Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!
Raspunsuri - Pagina 7
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela82 Corina, tu cum te simti? Eu am niste dureri surde de burtica. Bella, tu ai avut durerile astea de burtica? Cu ajutorul lui DD sunt |
da, am avut si sunt super normale atat timp cat nu dor. se mareste uterul. eu le-am mai avut cam o sapt dupa ce am aflat ca sunt gravi.
fetelor nu va ganditi de acum la greturi, ele apar dupa sapt 6 si credeti-ma ca nu sunt chiar placute
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
lilimara spune:
citat din mesajul lui corina_s la 13.30 mi-am facut si o programare la medic..am sunat-o pe dr si mi-a zis ca eco la 4 sapt e prea devreme, sa merg la ea la control azi si sa imi zica ce trebuie sa fac.. eu astept cu nerabdare rezultatul de la hcg ca sa ma declar 100 % graviduta...dar va spun sincer ca sunt in stare de soc.. http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png |
Corina testul e pozitiv!!
FELICITARI MAMICO!!
Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun!Ma bucur enorm pentru tine
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
bellasamoyed spune:
fetelor o sa vedeti ca in max o sapt o sa va obisnuiti cu ideea si o sa va si linistiti si nu o sa mai aveti atatea intrebari. eu cand am fost prima oara la dr meu am vb cu el numai tampenii...ma rog dr meu cand are ceva sa imi spuna imi spune fara sa trb sa il intreb eu.
acum ma credeti ca nu am asa emotii ca luni ma duc la eco. adica sa nu ma intelegeti gresit sunt in al 9-lea cer ca sunt gravi da incerc sa nu ma panichez,emotionez din orice ca stiu ca nu ii face bine lu bebe
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
sophia_m spune:
pe mine ma termina psihic antibioticul asta..mai am 4 zile si nu stiu cum mai rezist, ma deprima, nu am energie, mi-e rau..
oribil
in curand,voi fi din nou
lorena_86 spune:
cori
esti gravidutza
felicitari si sarcina usoara si la termen
ce ma bucur
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor, eu am o chestie ciudata
am o secretie abundenta, mai mult o gelatina imbibata cu sange.... ca si un albus de ou combinat cu menstra
chiar nu stiu ce poate fi
oricum o sa merg la control
va pupic pe toate
merg sa fac o crema de zahar ars
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lilimara spune:
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, eu am o chestie ciudata am o secretie abundenta, mai mult o gelatina imbibata cu sange.... ca si un albus de ou combinat cu menstra chiar nu stiu ce poate fi oricum o sa merg la control va pupic pe toate merg sa fac o crema de zahar ars ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Asa am si eu la unele menstruatii...chiar sunt curioasa ce este...sa imi spui si mie daca mergi la doctor ce spune te rog
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
ankcta spune:
Cori felicitariiiii! Sa ai o sarcina usoara cu bb sanatos dupa 9 luni
Ancuta , in curand
corina_s spune:
fetele, m-am intors de la medic
asa panicata am plecat dar m-am intors mai linistita..insa tot nu imi vine sa cred
am de facut analize, cele de sange normale presupun, ca eu complexul TORCH, clamidia (nu cred ca am scris bine), micoplasma le-am facut in noiembrie 2010.
mi-a zis insa ca nu am imunitate la toxoplasma
la eco ar tebui sa ma duc dupa 20 aprilie, sa fie aproape de 7 sapt si sa se vada
bella, lia, walkiria, voi cand ati facut prima eco?
iar m-am intins la scris..
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png