a mea mai sta noaptea treaza daca o doare buritca. sta si se chirceste si scanceste apoi face un caca exploziv si o partaiala si se linisteste imediat![]()
![]()
eu zic sa nu o inveti leganata pe picioare ca mai tarziu tot asa o sa vrea si sa vezi atunci ce o sa stai lipita de pat cu ea pe picioare si nu mai faci altceva![]()
![]()
dinora77 spune:
Mama ce vesti!!!!
Strumpfita, felicitari pentru bebelina minunata, sanatate si muuult laptic mamico!!!!!!!!!!
Ally si tie mamico muuuult laptic si sanatate bebelusului!!!!!!!!!!!!!!!
Pisucmic ce nume frumos are bebelul tau!!!!Sanatate si voua si refacere usoara!
Multumesc tuturor fetelor pentru cuvintele frumoase vis-a-vis de bubu meu!!! Eu nu-mi pot rupe ochii de pe picassa la cite minunatii avem noi acolo!!!
Miki are roxy dreptate cind zice sa incerci sa te mulgi. Dupa stoarcere, sanii produc mai mult laptic.
Va pupicesc pe toate!!!
Dino mami fericita de Julius
antguess spune:
HELLO
Am vazut ca au nascut Strumphy, Catank , Ally si Pisucmic...ce frumos...simt ca le-a facut fi-mea pofta micutilor vostri sa scoata nascucul...nu stiu cand s-a intamplat ca nu am apucat sa citesc din urma dar o sa o fac
Felicitari Mamici....sa va traiasca minunile, sa creasca mare si sa pape bine
Eu as avea multe de zis..de povestit dar o fac pe scurt pt ca nu stau excelent cu timpul...sunt epuizata..deh
Am nascut super usor, fara epizotomie..m-am rupt un pic dar nu in jurul vaginului ci prin alte parti..nu imi dau seama cum dar nu ma doare absolut nimic, nu simt nimc...am 2 fire resorbabile pe acolo
Eveline este o scumpa...din pacate cam galbena din cauza incompatibilitati de sange intre mine si bb-tul si din cauza acestui icter e si extrem de puturoasa....nu reuseste sa suga suficient din sani si nu mi-a desfundat canalele....
Ieri l-am pus pe nepotul meu de 2 luni la san si mi-a desfundat el sanul drept...la stangul nu mai puteam ca ma durea ingrozitor ...
azi am muls din dreptul 60 ml la o masa...m-am bucurat tare
intre timp i-am dat formula si probabil ca o sa ii mai tot dau.....ma gandesc sa alternez mesele..una san, una formula...ca sa pot sa strang suficient pentru o masa...
O alta problema ar fi ca ieri dupa ce a dormit toata ziua de a trebuit sa o trezesc eu si sa o conving sa pape...seara mi-au pus-o la lampa in salon si era departe de patul meu, era dezbracata, cu ochisori acoperiti..si a facut atat de urat toata noaptea..s-a trezit din 10 in 10 min de a trebuit sa ii dau suzeta:( si dimineata am adormit pe wc...eram Praf!!!!!
azi am venit acasa si am dormit cateva ore cu ea...doarme tare bine ziua...sunt curioasa cum o sa fie in noaptea asta
spuneti-mi si mie cat papa bebe la 3 zile? a mea papa 60 ml , in reprize...adica vreo 30....ne oprim, scoatem aerul....si papam iar restul de 30....e ok? e mult? e putin?
i-am dat in seara asta si baby drink vreo 20 ml...e ok sa ii dau preventiv?
va pup si o sa scriu povestea nasteri maine undeva,....
ma duc acum sa pun poze
Mami mandra a lui
Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de
Evelinne 30.03.2011