Puiuti de Sept-Oct 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

oana ....... offf si inca cum . si in ultimul timp stau ca pe ghimpi. nu mai am loc in aprt. nu mai pot sa respir. nu mai gasesc nimic si nu mai stiu unde sa le pun. sunt semne ...

gorgy ... imi pare tare rau . sa nu te stressezi. o sa vina el/ea cand o sa fie momentul

may poate stefi are dreptate. decat sa dai cine stie cat ... la noi in buc se face in 2 locuri : la Fundeni gratis si la Coltea cu 500 lei (150 euro)- sa nu intrebi de ce cand ambele sunt de stat ca n-am raspuns. pai oricare varianta e mai buna
ti se recolteaza dimineata si dupa pranz ai rezultatul cu tratament cu tot daca e cazul ...
dar din moment ce hematomul ala scade eu zic ca esti pe drumul cel bun. nu poate sa dispara peste noapte. dar se poate resorbi cate putin. eu ti-am mai zis ca am avut unul de 9-10 cm la prima sarcina si n-am avut nici un fel de sangerare si pur si simplu a disparut pe masura ce inainta sarcina.
de medici nu mai comentez ...

mami de Annelies (30.06.2005) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3
Mi-au venit si analizele de la privat. mi-am facut pt toxmoplasma si pentru infectii vaginale.
cica sunt ok, fara infectii, flora normala.
La toxmoplasma imi zice negativ, dar eu stiam ca trebuie sa-ti zica daca ai anticorpi sau nu, nu?

14+

In mod normal ar trebui sa-ti faca
IgM = care indica daca infectia este activa acum
si
IgG =care indica ca ai avut candva infectia si ai anticorpi prezenti

Probabil la tine ti-a facut doar IgM ca sa nu consume din fonduri.Eu am platit 45 euro analiza asta.

+ 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Jade te si asteptam vesti despre bebe

Stefy parca aveai carucior roz.S-a transformat in albastru?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Jade ne bucuram ca esti bine si te asteptam din nou printre noi cat mai curand.

Fetelor, eu sunt o burticuta atipica. Daca pana la 14 saptamani am fost o fericita fara greturi si varsaturi, acum ma confrunt cu greturi groaznice mai ales seara si cu varsaturi de zici ca-mi ies si ochii din cap,noroc ca nu sunt dese.
Bebe sa fi bine ca ne descurcam noi.

+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Jade, cum esti? Cum e colul?

stefi, pai si eu am platit-o, ca am facut-o la privat. O sa ma mai uit acasa odata sa vad poate n-am observat eu Ig-urile astea.

Elly, pai pe mine ma primeste la stat?
Ca eu nu mai lucrez in Romania, nu mai platesc taxe etc.
Eu citisem ca Dr Uscatescu e si la Medsana, acolo ma gandeam sa incerc, dar cum am spus, timpul e limitat, de stat sapt aia nu stau in bucuresti, mergem la socrii in provincie...

De cand bag ovule cu progesteron vad ca mi s-a oprit sangerarea aia maro.

14+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Stefy parca aveai carucior roz.S-a transformat in albastru?

Momentan nu s-a transformat in albastru, sotul tot spera. La eco de 14s nu a vrut sa ne ma arate ce ascunde intre picioruse, statea pe o parte si nu s-a vizualizat nimic. Speram ca la 17s sa ne arate clar ce ascunde. Totusi la 12s zic ca e prea devreme.

+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Stefi chiar este devreme la 12 saptamani.Sunt sanse sa ai un carucior albastru

May, ma bucur mult ca au trecut maronelile, poate s-a dus si hematomulSi pleaca de langa butoi(in sensul sa nu mai fii suparata)ca-i faci rau bebelului

fetelor, raportez 6 kg si mi e foame continuu, si mananc chiar daca mai am greturi si mai vomit.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

may toxo negativ inseamna ca n-ai anticorpii respectivi. Ceea ce mi s-a spus mie(si eu tot engativ): fara mezeluri crude, fara scormonit la plante la ghivece, in caz ca gradinaresti ceva, fara pisica in jur

mama lor de medici...ar merita facut reclamatie, macar asa o sperietura nu le faci ca-i dai in judecata?

jade ce scurtutz...nu ne spui cum esti? faci repaus? iei tratament??

flopi oricum daca o sa fac ceva, fac ce-am facut inainte, nu chestii din care n-am facut in viata mea, si cu masura. Chestia-i ca eu mergand la sala inainte, vazui o graviduta facand sport pana la 8 luni jumate. A pus 5 kg in toata sarcina(fata firava de felul ei) nici un gram de celulita sau vergeturi, insa si ea a facut sport de ani buni...

sprayul dezinfectant pt gat: cea mai buna optiune e gargara cu apa sarata! incercata pe pielea mea!!

Iertati intromisiunea, dar mie nu mi se par deloc ok patuturile alea pliante de panza sau ce-or fi. Nu sunt indicate decat ocazional(aici se numesc patuturi de voiaj). panza aia nu are suport necesar pt a sustine o salteluta ca lumea. Sau poate puteti pune barile alea de lemn sub salteluta...mie mi se par f instabile.

uff stefy si tu gretoasa...eu am obs ca de cand mananc mai 'light' sunt mult mai lejere greturile. Mai putine uleioase si fripte, mananc cate-o oala de verdeturi din supa, si cate-o pulpa fiarta tot din supa. Nu mai servesc usturoi ca ala-mi intoarce stomacul pe dos dupa cateva ore...ceapa nici atata...apa, paie si bataie...

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Iris n-au nicio legatura greturile cu miscarile bebelui. Sunt babisme. Sunt fete care au greata toata sarcina. Si bebe oricum misca de mult, de ce ar inceta greturile cand incepi sa-l simti? N-are logica. Greturile au legatura cu concentratia de hormon HCG care, de regula, dupa cca 12 sapt scade.

May nu poti sa faci reclamatie? Mi se pare strigator la cer sa te minta ca ti-au facut o analiza care de fapt n-au facut-o.

bujo mami de Filip si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Helenutza23, si sotul meu la fel face.Nu pot sa mananc ceva ca el este gramada pe mancare.Eu ii mai zic ca-i mananca mancarea copiluluisau ca daca as manca r...t ar manca si el.Scuze de expresie dar asa de mult ma enerveaza...

Stati sa vedeti peste o luna doua cand aveti nevoie de perne extra intre genunchi si sub burtica pt dormit. Si el va avea nevoie!!

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput