America (220)
Raspunsuri - Pagina 20
Ramona J spune:
Interesant Josefine, multumesc.
AB, prefer sa nu iau toata tara la picior. Ma limitez cit de cit la jumatatea de sud. Sint numai eu cu copiii, nu conduc pe aici, Ana-i totusi micuta sa ne trambalam chiar atita.
Fetele din Bucuresti, pe aici ziceti ce sa mai vedem. Ma uit si la muzee, cred ca mergem la cel al satului, am fost la National de Istorie.
Vacanta placuta!
iube2001 spune:
salut!
Mai fetelor dar de ce ati plecat cu toatele pe Fb? Pentru una ca mine mai noua la subiect de nici un an in State va spun sincer ca am invatat multe de aici care m-au ajutat foarte mult in acest an.Citesc subiectul de multa vreme inca dinainte de a veni aici si pot spune ca m-am legat de voi:)
Imi pare tare rau ca ati plecat asa toate........s-a intamplat ceva?
Miere arati minunat si Aidan a crescut mareee.........
Ramona vacanta placuta in continuare .
Va pup si sper sa ne mai auzim:)
miereamara spune:
Iube, e mai mult privacy pe FB:))
Daca vrei vino si tu, scrie-mi un pm cu numele/ contul de fb.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
lai spune:
Acusor, multumesc, dar m-a rezolvat Miericica :)
Josefine, eu vreau sa vad rosiile Ale noastre au produs ce-au produs, dar acum au venit caldurile + seceta, si au cam intrat in coma.
Ramona, foarte fain. Alte idei nu prea am nici eu ref. la Bucuresti cel putin, centrul vechi cred ca e cel mai 'hot' acum, in rest cam tot ce-ai zis tu ca ati facut deja as fi zis si eu. Muzeul satului e foarte fain intr-adevar si il puteti combina cu o plimbare prin Herastrau, eventual si cu vaporasul. Antipa mai era misto din cate-mi amintesc eu din vremuri imemoriale, dar stiu ca a fost inchis o perioada pt. renovari, nu stiu daca s-a redeschis. Si, eventual, daca au rabdare copiii, Muzeul National de Arta din fostul palat regal - langa Ateneu. Apoi mai sunt librariile faine, Carturesti pe Magheru langa cinematograful Patria si Sala Dalles tot pe Magheru, un pic mai sus de Universitate (adica un pic inspre Romana), pe aceeasi parte cu hotelul Intercontinental.
Texanul mic e vioi intr-adevar, da din picioruse cu spor
Lai 28+ cu
Ramona J spune:
Multumesc Lai. Chiar am Magheru in plan, ca pe acolo n-am ajuns. Doar pe Calea Victoriei, ca am fost pe jos pina la Ateneu. Bun Muzeul de Arta, ambii copii ar fi amatori. Le-a placut lor si la cel de istorie, desi Ana a fost dezamagita ca multe piese din tezaur erau fara diamante (ea le iubeste, da-i si explica-i ca acum o mie de ani era un pic altfel). A fost multumita cind a dat de piese din ultima suta de ani.
Azi "ne-am pierdut" pina cind am dat de parcul Carol, unde eu poate ca n-am mai fost de vreo 30 de ani. Am dat de Muzeul Tehnic, dar tocmai se inchisese, asa ca planuim sa revenim.
Am fost deja in Herastrau, cu vaporasul, dar n-am apucat si la Muzeul Satului. E un "must", mergem sigur. Verific cu Antipa, asa auzisem si eu. Poate combinam cu Muzeul Taranului Roman, sa pastram aceeasi tema.
Am innebunit de fericire in seara asta, ca am fost la teatru. Cu mama - ce placere!
Lai, dar tu cum te simti? De acum au venit si caldurile, se apropie si termenul.
AB_AC spune:
Aha priceput:) Eu cred ca Antipa e suficient pentru o zi:)
Combina Muzeul taranului cu vreo expozitie de flori in Herastrau:) sau o plimbare cu barcuta.
ducky spune:
buna fetelor
uite am ajuns si eu cu bine in Arizona, langa Phoenix. Mai e vreo romanca prin zona?
LucasMom spune:
Si mie mi-e dor de voi fetelor... veneam aici citeam o data la cateva zile ce ati mai facut. De Facebook nu am timp :( si nu am fost deloc atrasa, initial am avut un account pe care am crezut ca l-am sters dar evident ei nu au vrut sa ma scada la numaratoare....'pana la urma probabil o sa ma abat pe acolo ca grupul lui Lucas la preschool pe acolo dau stirile si updates.
Miere, iti sta foarte bine by now probabil ca ai aflat daca ai baiat sau fetita??? ahh si Aidan ce baietel mare s-a facut!!! cred ca e un scump asa afectuos cum e el...
Lai, enjoy cat mai e din sarcina...asa se schimba totul cand treceti de la 2 la 3!!!
Mihuta, ce mai face Andra? Merge la preschool?
Ramona, sa aveti good time in Ro! daca pui si poze poate ne spui si noua unde! ce piesa de teatru ai vazut?