Am facut Prajitura Gabriela... E delicioasa...Am respectat reteta si mi-a iesit...Mai am cateva retete in asteptare... Cartea am luat-o cu evz. si imi place foarte mult.
Am cumparat si eu cartea cu mare drag.
Prietena mea si-o achizitionase la lansare si inca de atunci a executat o prajitura cu dovleac. E o reteta usoara iar prajitura este deosebit de fina...
Acum am in plan mousse-ul de ciocolata (chiar am toate ingredientele pregatite) si salata de andive cu mar si sos de mustar cu miere (doar sa gasesc qandive...).
Va dau de veste cum mi-au iesit.
Maria si ai ei Stefan (06.09.07) si Toma (31.07.10)
Eu am primit cartea in format pdf. Daca o doreste cineva, rog sa-mi trimita adresa de e-mail pe PM.

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
hello, eu mi-o doresc cartea, daca se poate, multumesc mult in avans
adresa alias4444@gmail.com
Vreau si eu te rog cartea. Adresa e madalina78@gmail.com Mersi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Am trimis si eu PM pt carte!!!Multumesc anticipat!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Imi cer scuze ca nu am raspuns pana acum dar am fost plecata si n-am avut acces la net. Promit ca trimit cartea tuturor celor ce o doresc.

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)