FIV Dr. ALBU DRAGOS 26
Raspunsuri - Pagina 3

maruscha80 spune:
eu am pus 4 embrioni, in week-end a fost jale, am avut dureri, am zacut mult in pat.
acum mi-am mai revenit, numai ca simt ca-s in 4 luni deja, foarte balonata si ma misc cam greu. Incerc pe cat posibil sa nu fac efort... in rest sunt destul de zen. :)
anna, nu te mai gandi la ovulele alea, eu numai daca citesc prospectul unui medicament am senzatia ca simt toate efectele negative. De data asta mi-am propus sa iau tratamentul pur si simplu, fara sa-mi bat capul prea mult.
eu am de luat ovulele alea, vitamine si acid folic.

popif spune:
Iti tin pumnii aristica.. Cu cine faci ? Tot cu Dr.Albu? Nu doare! Am facut si eu anul trecut...

popif spune:
maruscha80 sa dea Dumnezeu sa vina barza peste 14 zile...si sa o trimiti si la noi apoi.

alilumi spune:
dragele mele,
aristica, numai ganduri bune, pozitive si de reusite maxime! anul asta, imi doresc sa te vad si mireasa, si mamica!!!!!!!
maruscha, hai ca trece,
anna, doamne-ajuta!
iertare daca am omis pe cineva (tinutza, si la tine ma gandesc sa auzi in curand o sau niste inimioare batand vesele la mami in marsupiu!)
hai fetele cu vesti bune, cu burtici mari si fericite (ah, ce mi-ar place sa vad fotografii cu burticile voastre bortoase pictate cu cate un maaareee smiley face!)...
mi-am propus sa dau si eu o fuga sapt. asta pe la dom' dr. sa vad cum ma strecor, ca m-am inscris si la cursurile de aerobic zumba (ptr. trup dar mai ales ptr. spirit! si cum vine ultima mea increcare de fiv, vreau sa fiu in forma maxima!)...toate!

tinuta78 spune:
Bafta maruscha si anna. Stati cumintele in pat ca nici nu simtiti cand se prind .
mirela, liana,.. multumesc pentru incurajarile de ieri. am repetat azi z 18 beta, iar rezultatele sunt cam asa:
z11 37,
z14 78
z18 273
Nu s-a dublat, dar este ceva mai bine decat vineri. Am cautat in urma si am vazut c-ar fi normal sa creasac cu min 60%.Sper ca pana la urmatorul beta sa se dubleze sa recuperam startul care a fost mai lent.ici tuturor
Sa se faca voia ta Doamne

lavi02 spune:
tinuta, felicitari!
Nu au ce sa recupereze, minim 60% e absolut normal! Nu trebuie sa se dubleze neaparat.
Sarcina usoara si bb sanatos!

tinuta78 spune:
lavi, am fost cam stresata pentru ca vineri, mi s-a spus de la clinica ca este un rezultat "bunicel"( avand in vedere evolutia lui din z 11 in z 14) Acum m-am mai linistit putin, dar sa vedem cat o sa ma tina
.