Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!
Raspunsuri - Pagina 14
walkiria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Walkira cum te simti? Vin si eu cu o incurajare...am avut si eu trombofilie, depistata dupa 5 sarcini pierdute si a 6-a dusa pana la capat cu Clexane si acuma am o comoara de baietel de 3 luni. Fii tare! Corina felicitari si din partea mea si sarcina usoara!!! Raluca, mami de Diana si Andrei |
Kitzy esti o draguta, m-am panicat la inceput dar acum am inceput sa ma obisnuiesc.
Am intepaturi destul de puternice in uter si nu stiu cum o sa ma duc la munca.
Hai ca iti trimit PM ca sa nu deranjam fetele de aici.
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 5+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
cos_minutza spune:
Buna seara!!!
Felicitari Corina,sarcina usoara si bebe sanatos si la termen.
Lia felicitari pt inimioara
Walki sunt sigura ca totul va fi bine pana la capat.Sarcina usoara in continuare.
Draguta????Ceva vesti???
Pupici tuturor!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
gabyv spune:
Buna
M-am intors si eu de la mare. Am prins soare si frumos, ne-am bronzat un pic
Hai sa va intreb ce parere aveti. Sunt in Z36, din Z 34 am un fel de mucus rozaliu, as putea zice ca este ca cel de ovulatie, numai ca e roz. Eu am notat spoting, dar pe protejslip nu am nimic, apare numai pe hartie. Ieri am facut test si e negativ...oare vin uratii sau e altceva?
Eu nu am avut niciodata spoting inainte de Cm.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Monique77 spune:
Buna seara gagici!!!
acum am venit si eu de prin umblaturi
de fapt acum 20 minute - am citit tot
Corina Felicitari!!!!!!!
eu il alerg pe barbati-meu de 3 zile deja
si l-am prins de fiecare data
concluzie!!! alerg mai repede decat el
nush' exact daca am ovulat si cand ca nu am mai avut teste de ovu'
merg asa pe 'orbete'
nu ma doare nimic
m-au durut fff putin ovarele ieri sau alaltaieri
in rest nimic
sanii inca nu ma dor
TB am tot uitat sa o iau
Lecitina scrie pe mine
Lore cum esti?
te simti tot rau?
s-a mai diminuat cantitatea de sange?
cum ai zis tu, cheaguri amestecate cu albus de ou am eu la fiecare ciclu ....cred...(parca la fiecare)
asa am avut si la ultimul - am si scris....
oricum trebuie sa mergi la control
sa vezxi exact ce se intampla...
O sa fie bine!!!
e primavara si vin berzele, speram ca si la noi
pupici fetelor, ne citim maine
lary74 spune:
Buna dimineata fetelor!
Va invit frumos la o cafeluta!
Vad ca barza in primavara asta e la norma intreaga !Bravo ei sa o tina tot asa
FELICITARI CORINA ,SARCINA USOARA,BEBE SANATOS SI LA TERMEN
Mihaela nu te mai stresa in legatura cu cm.Se spune ca in general de 2 ori pe an se deregleaza ciclu vine sau mai tarziu sau mai repede.Mie cind mi sa dereglat mea venit mai repede ,odata la 18 zile si a 2a oara la 23(luna asta care a trecut a fost la 23 de zile de la avort si ma tinut 10 zile:ma rog din care 3 flux normal si restul doar cateva picaturi in fiecare zi)
Walkiria ne rugam din tot suletrul ca tratamentul sa mearga si bebe sa se nasca sanatos si la termen.Doamne ajuta
PAULA sa vi cu IIpeste o saptamana .Doamne ajuta!
corina_s spune:
neata, am venit la cafeluta
de fapt nici nu stiu daca ar trebui sa ma beau cafeluta..o sa ma interesez
cos_minutza, gaby, monica, lary, va multmesc pentru urari si sa vedeti II liniute cat mai repede..
4+
corina_s spune:
gaby, nu faci si tu un test?
monica, alearga-l prin toata casa, sa nu scape si pune-l la treaba
al meu a scapat usor..doar 3 zile, dar il prind eu mai incolo
fetele eu nu mai am somn dimineata..eu in weekend dormeam pana tarziu
acum nu stiu daca e de la emotiile din zilele astea..dar ma trezesc sa ma duc si la baie des..
4+
mihacor spune:
neata fetele...toata noaptea nu am putut sa dorm...la ora 4 azi dimi m-am trezit...am vazut ca spotingul se mentine la fel...m-am gandit ca nu sunt uratii si am hotarat sa fac testul...am facut clear blue digital...si dupa trei minute mi-a scris ca nu sunt gravida...
dejamagire totala...cu toate simptomele mele si cu 7 zile intarziere...de dimi a inceput sa imi vina mai tare...sunt sigura ca sunt uratii acum....#
acum ma mai terorizeaza un gand:sigur nu am facut eu nimic ieri cand am ridicat greu si am simtit intepatura?
asta e ...incerc sa ma consolez...
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa eu plec la serv.
Vreau si eu un ...
walkiria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lary74 Buna dimineata fetelor! Va invit frumos la o cafeluta! Vad ca barza in primavara asta e la norma intreaga !Bravo ei sa o tina tot asa FELICITARI CORINA ,SARCINA USOARA,BEBE SANATOS SI LA TERMEN Mihaela nu te mai stresa in legatura cu cm.Se spune ca in general de 2 ori pe an se deregleaza ciclu vine sau mai tarziu sau mai repede.Mie cind mi sa dereglat mea venit mai repede ,odata la 18 zile si a 2a oara la 23(luna asta care a trecut a fost la 23 de zile de la avort si ma tinut 10 zile:ma rog din care 3 flux normal si restul doar cateva picaturi in fiecare zi) Walkiria ne rugam din tot suletrul ca tratamentul sa mearga si bebe sa se nasca sanatos si la termen.Doamne ajuta PAULA sa vi cu IIpeste o saptamana .Doamne ajuta! |
Sa te auda Dumnezeu Lary si sa ne ajute pe toate sa ne tinem puiutii in brate. Sunteti atat de dragute, ma ajutati ff mult cu gandurile voastre bune.
Cosminutza , multumesc di suflet.
Fetelor sa stiti ca daca totul merge bine pana la capat...si o sa mearga sigur, ca nu nu lasa Doamne Doamne, bebele va va fi recunoscator toata viata ....datorita voua am descoperit trombofilia la timp, fara sa pierd vreo sarcina. Cand am hotarat sa imi fac analizele de capul meu, am selectat cateva de pe prima pagina, printre care si homocisteina. Si tie Lore tr sa iti multumesc ca mi-ai rasp la intrebarile mele legate de aceasta si astfel m-am dus cat de repede am putut la doctor.
Va iubesc pe toate si imi sunteti super dragi, tocmai de-aia am pu o pila la barza sa va iau pe toate la odisee
Buna dimineataaaa!!!!
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 5+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!