Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (425)
Raspunsuri - Pagina 8
Sabina spune:
a apendicita perforata, acum e la terapie intensiva cu tuburi de dren si unde nu ii lasa p[e parinti.
Operatia a fost cu succes, acum urmeaza cateva zile critice, Domane ajuta! Au fost la minute de a o pierde.
atmosfera din acela spital e horror, niste VACI , nu am cuvinte.
Au tipat la soaramea ca ce-i aia sa o tina in brate si sa o calmeze, ca nu s-a mai vazut asa ceva.
si asta e cel mai minuscul exemplu.
Idioatele.
Scuze, dar sunt f suparata.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina a apendicita perforata, acum e la terapie intensiva cu tuburi de dren si unde nu ii lasa p[e parinti. Operatia a fost cu succes, acum urmeaza cateva zile critice, Domane ajuta! Au fost la minute de a o pierde. atmosfera din acela spital e horror, niste VACI , nu am cuvinte. Au tipat la soaramea ca ce-i aia sa o tina in brate si sa o calmeze, ca nu s-a mai vazut asa ceva. si asta e cel mai minuscul exemplu. Idioatele. Scuze, dar sunt f suparata. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |

-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxali spune:
Sabina mai lasat paf
ANNISIA esti o fata tare sufletista
ROX fetei ptr durerea de burtic i-ai facut si ceva analize ptr intoleranta la alimente(asa se spune
)...fata prietenei mele a patit la fel si am intrebat.o mai amanuntit , ea saraca nu mai poate manca rosi
VEROBOVA sa fie asa cum v-ati propus
ANDRIES ma vazut cavalerii
si bineneteles ca merita si bb3![]()
Pe pitica dupa 4 zile febra a aparut tusea
, mai ales seara...asa ca i-am dat alt antibiotic si va mai sta o saptamana acasa
Luy imi "permit" sa ma duc la sala ptr ca o am pe mama, care 24 din 25 ore cu noi
, altfel mai pupam eu specialitati din astea...binenteles ca totul pe fuga, seara ma intorc si controlez si lectiile
Apropo de lectii, juniroul va avea examen ptr a trece in cls a 6 a, deci are de invatat cam la toate materiile , mat si ita scris restul orala
Am aprofitat de timpul frumos si am fost pe langa un rau la cules de urzici...azi am avut mamaliga cu urzici![]()
carpatina spune:
La multi ani Maruntescu! 
Te imbratisam cu drag si-ti dorim sa ai ani multi si toti plini de impliniri, sanatate si veselie! Sa traiesti ca ne trebuiesti! 

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Sabinescu, sunt super usurata ca finalul e unul fericit. Slava Domnului!
Refacere grabnica micutei si o calda si stransa imbratisare pentru sora ta... ca ce furtuni or fi fost in sufletul ei..
=====================
Roxali spune:
Sabina ma bucur ca a reusit operatia...din cauza picei nu apusem sa citesc cealalta pag
LA MULTI ANI MARUNZIKO!
carpatina spune:
La multi ani Toma_lly! 
La multi ani cecilia! 
Visurile sa vi se transforme in realitate, sa fiti sanatoase, iubite si mereu voioase! 
=====================