America (220)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC
Pai sigur nu ne intelegem . Eu pretind ca n-au inventat-o nici gemenii. Sunt vechi de cand UNIX-ul ideile din spatele facebook-ului sau a forumului sau a messengerului si socializarea e piramidala user-group- world si poti sa-ti setezi cate grupuri vrei, poti sa faci directoare cu fisiere sa apartina unui grup : chgrp ''group'' ''target''

Poate nu au inventat-o ei dar faptul ca Zuckerberg a pus in practica aceasta idee pentru EL exact in timpul in care se angajase in scris sa o puna in practica pentru cei doi Winklevoss, imi da dreptul sa cred ca le-a furat ideea ... si curtea a considerat la fel ca doar de aia le-a platit 65 mil gemenilor.

Citat:
Tot nu m-ai lamurit cum folosesti FB fara sa fii user.

Pai nu ti-am raspuns ca am dedus ca nu ai inteles ce am spus - dar daca insisti, atunci ma repet - eu am spus ca convingerea mea este ca un procent foarte mare din cei care folosesc facebook-ul sunt tineri sub 30 de ani - cei care il folosesc, nu care sunt inregistrati - adica si eu am cont pe facebook dar in folosesc foarte putin, aproape deloc. Mai concret ma refeream la "active users" si varsta lor sub 30 de ani ... recent tocmai am citit ca 80% din active users sunt acum din afara USA - ceea ce este iar un semnal ca mirajul facebook in tara de origine nu mai e asa de stralucitor.
Citat:
Legat de Cassey si daca imi detestam copiii? La urma urmei cate din mamele adolescente care tin copiii facuti intr-o relatie de o noapte nu-i considera o povara? Si daca eram bucuroasa ca si-au luat lumea in cap de la 3 ani si totusi aveam branza in masina si pete de sange pe nas in casa , ma condamnai? Doar pentru ca ti-am facut o impresie deplorabila si sunt o mama denaturata si o fiinta umana abjecta? Pedepseste-ma pentru abandon, pentru cat de abjecta sunt, dar pentru crima pedepsete-ma daca o poti dovedi.

Nu inteleg ce vrei sa spui ?
Nu stiu pentru tine, dat pentru mine
1. o mama, indiferent de cat de deplorabila este, care isi "pierde" copilul si nu anunta autoritatile timp de 30 de zile despre asta merita pedepsita ...

2. mai mult, daca in timpul in care copilul este disparut, aceasta mama petrece in cluburi, isi face tatuaje cu "Bella vita" si MINTE pe toata lumea ca copilul este ba la o bona imaginara, ba acasa cu bunica - pentru mine acteasta mama devine deja suspecta ...

3. cand copilul se gaseste dupa 6 luni, impachetat intr-o plasa de laundry, cu 3 piese de duct tape peste fata si ultima persoana care a fost cu copilul este mama lui - atunci deja mama aia este mai mult decat suspecta.

4. la asta mai adaug - telefonul de la 911 al bunicii copilului care spune ca portbagajul mamei copilului miroase groaznic a "branza imputita" - tocmai in perioada in care copilul era disparut si toata lumea in afara de mama copilului se agita sa-l gaseasca.

5. mai adaug analizele oamenilor de stiinta care au gasit nu stiu ce muste specifice in portbagajul acuzatei, muste care de regula bazaie pe langa cadavre - sigur, poate alea bazaie si pe langa branza stricata dar parca prea multe coincidente s-au intamplat exact in perioada in care copila aia a disparut.

6. mai adaug cele 84 de cautari pe Internet despre cloroform si cum se fabrica el, in zile cand nu era nimeni acasa decat acuzata, exact in perioada premergatoare disparitiei copilei.

7. mai adaug vizita acuzatei la vecini in ziua disparitiei copilei cand a cerut cu imprumut o lopata mare de gradina (?) - ea care niciodata nu s-a ocupat de gradina parintilor ei ...

Sunt prea multe elemente care adunate o incrimineaza, chiar daca nu s-a putut spune clar cum a murit copila aia, cine a bagat-o in punga si a aruncat-o in padure la 3 min de casa ei.

E bine ca sunt oameni care o considera nevinovata si prefera sa stie un criminal in libertate numai pentru ca dovezile de circumstata nu sunt convingatoare ... te-as intreba sincer, stiind-o nevinovata, ba mai mult, conform videoclipurilor prezentate de aparare, o mama chiar iubitoare, tanara, care se joaca cu copiii, ai angaja-o pe Caasey anthony ca babysitter pentru copiii tai ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ma bucur ca mai exista activitate pe aici...chiar imi parea rau ca toata lumea s-a mutat pe FB. Nici pe mine nu ma atrage FB in nici un fel (n-am cont personal).
Fimiu mare il mai foloseste sa tina legatura cu colegii vechi...a fost o furie pentru el cam un an de zile (mai ales pentru joculete). Am observat ca nu prea mai intra. Cel mic nici atit. L-a tinut fix vreo 3 luni (Farmville) si apoi s-a dezactivat cu nefolosinta.

Imi pare tare rau ca v-ati mutat toatele pe FB...acuma chiar nu am nici un mod de a tine legatura cumva.

Noi sintem inca in vacanta pe Cape...prima oara cind mi-am luat 2 saptamini legate. Pot sa spun ca m-am relaxat extraordinar.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Pai de aia ma contrez cu AB-AC, poate se intorc fetele ca sa se inscrie in una din echipe, ca e pacat sa comenteze pe FB conflictele de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Ocebine super:) si noi ne-am destins si inca mai suntem liberi pana pe 20 wow aveam nevoie de vacanta"

Bufleanu comenteaza nimeni pe FB ceva de aici.
Avem altceva mai bun de facut. Zauuuu!
Pur si simplu ne cunosteam numele reale de mult. Pentru mine FB e pentru prieteni cu precautiile de rigoare in timp ce DC e un forum public cu mii de useri. E o diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Capitolul 221

Mergi la inceput