Puiuti de Sept-Oct 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

neata

pt cele cu cu dureri in gat la mine a functionat excelent http://www.farmaciastejara.ro/saga-spray-bucal-p-3767.html
e natural, mi l-a prescris o doctora orl-ista. e elvetian, frantuzesc, ceva pe acolo.
inainte de a afla de spray-ul asta am folosit destul timp tantum verde dar cica nu e prea ok in sarcina...

nu mai stiu, v-am zis ca vineri am simtit-o si eu pe bebelina mea?

o zi buna!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Asa devreme?La 15 saptamani?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata fetele ,

A inceput o noua saptamana ...la mine e ploioasa si urata dar de maine cica se incalzeste.

Am avut un we asa frumos ...am plantat pomi in gradina: meri , prun un cires si un visin.Am dormit mult si am mancat bine

fetele cu raceli, in general acolo unde a fost o infectie virala terenul e sensibilizat si predispus la instalarea de noi virusuri. De asta se repeta episoadele de raceala. Trebuie ridicata imunitatea organismului si avut grija la contactul cu persoanele racite.

va pe toatesi va doresc o saptamana de vis!

Fug sa imi scimb si semnatura ca am mai avansat un pic.

Oana 14+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Gata , schimbai si semnatura

Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Fetelor ... ce riscuri presupune placenta previa Marginala?

Camady tie ce ti-a zis dr?

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Buna dimineata!
Oana, sa vezi ce repede se vor prinde pomii pusi de tine. Se spune ca atunci cand esti insarcinata, pe ce pui mana creste si rodeste.
Helenutza, si eu l-am simtit pe bebe tot de la 15 saptamani dar nu m-a crezut nimeni.
Acum e mare si loveste destul de tare.
Si la C-tanta e vremea urata .
O saptamana usoara tuturor.

19 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Buna dimineata

Seidana si Andreea, ma bucur ca v-ati intors cu bine de la dr.

Ceea ce imi urez si mie maine, ca am biopsia de vilozitati coriale si mi-e o fricaaaaaaaaaaaa.

Cu noroc, sa fie totul bine si sa fie bebe sanatos, aflu si eu ce este pana luni-marti si-mi trag un carucior colorat

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

'Neata, fetelor!

Cum se simte bebe-ul cand misca? Adica ce se simte?
La mine nu cred ca a miscat pt ca inca vomit si am stari de greata.. zicea cineva ca atunci cand va misca bebe-ul, ma voi simti mai bine.
Azi-noapte, toata noaptea m-a durut burtica. Oare e normal? Dar e o durere asa "muta" ca sa-i zic asa.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

fetelor, la mine treaba cu varsta sarcinii e un pic diferita pt am avut ovulatia in ziua 24 a ciclului. evident ca nu am stiut asta ca daca as fi stiut ma duceam si dormeam langa copil, nu as fi avut curajul sa ma bag cu buna stiinta la inca o sarcina, desi in sufletul meu mi-as fi dorit. ca urmare la mine varsta sarcinii e fix varsta embrionului, fara cele 2 sapt care se pun inainte, cele de la ultimul ciclu... ma rog, nu stiu daca sunt f clara, ideea e ca daca ar fi sa decalez de dragul calculelor, mi-ar iesi ca am 17 sapt. dar o las asa ca sa nu ma incurc cu nu stiu cate socoteli.

racheel cand am simtit vineri ghiontul, am zis ca poate ma insel. dar nu m-am inselat, am simtit si urmatoarele zile...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Fetelor ... ce riscuri presupune placenta previa Marginala?

Camady tie ce ti-a zis dr?

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Seidana mie dr mi-a zis ca diagnosticul de placenta praevia se pune dupa 28 sapt. si daca ramane asa sunt riscuri.Nici nu vreau sa ma gandesc.A spus ca deocamdata ea se poate ridica si ca sa mai asteptam.A mea placenta acopera integral colul acum dar am incredere in ce mi-a zis dr si mai astept cumintica.

17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Mergi la inceput