Puiuti de Sept-Oct 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Fetelor ... ce riscuri presupune placenta previa Marginala?

Camady tie ce ti-a zis dr?

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Seidana mie dr mi-a zis ca diagnosticul de placenta praevia se pune dupa 28 sapt. si daca ramane asa sunt riscuri.Nici nu vreau sa ma gandesc.A spus ca deocamdata ea se poate ridica si ca sa mai asteptam.A mea placenta acopera integral colul acum dar am incredere in ce mi-a zis dr si mai astept cumintica.

17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Si mie mi-a zis ca se poate ridica.. sa nu ma speriu dar sa nu mai fac efort.. sa stau cuminte sa nu fac nimic...
Insa de riscuri mi-a zis ca nu sunt pt bebe...

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Neata burticioaselor
Va doresc o saptamana cat mai buna! mie mi-a venit Cm in week, si mi-a fost atat de rau, ma durut burtica de am zis ca mor, azi ma simt mai bine, dar totusi sunt slabita...sper sa-mi revin repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

fetelor nu stiu ce e cu mine, am o stare ciudata mi-e rau la stomac si la burta si sunt asa moale si ma ia cu calduri. sper ca nu m-am procopsit cu vreo intoxicatie alimentara..... cum se manifesta astea?

Lori 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

'Neatza fetelor, o saptamana usoara sa aveti, fara febra, raceli si alte nebunii de genul asta.

Daca saptamana trecuta ma plangeam ca in continuare ma trezesc din ora jumate in ora jumate noaptea, supriza, de 3 nopti nu ma mai trezesc. Cred ca a plecat bebe din pelvis si ma lasa si pe mine noaptea sa nu mai fac drumuri la baie.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

neata burticoase si o sapt cat mai frumoasa!

felicitari pt credite! mie intotdeauna mi-a fost frica de "datorii". de unde si frica de credite. si am fost tentata de multe ori. noi stam in 2 camere si e un must sa ne mutam in ceva mai mare acum ca vine bb2. radeam cu barbata-miu ca acum suntem 4 la intretinere ca e trecut si cainele . si cand o sa se nasca bb (ca si pe fii-mea o sa il treaca din prima luna!!!) o sa fim 5 in 2 camere !

si eu visez la curticica mea cu loc de joaca, cu leagane si topogan, cu flori multe si un colt mic cu legume .... (nu ma bag in "detalii" cum ar fi piscina ...)
in we am fost la niste cunostintte la curte care aveau copii si loc de joaca si fii-mea dupa ce s-a tavalit toata dupa-amiaza pe drum inapoi cand vorbeam de "curtea noastra viitoare" m-a intrebat "mami, si o sa pot sa ies afara imediat cum ma trezesc? si chiar in pijama?!? si o sa pot sa ma dau in leagan in pijama?!? uaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuu.... "

asa ca, cum presupun ca nu o sa jefuim in curand o banca ... probabil ne paste un credit cat de curand

mami de Annelies (30.06.2005) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza fetelor. ma bucur pentru cele cu weekend frumos, simpatizez cu cele ce au avut un weekend mai putin frumos.
mie mi-a fost foarte rau tot weekendul.
am bolit, varsat, vai de capul meu, non stop
si nici azi nu ma simt prea bine si sunt la birou.
nu stiu cum se face ca parca mai rau imi este, decat mai bine si peste tot scrie ca in a 14-a sapt incepe sa iti fie mai bine...

mi-au tras astia teapa cu analizele pt trombofilie.
am aflat ca proba de sange nici n-a ajuns la laborator.
niste nenorociti.
imi fac programare la privat.
si uite asa se va duce jumate din salariu meu...

georgi, luna viitoare sper sa fie bebe :)
bine ca ti s-a reglat acum.

14+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana sa dea d-zeu sa nu ajungem acolo. Riscurile sunt mari si ptr bebe si ptr mama .Eu incerc sa fiu optimista............dar am raspuns si la sangerarile mele.

17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris_K

'Neata, fetelor!

Cum se simte bebe-ul cand misca? Adica ce se simte?
La mine nu cred ca a miscat pt ca inca vomit si am stari de greata.. zicea cineva ca atunci cand va misca bebe-ul, ma voi simti mai bine.
Azi-noapte, toata noaptea m-a durut burtica. Oare e normal? Dar e o durere asa "muta" ca sa-i zic asa.

15+

Cica o falfaire de fluturas, insa eu am confundat mult la prima sarcina bebele cu gazele. Abia la 18 saptamani jumate am simtit clar bebelusul, si chiar atunci m-au lasat si greturile...bine am mai avut 2-3 zile insa tot mai lejere. Pot spune ca la 19 sapt am scapat de greturi.

felicitari celor care au simtit bebelusul deja, eu mai am vreu 6-7 saptamani pana acolo...

zubi eu am prins o gripa la prima sarcina. paracetamolul scade febra. mi s-a prescris o pastila la 8h. Nu-i foarte ok paracetamolul in sarcina, dar mai naspa e febra decat paracetamolul.Si dupa parerea mea mai naspa e antibioticul decat paracetamolul. In sarcina suntem propense si la candida vaginala de la antibiotic...
Cauta pe google cum sa cresti imunitatea cu ajutorul alimentelos si produselor naturale(ex. suc recent stors din portocala si morcov, supica de usturoi, etc)

Eu am primit weekendul asta un tort cadou. tort 3 ciocolati. Sotul se prapadeste de ras cand ma vede cu el in brate si nu vreau sa dau nimanui din el.(de obicei mai duc la vecini, la cumnati cand fac ceva dulce, dar de tortul asta tin ca de ochii din cap).

Am si profitat ca am fost la farmacie dupa siropel de tuse pt Dani si m-am cantarit. Am doar 250 grame extra la bord, dar am o burta de juri ca-s de 5 luni gravida, nu de 3 neimplinite!

Cu somnul si eu stau prost, la 9.30 abia astept sa se cuibareasca Dani sa pot trage si eu pe dreapta. Cateodata il culc cu noi, si adorm eu inaintea lui. de 2 nopti Dani ne trezeste cu tusea pe la 1.30, apoi eu de la 6 ma invart ca titirezul in pat, iar la 8 suna ceasul...

Vroiam sa intreb: merge careva la sala? ca eu m-as duce, n-am mai fost de 7 saptamani(cand am aflat ca-s gravi) si n-as vrea sa ma las de totului. Monitorul mi-a spus sa astept ana la 3 luni cand e bine 'lipit oul', apoi pot face insa la un ritm mai scazut(fac spinning) mi-e frica ca ma umplu de celulita in 9 luni de zile

Pup si va doresc o saptamana placuta si linistita

11+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ely, nimic nu se face fara efort in viata asta , iar pentru o curte in care sa zburde cei mici , pentru copacei si o gradina de legume din care sa stii ce le dai copiilor, pentru liniste si aer nepoluat chiar merita efortul

Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui GORGY

Neata burticioaselor
Va doresc o saptamana cat mai buna! mie mi-a venit Cm in week, si mi-a fost atat de rau, ma durut burtica de am zis ca mor, azi ma simt mai bine, dar totusi sunt slabita...sper sa-mi revin repede.

Georgi

Poate ai nevoie de fier, la avort ai pierdut mult sange? eu abia dupa 4 luni de la avort m-am simtit f slabita si-am facut o analiza de sange, eram deja anemica rau.

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput