Dovleceii sarbatoresc Pastele!(09-10-''09)**12**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

gata! am revenit si noi azi noapte de prin Ardeal. a fost mi-nu-nat!!!! atat de cald si de frumos, nu tu nori, nu tu ploaie fii-miu a stat prin curte numai in body, descult iar, ieri cand am plecat, parca sa ne faca in ciuda, a fost o caldura teribila asa ca fii-miu a defilat la cucul gol

va pup si va astept pe toate sa va intoarceti pe ,eleaguri bucurestene... dar nu va grabiti! relaxati-va cat mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

gata! am revenit si noi azi noapte de prin Ardeal. a fost mi-nu-nat!!!! atat de cald si de frumos, nu tu nori, nu tu ploaie fii-miu a stat prin curte numai in body, descult iar, ieri cand am plecat, parca sa ne faca in ciuda, a fost o caldura teribila asa ca fii-miu a defilat la cucul gol

va pup si va astept pe toate sa va intoarceti pe ,eleaguri bucurestene... dar nu va grabiti! relaxati-va cat mai mult

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Bine ati revenit! Noi suntem bine, dar eu sunt franta amandoi s-au trezit azi la 6:30. Ramona care nu a dormit la pranz doarme dusa, dar Mihaita este intr-o verva de zile mari si eu abia mai tin ochii deschisi

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Fetelor pe unde sunteti? Gluma -i gluma dar nici chiar asa.

O sa incep sa cant: sunt singurel ding dang.

Lali ce faci? Ai fost la doctor?

Danuta? Monica? Cata?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Scuze celelalte fete dar abia mai vad.pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna si Hristos a inviat!

Astazi e mare sarbatoare asa ca nu e chiar atat de mult de munca in casa si am decis sa va fac o vizita.

Noi trecem printr-o perioada mai grea cu nopti nedormite, multi nervi si implicit multa oboseala. A spart primul canin al lui Rares dar tot greu e pana vor sparge si restul pt ca toti sunt super umflati.

De Paste am fost in prima zi la tara, la socrii si a doua zi la mama. A fost ok. Rares ne-a terminat. Nu a vrut sa inchida ochii la pranz deloc in zilele alea. La tara a facut numai prostii, s-a jucat un pic cu un mielut. A fost frumos. In rest...chinul de zi cu zi.

Ieri am fost pana la dermatolog cu el pt ca de la enterocolita aia a facut niste bubite la testicole de care nu am reusit sa scapam nici acum. Ne-a dat un preparat cu antibiotic si ceva pt ciuperca daca e asa ceva acolo. Dr nu si-a putut da seama cu siguranta pt ca Rares se zbatea si urla de nu il puteai tine. A inceput sa faca si el crize in parc si in magazine. Sa vedem cum il aducem pe drumul cel bun din nou.

In rest.... mai nimic.

Lali ai aflat ce porti in burtica? Hai ca te-am inebunit cu toatele.

Cata am vazut poze cu Rares in parc. Minunate.

Ioana si pozele voastre sunt super.

Noi ne-am decis peste noapte sa mergem la vara la bulgari asa ca maine ne ducem sa achitam un sejur sa mai prindem early booking. Sa speram ca mai prindem.

Va pup pe toate si va doresc zile insorite si pline de voie buna.

Mergi la inceput

Monica sper sa prindeti!Sanatate multa!

Noi suntem bine, dar nu inteleg de ce Mihiata se trezeste la 6:30 dimineata , iar pe la 10-11 adoarme ca na e obosit. Ma bucuram ca i-am scos somnul de dimineata si uite ca s-a intors la el.

Ramona cu gradinita si pisicile

Va pup

Mergi la inceput

Am o problema Ramona a ragusit. Ce pot sa-i dau?Stiu de lapte cu miere si galbenus de ou, dar acum seara mi-e frica sa-i dau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Am o problema Ramona a ragusit. Ce pot sa-i dau?Stiu de lapte cu miere si galbenus de ou, dar acum seara mi-e frica sa-i dau.

Sincer eu problema asta nu am tratat-o niciodata . Oricum, naturist stiu ca e gabenului cu zahar/miere. Cred ca merge si cam orice sirop. Sanatate multa.

Noi l-am chelit pe Rares. Am pus poze pe Facebook.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Am intrat scurt sa va spun ca asta seara ne-am intors si noi acasa dupa 9 zilew in Zalau, viena, Praga si Arad la intoarcere...

De marti revin in forta

Pupici!

Mergi la inceput

povestiri din minunata excursie.

Noi trebuie sa ne laudam in seara asta cu al doilea canin. Dupa cel iesit duminica trecuta in dreapta sus, acum ne-a aparut si cel din stanga jos. Inca doi si acapam si de astia.

O saptamana minunata tuturor.

Mergi la inceput