America (220)
Raspunsuri - Pagina 8
lai spune:
Oana, esti tare
Dragelor, m-ati confuzat si mai tare Din ce zice Oana inteleg ca termopan = double pane. Din ce zice Alinta inteleg ca termopan = vinyl.
Asadar, daca imi pun de exemplu double pane low-E aluminum windows, se cheama ca mi-am pus sau nu mi-am pus termopane?
Lai 19+ cu
blackpanterro spune:
Lai, pe 13 Septembrie :), scuze ca nu am mentionat.
Adriana mami de Isabelle Marie - 6 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
pumba spune:
lai- termopane= vinil? eu parca asa am inteles.
indiferent de care pui , stai langa ei - sa puna izolatie (vata)suficienta , asta conteaza foarte mult.eu am avut noroc cu mama.
se cunoaste foarte mult la factura , e cea mai buna investitie pe care am facut-o. daca as fi avut mai multi bani ,as fi pus de lemn ,parerea mea ca sunt cele mai bune ,elegante si rezistente, sunt sic.
ocebine- bine ca a scapat cupilu intreg si abia astept sa vad poze cu gradina ta.
Oana_B spune:
Io cred ca atat timp cat e double glazed (adica doo geamuri, poate sa fie si 3), se cheama ca ai termopane, aluminiu, vinil, lemn, aia e frame-ul.
Du-te pe la Home Depot, Lowe's ca numa' termopane sunt pe acolo.
Alte firme, am vazut pe aici la tv o reclama la unii Wallside Windows si Hanson's.
Pe cand umblam noi dupa casa am vazut pe la unii aveau din lemn, erau superbe, firma era Pella (asta cica e o fancy shmancy si sunt scumpi) si-aveau modele foarte interesante, cu o...jaluzea in interiorul geamului sau cam asa ceva si dadeai de o manivela sa-l inchizi/deschizi:)), interesant atat doar ca imbatraneai pana dadeai la manivela aia, mergea cam incet.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank"> I love pink!
Chri70 spune:
ocebine, sunt destul de aproape de tine, in New Haven.
Lai, uite informatii despre ferestre eficiencte dpdv energetic: http://www.efficientwindows.org/homesexisting.cfm
http://www.energystar.gov/index.cfm?fuseaction=find_a_product.showProductGroup&pgw_code=WI
alintaroma spune:
E asa cum a zis Oana . Nu conteaza rama tot termopan ii zice.
Eu doar am zis din ce motive nu as alege aluminul.
Am vazut si la Lowe's din alea cu jaluzea interioara foarte faine acum de noua generatie. Arata cool. Dar noi cum am luat casa nou-nouta si e energy efficient cu acte in regula avuram si geamurile conform standardelor asa ca deocamdata suntem all set.
Ramona J spune:
Anamaria, sa ne pui poze cu gradina! Suna tare bine!
Lai, cred ca alea duble sint termopane. Din lemn sint cele mai cele. Altfel poate ca-i mai bine vinyl, cum zice Vio.
raly spune:
Fiindca tot sunteti la capitolul case/amenajari, as vrea sa va intreb daca parchetul laminat vi se pare o solutie OK. Nu ma pot hotari intre engineered (are ceva lemn dar tot se zgarie) si laminate(plastic).
Am un baietel de 3 ani care inca se joaca pe jos cu masini etc.
Hardwood iese din discutie ca nu am atatia bani, raman celelalte doua. Dupa ce ar trebui sa ma uit ca sa aleg ceva de calitate? Costco.com mi se pare o alegere buna dar sunt fff indecisa.
Va multumesc.
Ramona J spune:
Mie nu-mi place laminate, am pus engineered wood si sintem foarte multumiti.
Daca vrei mai ieftin uita-te si la bamboo floors, mie-mi plac mai mult decit laminate.
Ati vazut asta?http://news.yahoo.com/s/yblog_thelookout/20110412/ts_yblog_thelookout/is-the-president-of-the-czech-republic-a-pen-stealer
Musai sa va uitati la filmulet!