FIV Dr. ALBU DRAGOS 26

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Fetelor nu va puteti inchipui cat ma ajuta discutiile voastre din ultima vreme,ma ajuta mult sa vad cum stau lucrurile la medlive,giulesti,cum decurge fiv-ul si intr-o parte si in alta, si ma ajuta in hotararea care o am de luat: unde sa fac fiv?
O treaba imi e un pic neclara : nu se transfera blasto daca faci fiv la dr albu? De ce? Stiu ca cu blastocisti sunt sansele mai mari ca sa reuseasca fiv-ul......
Anna mult noroc la testare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

mirela, ai pus punctul pe "i"

babyblue, nu-ti face griji pt mine, sunt ok, eram chiar calma ieri cand am scris, dar am vrut numai sa-mi spun opinia despre cum ar trebui sa fie o clinica privata

corry, m-ai facut sa rad cu "nu ai pierdut nimic" :); oricum in cazul in care am noroc, nu ma gandesc sa merg la ei nici la urmarirea sarcinii si nici la nastere, prea multi bani 100 mil nasterea si nu cred ca-i merita; mai bine dau la stat 20-30 spaga si tot acolo ies; sau poate la Eva la Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claris

Fetelor nu va puteti inchipui cat ma ajuta discutiile voastre din ultima vreme,ma ajuta mult sa vad cum stau lucrurile la medlive,giulesti,cum decurge fiv-ul si intr-o parte si in alta, si ma ajuta in hotararea care o am de luat: unde sa fac fiv?
O treaba imi e un pic neclara : nu se transfera blasto daca faci fiv la dr albu? De ce? Stiu ca cu blastocisti sunt sansele mai mari ca sa reuseasca fiv-ul......
Anna mult noroc la testare

ML nu are cultura pt blasto
daca are sau nu mai mare sansa de reusita cu blasto.....eu nu cred, bun eu sunt una care nu a vrut blasto, cu toate ca am facut 2 fiv la unguri unde au cultura de blasto
i am spus clar dr-ului ca nu vreau blasto

iar la ML am transferat pui de ziua 2, mici mici cu 4 si cu 5 celule

cum or fi la o adik, ochisori sa aiba

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

mirela, ai pus punctul pe "i"

babyblue, nu-ti face griji pt mine, sunt ok, eram chiar calma ieri cand am scris, dar am vrut numai sa-mi spun opinia despre cum ar trebui sa fie o clinica privata

corry, m-ai facut sa rad cu "nu ai pierdut nimic" :); oricum in cazul in care am noroc, nu ma gandesc sa merg la ei nici la urmarirea sarcinii si nici la nastere, prea multi bani 100 mil nasterea si nu cred ca-i merita; mai bine dau la stat 20-30 spaga si tot acolo ies; sau poate la Eva la Brasov

ana sa dea DD sa reusesti si de nascut nu tre sa te duci pana la Brasov
eu am nascut la Filantropia
super fain, zici ca esti la privat de privat
saloane cu 2 paturi
copilasii ingrijiti, m au chemat la alaptat, nu i au umflat cu LP,
te cauta medicul dupa ceza sa vada cum te simti, asistentele vin sa verifice ce si cum .....
din astea
deci, cu 1500-2000 lei poti naste la stat in conditii foarte bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

eu sunt ok cu Medlife si cu doctorul si nu ma voi justifica pentru asta. Poate sunt eu mai barbatoasa si nu bag de seama toate lucrurile. Altul este scopul meu.

nu m-ar fi ajutat prea mult daca stateam ca la coafor...de cele mai multe ori stateam in picioare cand asteptam...fiidnca doream sa vad daca totul e ok, nu mai aveam rabdare.

well... oricum astea sunt fleacuri, adevarata dificultate a fost si este sa am hiperstimulare, sa pot dormi numai intr-o pozitie, care evident nu mi-era obisnuita, sa ma plimb cu burta de 5 luni, care mai si doare, sa ma doara spatele, sa ma simt ca naiba.

se pare insa ca apropii de un deznodamant, azi am fost chematat pentru test. so be it!

doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maruscha80

eu sunt ok cu Medlife si cu doctorul si nu ma voi justifica pentru asta. Poate sunt eu mai barbatoasa si nu bag de seama toate lucrurile. Altul este scopul meu.

nu m-ar fi ajutat prea mult daca stateam ca la coafor...de cele mai multe ori stateam in picioare cand asteptam...fiidnca doream sa vad daca totul e ok, nu mai aveam rabdare.

well... oricum astea sunt fleacuri, adevarata dificultate a fost si este sa am hiperstimulare, sa pot dormi numai intr-o pozitie, care evident nu mi-era obisnuita, sa ma plimb cu burta de 5 luni, care mai si doare, sa ma doara spatele, sa ma simt ca naiba.

se pare insa ca apropii de un deznodamant, azi am fost chematat pentru test. so be it!

doamne ajuta!

asa eram si eu
aveam o burta cat pt 5-6 luni
ajunsesem sa mi spuna lumea nastere usoara si eu nu stiam daca sunt sau nu gravida
abia ma ridicam din pat si abia ma intorceam de pe o parte pe alta
efectele meteorismului, asa se cheama burta intarita
trece pana la urma
intr adevar e insuportabila, dar ce nu facem noi pt ai copii??
iti tin pumnii sa iasa un super beta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Claris, referitor la blasto.
Oficial: "avem rezultate foarte bune cu cei de ziua 2 si apoi ce mediu de dezvoltare mai propice pentru embrioni, decat uterul?"
Adica este mai ok daca se dezvolta in uter, decat in eprubeta....
In realitate, nu stiu care este motivul...
Anna, nuuu, nu voi naste la medlife.
De unde atatia bani?Dupa doua incercari in acelasi an ( aprox 5000 €)nu ne mai permitem si o nastere la privat?Preferam sa facem altceva cu banii
Albu ma supravegheaza pana aproape de sf, apoi ma trimite la un medic de la Filantropia.Acolo voi naste!
Idem Mirela
Maruscha, cand primesti relutatul?Azi????????

21+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Corry ai dreptate ce mediu mai propice pt dezvoltarea embrionilor decat uterul,dar cand snt niste probleme de formare,de dezvoltare,nu e mai bine sa fie un pic mai dezvoltati?
Care sunt diferentele,avantajele,dezavantajele intre cele 2 transferuri : embrioni de ziua 2-3 si blastocisti? Cine stie? Ca sa fiu si eu cu lectiile facute.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

deci nu mai inteleg nimic, cum te-au chemat la testare pe 12, ca erai programata pe 15?
deci eu m-am imbracat deja si ma prezit si eu acolo in 30 min max

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Deci noi asteptam vesti!!!

Doamne ajuta fetelor.

Mergi la inceput