FIV Dr. ALBU DRAGOS 26

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

eu am pus 4 embrioni, in week-end a fost jale, am avut dureri, am zacut mult in pat.

acum mi-am mai revenit, numai ca simt ca-s in 4 luni deja, foarte balonata si ma misc cam greu. Incerc pe cat posibil sa nu fac efort... in rest sunt destul de zen. :)

anna, nu te mai gandi la ovulele alea, eu numai daca citesc prospectul unui medicament am senzatia ca simt toate efectele negative. De data asta mi-am propus sa iau tratamentul pur si simplu, fara sa-mi bat capul prea mult.

eu am de luat ovulele alea, vitamine si acid folic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Iti tin pumnii aristica.. Cu cine faci ? Tot cu Dr.Albu? Nu doare! Am facut si eu anul trecut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

maruscha80 sa dea Dumnezeu sa vina barza peste 14 zile...si sa o trimiti si la noi apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

merci mult popif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

dragele mele,

aristica, numai ganduri bune, pozitive si de reusite maxime! anul asta, imi doresc sa te vad si mireasa, si mamica!!!!!!!
maruscha, hai ca trece,
anna, doamne-ajuta!
iertare daca am omis pe cineva (tinutza, si la tine ma gandesc sa auzi in curand o sau niste inimioare batand vesele la mami in marsupiu!)

hai fetele cu vesti bune, cu burtici mari si fericite (ah, ce mi-ar place sa vad fotografii cu burticile voastre bortoase pictate cu cate un maaareee smiley face!)...

mi-am propus sa dau si eu o fuga sapt. asta pe la dom' dr. sa vad cum ma strecor, ca m-am inscris si la cursurile de aerobic zumba (ptr. trup dar mai ales ptr. spirit! si cum vine ultima mea increcare de fiv, vreau sa fiu in forma maxima!)...

toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Bafta maruscha si anna. Stati cumintele in pat ca nici nu simtiti cand se prind .
mirela, liana,.. multumesc pentru incurajarile de ieri. am repetat azi z 18 beta, iar rezultatele sunt cam asa:
z11 37,
z14 78
z18 273
Nu s-a dublat, dar este ceva mai bine decat vineri. Am cautat in urma si am vazut c-ar fi normal sa creasac cu min 60%.Sper ca pana la urmatorul beta sa se dubleze sa recuperam startul care a fost mai lent.
ici tuturor

Sa se faca voia ta Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

tinuta, felicitari!
Nu au ce sa recupereze, minim 60% e absolut normal! Nu trebuie sa se dubleze neaparat.
Sarcina usoara si bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

lavi, am fost cam stresata pentru ca vineri, mi s-a spus de la clinica ca este un rezultat "bunicel"( avand in vedere evolutia lui din z 11 in z 14) Acum m-am mai linistit putin, dar sa vedem cat o sa ma tina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Tinuta, suna bine. Felicitari.

Dr. Albu ce zice?

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

tinuta,
E bine, draga mea. O sa fie bine, vei vedea .

Mergi la inceput