vacanta de Paste gradinita 2011
Raspunsuri
mirela0521 spune:
cum? vacanta la gradi este in saptamana de dinainte de pasti? nu este dupa pasti?
Eu, Rares si Rebeca
roli25 spune:
La noi s-a afisat vacanta 18-25 aprilie. Dar gradinita e inchisa doar in ziua de 25 aprilie. In saptamana 18-22 putem sa ducem copiii.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
lulu77 spune:
La noi este de luni(18.04.2011) pana pe 26.04.2011 inclusiv.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
mirela0521 spune:
offfffffffff... si eu care speram sa fie dupa pasti. ieri am intrebat educatoarea si au zis ca ele, adik educatoarele, nu sunt ca sunt doar ingrijitoare care "sunt ocupate cu curatenia" cu alte cuvinte mi-a batut apropo-ul sa ii tin acasa pe pitici!
asta inseamna sa ma
invoiesc toata saptamana sa plec cu 3 ore mai devreme
Eu, Rares si Rebeca
anya spune:
Scolile au vacanta din 16 in 25 inclusiv. Gradinitele cu program prelungit trebuie sa asigure supraveghere pe perioada vacantei. Asta inseamna sa fie educatoare acolo. Din cauza numarului mic de copii comaseaza grupele si nu fac activitati de invatare. Copiii coloreaza, se joaca. Practic, singura zi lucratoare libera este 25.
roli25 spune:
Si eu stiu la fel, ca sunt educatoare, dar nu fac activitati. La noi asa a fost in toate vacantele.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
kid spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anya Scolile au vacanta din 16 in 25 inclusiv. Gradinitele cu program prelungit trebuie sa asigure supraveghere pe perioada vacantei. Asta inseamna sa fie educatoare acolo. Din cauza numarului mic de copii comaseaza grupele si nu fac activitati de invatare. Copiii coloreaza, se joaca. Practic, singura zi lucratoare libera este 25. Anya |
La fel este si la noi, doar ca vor fi mai putine educatoare.
Eseea spune:
am inteles bine ca a dat ministrul educatiei un ordin ca se prelungeste vacanta si pe data de 26? deci miercuri incep gradinitele activitatea?
Mami de fetita
si de baietel 
Everything is hard before becoming easy...
danadt spune:
Da, vacanta se prelungeste inclusiv marti 26 aprilie 2011!
Miercuri se revine la activitate in gradi si scoli.

Eduard Stefan (12.10.2008)