Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

neata fetelor

anka ai fost tare la faza ca dupa ce nasc jumulesc barza

eu nu prea am multe noutati inafara de faptul ca nu ma ridic bine din pat si vomit. da bine macar ca vomit doar dim cand ma trezesc si in rest mi-e bine.
deja m-am obisnuit cu raul, daca stiu ca e bine pt bebe atunci sa imi fie rau.
azi vreau sa il iau pe sot intr-o tura de mag de copii a si luni ma duc la eco mergem sa il vedem pe bebe

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Ce ma bucur ca aveti de ce sa umblati prin magazine de copii si sotul vrea sa mearga cu tine. aeu nu stiu ce o sa ma fac cu al meu ca nu iubeste copii, vrea sa avem noi unul ca zice el ca trebuie dar de cate ori ii zic uite pe ala sau ceva de copii ma asculta, ma aproba si atat nu e atat de entuziasmat. Eu as fi in stare sa ii mananc pe toti cat imi sunt de dragi.
Sa nu ai emotii cand mergi la eco, ca stiu pe cineva care sa dus la eco si de emotii a lesinat si a ajuns la spital.

aoleu cum sa lesin de emotii...la prima eco nici nu m-am uitat pe ecran ca m-am luat cu dr. la vb si pana am terminat subiectul a terminat si el eco.

cat despre rabdarea sotului, ce sa zic decat ca o sa fie un tata super sunt 100% sigura. are el rabdare saracu cand mergem sa imi cumpar mie da can do fi pt fisu/fisa....nu are incotro trb sa stea.
cat despre copii e topit dupa ei, i-ar manca.
sper azi sa ma abtin si sa nu cumpar ceva acolo...pot sa cumpar pt finut ca in 2 sapt se naste si trb sa ii iau hainute de scos din spital deci am rezolvat

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

ela la tine e mai pronuntata a 2 liniuta?

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Wow, Corina, esti graviduta

Ce ma bucur pentru tine!
Cred ca am ramas gravi in aceeasi zi!!
A doua liniuta e mai pala decat cea de control, dar cred ca nici nu are cum sa fie altfel, sunt abia in z 29 din 32-33. Si la tine la fel, daca se vede a doua liniuta, chiar daca e mai palida e sarcina.
Felicitari, mamico, sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos!

Cu ajutorul lui DD sunt

Mergi la inceput

Corina FELICITARIIIIIIIIIIIIIIII o sa fii mamica

e 100% sgur ca e pozitiv. pai la tine se vede super bine la mine abia sa vazut liniuta de test.

sa ai parte de sarcina usoara si de un bebe sanatos

hai la odisee

samburelul meu

Mergi la inceput

Si sa ne spui si noua valoarea analizei beta hgc. Eu in z 26 am av 20,15 si as vrea sa vad cam cat ar fi acum.

Cu ajutorul lui DD sunt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Si sa ne spui si noua valoarea analizei beta hgc. Eu in z 26 am av 20,15 si as vrea sa vad cam cat ar fi acum.

Cu ajutorul lui DD sunt

normal val se dubleaza la 48h....la mine sa triplat sper sa nu am vreo surpriza sa fie 2 samburei

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

multumesc pentru urari

imediat ce aflu valoarea hcg bineinteles ca va spun

Mergi la inceput

Corina, tu cum te simti?
Eu am niste dureri surde de burtica.
Bella, tu ai avut durerile astea de burtica?

Cu ajutorul lui DD sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Ela si eu la fel..ca un fel de greutate in partea de jos

ma duc si des la baie..sapt asta eu am fost racita..si am zis ca e la asta..am baut multe lichide..dar si zilele astea e la fel

si in plus am un fel de greata dupa pe mananc - si am o poooofta de mancare - de fapt nu cred ca e greata ca nu imi vine sa vars..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Walkira atunci stai linistita in pat. Eu am avut o colega care avea probleme de coagulare, cred ca e acelasi lucru cu trombofilia, si sarcina a tinut-o cu tratament si odihna la pat. Doctorul nu i-a dat voie sa faca nimic asa ca toata sarcina a stat in medical. Acum are o minunatie de fetita. Deci daca trebuie sa stai in medical ca sa ti sarcina eu te sfatuiesc sa stai. sanatate multa!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

Ela si eu la fel..ca un fel de greutate in partea de jos

ma duc si des la baie..sapt asta eu am fost racita..si am zis ca e la asta..am baut multe lichide..dar si zilele astea e la fel

si in plus am un fel de greata dupa pe mananc - si am o poooofta de mancare - de fapt nu cred ca e greata ca nu imi vine sa vars..

Da, si eu am cam aceleasi simptome. Durere de burtica, urinat des, pofta de mancare si am si sanii mariti si durerosi.
Greata nu am deloc si sper sa ramana asa

Cu ajutorul lui DD sunt

Mergi la inceput