Puiuti de Sept-Oct 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Oana, e f ok ce ai scris legat de toxoplasmoza. Nici eu nu am facut toxoplasmoza.

Eu de ex nu ma pot abtine de la salamurile crud uscate, sunt moartea mea, am continuat sa le mananc si de cand am ramas gravi. Legat de pate din cate stiam eu problema nu era cu toxoplasmoza, ci cu toate chestiile care se pun in el (gen resturi ca si la parizer si cremwusrti) si cu vitamina A si Fe.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

offf am scris un diatamai msg si s-a sters

oana ziceam de pate. acum o sa zic mai pe scurt.

eu cand am pofta ... mananc. nu pate, ci leber pe care-l cumpar de la sibieni. un magazinas cu produse de sibiu de pe langa mine. care nu au nici o eticheta, nici un termen de garantie ... da au un gust ...
pana acum de acolo am cumparat. si acum tot de la ei. branza, smantana, unt de casa si leber. si uite ca am fost si sunt ok. si copilul la fel.

problema cu pateul este continutul de vit A. cica in sarcina in cantitati mari dauneaza. dar cat pate poti sa mananci ca sa acumulezi o cantitate mare?!?
eu mananc cu cate o felie de paine prajita .... cateodata nu mananc cu saptamanile, cateodata mananc 2, 3 zile la rand ca mi-e pofta.
ce cantitate de vit A poate sa fie?!?

mami de Annelies (30.06.2005) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Creola, nu mi-a recomandat-o nimeni, o fac eu pt. ca am 37 de ani si consider ca in loc sa ma stresez cu DT si TT care oricum vor iesi proaste din cauza varstei, mai bine BVC-ul asta care este sigur.

Intr-adevar presupune riscuri, dar mi le asum.

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Creola, sa te auda Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

JAde stai cuminte in patut... pana la 40 s daca e cazul...
Sa mai intri insa din cand in cand sa ne zici ca esti bine in rest fii printesa..

Ma bag sa fac cap nou...

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

CASUTA 33

Mergi la inceput