Gravidutze si mamici de Cluj - 172
Raspunsuri - Pagina 23
mihalav spune:
http://www.romaniaroute.ro/bucatarie.php?loc=A
am primit si eu un link pt retete, il dau mai departe.
dariandra spune:
MIHAELA - Inainte de-a fi insarcinata am fost la dr. Georgescu (era la Medstar). Nu mai stiu exact, dar stiu ca o mai chema Carmen si mi-a fost recomandata ca fiind cea mai buna din Cluj. Ca si profesionist e foarte buna intr-adevar dar ca si om mi s-a parut extrem de distanta, rece. Mai solicita si alte pareri; eu o singura data am fost prin 2006-2007.![]()
antoni spune:
Ioana-mami de Sara-nu pot mai repede de sambata, sau vineri seara.e ok si pt tine?
Timea e iar pe antibiotic, atata am plans ieri,n-am lasat-o la gradi de cateva zile ca tot tusea, dar acum s-a agravat ...imi vine sa mooor de ciuda...Dr.Campean zicea ca-s multi copii asa la noi la gradi care merg ca si ea de bolnaviori si nu-s tinuti acasa si de asta tot combina virusii, iar ea e tare sensibila...
va pup, sa aveti o zi frumoasa!
Meli, mami de
Timea si
David
ALEX29 spune:
neata
Of tu Meli draga imi pare rau ca i mamaruta bolnavioara ,la gradi n ar trebui sa i primeasca daca sunt bolnavi ,voi nu sunteti in vacantza ?sanatate multa 
MIHA pana pe la aproape 3 ani ii puneam cereale (praf Milupa )in lapte ,cam 3 lingurite ,ca sa fie mai consistent si foarte mult ii placea ,mai ales cerealele cu biscuiti ,cand nu vrea sa pape seara ...incearca sa i pui si tu asa 
fetelor ieri ne am dus cu tramvaiul si din pacate nu i a placut deloc
,imi spunea ca o zguduie prea tare iar in troleu de abea a vrut sa urce
m a pus sa l sun pe C sa vina dupa ea ![]()
o zi frumoasa sa aveti 

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
dariandra spune:
ALEX - Nici Dariei nu i-a placut plimbarea cu tramvaiul.In schimb, in troleu se simte in largul ei, canta, recita; le da spectacol gratuit calatorilor.![]()
dariandra spune:
VA DORESC SARBATORI FRUMOASE ALATURI DE CEI CARE VA IUBESC SI PE CARE II IUBITI LA RANDUL VOSTRU!

Va sarut pe toate!
mihalav spune:
Alex , am avut o perioada, pana pe la 11 luni, cand manca asa, cerealele, cum zici tu; de cand a inceput sa pape bucatele si cu mana ei nu mai vrea sa simta nimic in lapte, si avem probleme cu chestiile prea pastoase, de cand cu bucatelele... prefera sa simta consistenta, bucatele, ceva mai tare, sa rumege ea... si preferabil, sa si poata lua in mana.
Va doresc SARBATORI FERICITE! cu familie fericita si sanatoasa!
Puuupe
ALEX29 spune:
PASTE FERICIT FETELOR DRAGI ,MULTA SANATATE SI FERICIRE 

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
kitzy spune:
Diana-i fan tramvai, tocmai asta-i place ca o scutura, cu trolebuzul ii place iar tare mult, cat de mult sa mearga cu el ![]()
Va urez si eu sabatori fericite alaturi de familii, prieteni
dianalaura spune:
Salut si pup clujencele!
Fetelor, vreau sa va intreb, aveti idee despre urmatorii medici: Antonia(Neamtu) Levai, Daniel Muresan, Sorin Stanciu. Sunt la Medstar. Eu am o dr in Zalau care mi-a urmarit si prima sarcina, dar am posibilitatea sa merg si la Medstar sa fac consult gratuit, asa ca m-as duce de vreo cateva ori pe perioada sarcinii si la unul din cei 3, asa ca o verificare a dr. din Zalau, plus ca 2 pareri sunt mai binevenite decat una singura. Ce ma sfatuiti? De Muresan am auzit ca e foarte bun, dar am citit si pareri foarte proaste despre el. De Stanciu mai mult de bine, cu o singura exceptie. Asa ca am apelat la voi, fiind din Cluj, poate ati fost sau ati auzit de cunostinte de ale voastre care au fost paciente ale acestor doctori, si imi puteti da niste sfaturi la "cald".
Merci anticipat si Paste fericit!
diana
5+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate