Sarcina fara simptome?

Sarcina fara simptome? | Autor: Laurette`

Link direct la acest mesaj

Salut!Am si eu o intrebare pt cele care sunt insarcinate...Eu nu am un ciclu regulat si de fiecare data imi vine in diferite zile.Akm am o intarziere de aproape d luni(ultima menstruatie in IAN.) As vrea sa le intreb pe cele graidute (cu toate ca imi voi lua si un test de sarcina) daca exista sarcina mai avansata fara simptome...eu am constatat dureri la sani de aproape cateva sapt bune si sunt si mai mari potin decat de obicei...si seara ma doare burtica si ovarele.Oare e posibil sa fiu insarcinata???Astept raspunsul vostru gravidutelor si o sa va tin la curent pe viitor:*:*:*

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Da, sunt sarcini fara nici un fel de simptom. Daca te numeri printre fericite...enjoy!

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu chiar si cu un ciclu neregulat la o asa intarziere mi-as fi facut un test de sarcina mai repede. Ce spui tu, dureri de sani si ovare, da, pot fi semnele unei sarcini.

Insa intarzierea asta lunga poate sa insemne si altceva, nu numai o sarcina. Ca de ex. ovare polichistice. Sau alte dereglari hormonale.

Cel mai sigur, un test de sarcina sau de sange.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurette` spune:

Prima oara am zis sa fac un test daca iese negativ voi face si un control ginecologic...am auzit de ovare polichistice sper sa nu fie asa cv.ms d rasp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurette` spune:

am facut testul barza si a iesit negativ.inseamna ca e altceva:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

imi pare rau

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput