Gravidutze si mamici de Cluj - 172

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ,MULTI ANI ANDREEA si tot ce ti doresti sa se implineasca ,sa ai o zi superbaaaaaaa

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Ioana ce mi-ai facut, trebuie neaparat sa le fac.

am si eu o intrebare despre polipii astia: de ce trebuie operati? Am inteles ca se retrag de la sine in jurul vartei de 10 ani...sper sa nu vorbesc prostii

Mama de Ana si 26+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Fetelor, va multumesc tare mult pentru urari! Va sarut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Draga Andreea La Multi Ani, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de clipe linistite si fericite!

Fetelor incep sa am emotii pt gradi(imi bate inima de parca m-ar astepta un examen ff greu), sper sa nu-i transmit starea mea! Ana de-abia asteapta, ma intreaba dimineata cate zile mai sunt, vizitam seara gradinita, sa vedem ca au plecat copilasii acasa si sa-i spunem noapte-buna, no ce sa zic, luni va merge ca o floricica, marti e important cum va reactiona. Ar trebui sa-i cumpar papucei de interior si un rucsacel, voi ce papucei de interior folositi? aveti ceva sugestii unde sa caut?

Olim felicitari pt tranzactie, sigur veti gasi ceva potrivit!
Elena ai intrat pe ultima 100m, nu-ti fa ganduri pt puii mari, gandeste-te ce minune le aduci tu pe lume!

Va pup si o zi super,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

diana, la pantofii de interior sa te gandesti sa nu fie f grosi, sa nu transpire. eu vara ii dau sandale. iarna-am incercat diverse. acum am gasit niste papucei la magazinul care e in diagonala fata de miniblu din Polus. (sper ca te descurci dupa indiciile mele).

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Diana, eu cred ca Ana se va adapta de minune si semnalele ca de-abia asteapta sunt imbucuratoare!S-a demonstrat, clar, emotiile parintilor sunt infinit mai mari decat a lor! Mult succes la examen, il veti trece cu brio! Dupa cum te stiu, ai pregatit-o temeinic pe Ana! Papucei de interior eu tot de la Deichman, Elefanten folosesc,

Olimpia, ma bucur ca ati vandut apartamentul, cu cel de 1 camera nu stu sa te ajut, dar ma interesez

Meli, am pregatit si noi, eu nu cred ca pot vineri, mergem pana la Deva, dar as putea in seara asta, ies doar cu C ca avem bona, te sun diseara, sa vad daca poti si tu sa ne intalnim bine?

O zi frumoasa, Doamnelor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Paula, merci de sugestie, stiu la ce magazin te referi
Ps. uitasem sa zic, ti-am admirat frumosii, seamana mult si totusi sunt diferiti, cam aceeasi impresia o am si despre ai mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

cine si-a mai achizitionat masina de facut paine? pareri, impresii la cald???

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Diana - cu siguranta ca veti depasi cu brio si acest mic pas. va fi bine. pupam micutza balerina!

Mergi la inceput

despre ce magazin de copii din polus vorbiti voi? cel de langa C&A??? au preturi bune acolo?

Mergi la inceput