Monica Columbeanu s-a cuplat cu Pepe

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

hahhaha

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Pe mine m-a pacalit o fata pe strada zicandu-mi ca mi-a cazut ceva pe jos. Instinctiv m-am uitat, deci m-a pacalit.

Tot ieri, eram cu o vecina in Ratb si intr-o statie am replicat, asa mai tare "controlorii", cu gandul sa o sperii pe ea. Pe ea nu am speriat-o, ca isi scanase abonamentul, dar pustimea de pe langa noi s-a imbulzit inspre usa. Nu a fost inspirata farsa, ca ne-am cam luat amandoua niste injuraturi de la cei care s-au simtit vizati si au crezut ca am facut afirmatia catre ei. M-am lecuit, nu mai fac farse in locuri publice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

eu l-am pacalit pe sot ca am facut testul beta HCG (trebuie sa il fac peste 3 zile ) ca nu am mai avut rebdare si l-am facut la urgenta si a iesit pozitiv si sunt insarcinata cu gemeni , acum imi pare rau ca i-am facut-o pt ca riscam sa il am pe constiinta , sa inecat cu mancarea

ps"nu mai fac glume
--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

[quote]citat din mesajul lui MACARIE

eu l-am pacalit pe sot ca am facut testul beta HCG (trebuie sa il fac peste 3 zile ) ca nu am mai avut rebdare si l-am facut la urgenta si a iesit pozitiv si sunt insarcinata cu gemeni , acum imi pare rau ca i-am facut-o pt ca riscam sa il am pe constiinta , sa inecat cu mancarea

Exact gluma asta am facut-o acum 2 ani si inca m-am gindit mult ce gluma sa fac sa fie cea mai "tare"...mai ales stiind ca el nu mai vrea copii...iar peste 2 luni chiar s-a intimplat...neplanificat si cu contraceptie pe deasupra....nu mai fac gluma asta cit traiesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefidaria spune:

ar putea fi posibil sa se cupleze monica cu pepe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui msl1

[quote]citat din mesajul lui MACARIE

Exact gluma asta am facut-o acum 2 ani si inca m-am gindit mult ce gluma sa fac sa fie cea mai "tare"...mai ales stiind ca el nu mai vrea copii...iar peste 2 luni chiar s-a intimplat...neplanificat si cu contraceptie pe deasupra....nu mai fac gluma asta cit traiesc!

msl1, daca ai pastrat sarcina sa-ti traiasca si sa creasca sanatosi!

MACARIE, iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gagga spune:

Seara buna, lume !

Hihi, ce ma oftic ca nu mi-a trecut prin cap sa-mi pacalesc sotul cu un test de sarcina (inca le pastrez pe cele 4 facute acum 2 ani )

Insa el m-a pacalit ca a luat bilete pt duminica seara, ca vine Mr. Bean la Casa de Cultura . Am fost foarte incantata, am sunat-o pe mama sa stea cu copilul, nu mi s-a parut nimic suspect ..Peste o ora cand mi-a spus ca-i pacaleala, se intreba daca as fi fost la fel de fericita daca imi spunea ca vine Charlie Chaplin .

WoMan
i_o
f_t ......... Sa o ajutam pe Raisa!
e_h
e
r

Mergi la inceput