FIV Dr. ALBU DRAGOS 26

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

e cu mult mai avantajos sa faci cu blasto.
americanii, care sunt taticii fiv-ului, nu prea fac altfel decat cu blasto.
dar pt blasto trebuie niste culturi speciale, foooarte bune, pt ca embrionii sa reziste in vitro 5 zile.
e mai simplu sa i arunci in burta, si NU, uterul nu este mediul propice pt embrioni de ziua 3, care in vivo, stau in trompa nu in uter, deci in cu totul alt mediu, dar asta e..medlife nu investeste in medii pt blasto.

e la noroc. o data ce semnezi formularul ca fiv are sanse de 5-15% si ei nu=si asuma esecul, oamenii sunt acoperiti si dzeu cu mila.
dc vrea doamne doamne, reusesti (e total la noroc), dc nu, nu. ei ridica din umeri linistiti.

stiintific, in burta,sau in eprubeta, ziua 3 de dezv a embr este critica, atunci mor majoritatea. ei ii baga rpd in burta, ca dc mor la tn in burta, e treaba lor, dc mor in eprubeta, ei ce ti mai baga tie pt a ti lua si banii???

e la noroc. si asta pana la urma nu e vina medicilor sau a clinicii. asta e viata!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

corry, stiu ca n-am pierdut nimic.
eu mereu la albu am asteptat de am capiat, minim 2 ore, cu toate programarile facute!!
as fi innebunit si in sarcina sa mai astept atata pe la usi.
cred ca omul este supra ocupat.
nu i contest meritele profesionale.

cat despre medlife, e cam cum ar trebui sa fie un spital de stat la noi. cam cum sunt spitalele de stat prin afara. doar ca la noi pt NORMALITATE, platesti mai mult dekt platesc strainii in clinicile lor private. si aici e vina guvernului ca nu investeste cum trebuie in sanatate, nu efectiv a personalului, care nici la medlife, nu cred ca sunt rasfatati cu cine stie ce salariu colosal. au salarii un pic mai mari ca la stat, adika tot o nimica toata. si e haos mare la medlife, multa lume.

fetelor, va astept cu beta mare de tot!!!!! eu sunt sigura ca veti reusi!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

corect baby, sunt de acord cu tine
daca va trebui sa mai fac, voi face cu bastocisti; daca rezista la ei, poate vor rezista si la mine; la americani am vazut sanse de reusita de 70%

stii ce e ciudat, cand sa facem trasnferul, am vb cu embriologul si cu Albu, si embtiologul zicea "ca noi face cu embrioni de ziua 2, mai rar de 3, sau 5" ? eu aici era sa le zic ca nu fac deloc cu de 5 ca stiam ca nu fac cu blasto.
si cum erau cam micuti in ziua 2, numai 2 cu 6 celule parca, restul mai micuti, zic bine, pai haideti sa facem maine in ziua 3 tarsnferul
Albu de colo, ca dc doriti, dar eu nu va recomand, ca s-a constatat statistic si am vazut si noi, ca nu e nici o diferenta intre ziua 2 si 3, si ca e mai bine cu de 2, bla bla

am mai citit si pe alte forumuri si am vazut ca intr-adevar de obicei din 7-8 embrioni in ziua 2, mai ajung numai 2-3 in ziua 5, dar macar stii ca dc au rezistat pana atunci ai sanse mai mari sa se prinda
eu cred ca e cum zici tu, dc asteapta pana in ziua 5, le e teama ca nu mai au ce transfera si congela; desi la urma urmei ar treb sa ai optiunea si eventual platesti chiar daca nu-ti rezista pana atunci

mai am un picut, au zis ca in 3 ore, sapt trecuta erau 1.5 h pana dau rezultatul; sa vedem dc am avut noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

eu tot nu am inteles de ce, in conditiile in care am facut punctia luni la ora 12,30 si transferul joi, tot in jurul pranzului, se considera transfer de ziua 2.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Buna fetelor,
Va citesc de aproximativ 1 an de zile, de cand sunt pacienta Dr. Albu.Ii citesc si sotului meu si ne bucuram impreuna cand reuseste cate o fata. Cand sunt nereusite .. eu plang si el ma consoleaza. Imi place foarte mult atmosfera de aici, asa ca, mi-am luat inima in dinti (cam tarziu e-adevarat) si m-am alturat si eu "gastii". Sa va spun cateva cuvinte despre istoricul meu. Inainte de Albu am mai fost pe la 3 medici unde am facut pe rand instilatii, HSG, tratament de stimulare, etc ...
Am facut o IA anul trecut cu Albu ... nereusita din pacate, apoi am facut o laparoscopie diagnostica unde ... nu mi-a depistat nimic anormal. Toate analizele mi-au iesit bine, cu exceptia faptului ca sunt mutanta. Noi nu ne mai protejam de vreo aproape 9 ani. Tratamente/analize am inceput sa facem de vreo 5 ani. Din pacate rezultatele se lasa asteptate.
Acum sunt in plina stimulare pentru primul FIV. Am 8 foliculi (cam putin)... dar sper sa fie de calitate.
Scuze ca m-am intins atat!
Multa bafta tuturor fetelor care sunt in focuri!
Va pup si va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

fetelor, nu pot sa cred, mi-a iesit 262 in ziua 12 de la ET
eu n-am mai rezistat si pe la 13, am facut un test de urina care mi-a iesit putin, o liniuta mai subtire si mai putin colorata si apoi am fugit si la spital si la 14 am facut si de sange

maruscha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Bravoo Anaaa
Super valoare!!!

Vorba ta: Maruscha??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

felicitari anna_a!!!!!!
Inseamna ca am venit cu noroc!!!
Sarcina usoara si la termen!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Pestic bine ai venit la noi.
Esti bine cu 8 foliculi o sa iasa cativa embrioni si ti-i va implanta pe cei mai buni, stai linistita.
Asteptam vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari anna

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput