Dovleceii sarbatoresc Pastele!(09-10-''09)**12**
Raspunsuri - Pagina 8
laura78nico spune:
Nimeni pe aici?
Mihaita nu a mai facut febra, dar este tare marait si nu stiu ce are.
Ne pregatim de somnic.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Laura ma bucur ca Mihaita e mai bine. Doamne ajuta sa raceasca si sa puteti iesi afara.
Pupici.
selen80 spune:
ziua buna
vin ca nesimtita direct cu o tema pt voi:
Ebru a avut ieri si alaltaieri diaree...cam 5 scaune moi pe zi...totul a debutat vineri dimineata, cu o repriza de vomat cand bea lapticul, dar de atunci n-a mai vomat....am zis initial a-s dintii....dar de vineri seara au inceput sa-i apara pete rosii...la inceput pe fatza si pe la incheieturi, iar de ieri s-au intins si pe picioare, pe manute...dar isi tot schimba locul, de ex dimineata era plina pe picioare, acum mai are doar prin zona scutecului, pe fatza si i-au aparut pe burtica unele noi....sunt si pete mici, ca niste bubite, si unele intinse pe suprafete mai mari..
eu ma gandesc la o toxiinfectie alimentara....voi ce ziceti, din experienta voastra? febra nu are, starea ei generala e ok, iar azi n-a mai facut nici diaree, ca a papat de regim de 3 zile....
maine ajungem si la un medic, dar vroiam sa va cer si voua parerea, ca stiti cum e cu medicii 
sper sa sunteti bine toti, va
pe fiecare in parte
si la noi a fost o vreme de kko, ba ploaie, ba soare, a dat si cu gheata azi...noroc ca avem curte, a iesit azi sotz cu Ebru cam juma de ora, chiar inainte sa inceapa grindina....
o duminica frumoasa in continuare!
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009)
POFTITI LA BAZAR
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Selen, nu stiu ce ar putea avea Ebru. Cred ca un medic va intelege mai multe din simtomele descrise de tine. Faza cu aparutul si disparutul petelor...la faza asta m-ai pierdut...habar n-am.
Multa sanatate si vesti bune maine de la pediatru!
Pupici!
monikus spune:
Selen abia acum am vazut mesajul tau. Eu as paria pe o enterecolita sau o toxiinfectie alimentara. Stiu sigur ca dau diaree si pot aparea diverse chestii pe piele. Se poate sa fie si de la ceva ce a mancat si nu a fost chiar praospat sau ceva ce nu i-a priit.
Sanatate multa.
Din pacate si noi am tras-o noaptea trecuta. Eu zic ca e de dinti dar acum de dimineata efectiv se chinuia din cauza burticii. A facut diaree dar cred ca avea niste crampe groaznice ca tare se mai arcuia de mijloc si nu ma lasa nici sa-l schimb. Oribil.
Multa sanatate tuturor.
laura78nico spune:
Buna
Mihaita este mai bine, nici acum nu-mi dau seama de la ce a fost episodul de febra. Singurul neajuns acum este ca se plictiseste repede de orice.![]()
In jur de 12 cred ca iesim un pic pe afara.
Ramo la gradi.Este ok.
Selen nici eu nu-mi dau seama. Vorba Monicai poate fi o toxiinfectie alimentara.Sanatate multa
Monica
si ne pare rau ca v-am ratat. Dar sigur ne vom vedea.
O saptamana excelenta!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Deci, dupa episoadele de diaree a venit timpul febrei. La 10.30 avea 39,6. De mancat nu vrea nimic. Am incercat cu mar si banana si mi-a vomitat, am incercat cu branza de vaci si nici nu deschide gura. Nici macar covrigii pe care el ii devora nu ii vrea. Bine ca a baut un pic de apa cu biotics baby. Am sunt dr si m-a trimis la spital ca e enterocolita sau rotavirus cica. Nu pun mare pret pe ce mi-a zis pt ca nici nu l-a vazut asa ca mai stam acasa pana la masa de pranz. Daca nici atunci nu mananca....nu stiu ce o sa fac. Doamne ajuta sa fie un episod singular si sa ne revenim.
laura78nico spune:
Moni ma rog sa treaca repede.Sa dea DD sa nu fie ceva mai rau.
Ioanna81 spune:
buna fetelor,
am reaparut si eu ![]()
selen, eu as paria toxiinfectie alimentara.
imi pare rau ca sunt dovlecuti bolnaviori din nou. sanatate multa tuturor.
laura78nico spune:
Buna Ioana, ce faceti? Pe unde ati fost?