Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Eu astazi declar z1, sper sa fie penultima din acest an

Ancuta , in curand

Imi pare rau pentru tine.
Si eu tot ziua 1 deci e clar ca sunt uratii, de aseara tarziu deja a inceput sangerarea, pun ziua 1 pe 2 aprilie sau pe 3 aprilie?
Va dati seama ca maine e ziua sotiorului meu iubit si eu sunt cu uratii dupa mine dar ce sa facem asta e.

Mergi la inceput

Astazi sunt terminata, am avut si pomana pentru socrul meu si am fost la biserica la tara, bineinteles ca am stat afara si toate babele treceau pe langa mine si se uitau ca na eu eram straina si de la oras, dar m-am imbracat gros sa nu imi fie frig sa mai patesc si altceva. Am tras si un somnic cu sotul de vreo 2 ore, ne-am plimbat pana am inghetat bine amandoi iar acum fiecare pe la calculator.
Va pup dulce si va doresc o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ceao fetle
acum am ajuns si eu din oras
azi m-am trezit pe la 8 nu mai puteam sa dorm si in timpul saptamanii ce as mai dormii si m-am culcat pe la 11 si am dormit pana pe la 5 cand am plecat la plimbare prin parc...foarte frumos si cald

sangerarile s-au cam terminat, s-au slabit cantitativ....sper sa reintre totul in normal...eu sper sa se decaleze usor ovulatia luna asta ca sotul e plecat in perioada 11-15 aprilie

eu sunt foarte stresata acum ca a venit americanul in tara si maine o sa-l intalnesc
am emotii, nu stiu cum o sa ma descurc cu vb
sper sa nu ma arunce in strada

va doresc multe liniute si noapte buna
multi pupici

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Lorena nu iti mai face griji lasa ca nu o sa te arunce in strada, o sa vezi ca o sa fie bine ca noi o sa iti tinem pumnii.Poate ai noroc si o sa ai ovulatia mai tarziu cand se intoarce sotul tau acasa si prinzi ceva luna asta.
Ankcuta suntem in aceeasi perioada luna asta si la ouat si la teste, acum depinde de cat de multe zile o sa aiba ciclul meu.Te pup si pastram legatura poate plecam impreuna la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Lore o sa fie bine, nu iti mai face griji ca nu s-a nascut nimeni invatat..

tare m-as bucura sa ti se decaleze ovulatia..si sa vina bebe

fetele, pe cine trag de manuta la odisee? ca in ultima perioada gravidutele plecau cate 2

haideti cu testele pozitive!!!!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Buna seara fetelor, acum am venit si eu...
Felicitari si sarcina usoara Corina si un bebic sanatos si frumos.
Eu sunt in ziua 28 din 32-40, cam o sapt dupa ovulatie, nu am absolut niciun simptom.....dar o speranta cat de mica exista mereu.
Va pup si va doresc o sapt frumoasa tuturor.

Vreau si eu un mic si dragalas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

am avut o zi superba..am intalnit un sinucigas facut zob pe asfalt in drumul spre munca, daca treceam cu 5 min mai devreme p-acolo ramaneam cu sechele pentru mult timp

cafeaua stiu si eu ca e buna pentru inotatori

s-a mai dus o saptamana, ma duc la somn

va pup, somn usor

editez: Lorena, multaaaa bafta maine cu americanul..va fi bine, ai sa vezi ca o sa va descurcati voi cumva

in curand,voi fi din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata tuturor! Sa avem parte de o saptamana pline de liniute duble!!!

Si acum, poftiti la o cafeluta aburinda
Eu sunt matinala, mi-am trimis copilul la camin, am pus o tura de haine la spalat, mai am de asezat unele uscate prin dulap..dar am intrat sa va salut si sa va urez toate cele bune. Si sa nu uit, Corina felicitari...mai am de citit cateva pagini din urma si apoi va las.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Neata fetele.
Astazi dau de baut e ziua sotului, deci sa inceapa petrecerea si , si .Va doresc sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata fetele.
Astazi dau de baut e ziua sotului, deci sa inceapa petrecerea si , si .Va doresc sa aveti o zi buna.

LA MULTI ANI sotului tau!!!

si ca tot veni vorba, te plangeai daca nu ma insel ca sotul tau e rece fata de alti copii...stai linistita, asa e si al meu...il lasa indiferent orice copil, fie el si o buzuruza mica nou nascut...Insa cand l-a vazut pe puiul lui de om...pe Stefan il iubeste ca pe ochii din cap...nu se manifesta foarte tare, nu se stie juca cu el (asa cum face tata de exemplu, care este partenerul de joaca preferat al piciului), dar de iubit il iubeste foarte tare. Probabil cand va mai creste vor fi mai apropiati, pe aceeasi lungime de unda, la discutii, reparat chestii...acum Stefan are nevoie de un partener care sa fie la nivelul lui (si asta e tata, care executa cam tot ce ii cere nepotul).

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput