Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (425)
Raspunsuri - Pagina 11
Piciulika spune:
Dragele mele
Stiu ca am disparut ca magaru'n ceata si nu-i deloc frumos. Si sa stiti ca mi-ati lipsit si m-am gandit la voi, la cum mai cresc copiii...
Dar credeti-ma ca nu stiu cand a zburat timpul! Iar in ultima perioada cu atat mai putin: zilele de 24 de ore nu ne mai sunt suficiente, nici ca ore, nici numarul de 7 per saptamana.
Intre timp am copt un plan, l-am famantat si rasucit pe toate partile, si am decis ca mai emigram o data, ca prea am prins radacini aici. E atat de bine si comod aici, ca nu mai evoluam, stim ce urmeaza, e prea bine, zau... Deci la finele lunii mai vom sta in avion toti 4, directia Brisbane, Australia.
Va dati seama cate nopti nedormite, orice decideam peste zi, cu elan, noaptea nu chiar se naruia, dar se cam clatina, cu zeci de semne de intrebare. De ce?! Nu ne lipseste nimic, totul e roz-bonbon...
Dar nu vrem inca sa ne pregatim de pensie, planificand doar vacantele si asteptand sa inceapa scoala... Vrem sa ne mai adaptam o data, sa mai vedem cum e la altii, sa o luam nu de la zero, dar pe-aproape.
Mereu glumesc ca astea-s masuri profilcatice improtriva mid-life crisis - nu avem vreme sa ne plictisim... ![]()
Si desi mereu am spus ca vom emigra undeva in America Latina, uite ca e mai departe - spre apriga disperare a parintilor samd. Dar e o sansa foarte interesanta, ambii avem posturi bune, compania (tot din concern) e chiar cool, ne vor si ne iubesc tare
deci 'go for it!'
aaah, nu cred ca ziceam asta, daca mi-as fi imaginat ce inseamna pregatirile
: de la cautat de chiriasi si reziliat mii de abonamente, contracte, facut altele, vandut masini, impartit lucruri pe care nu vrem sa le luam cu noi - e ca un fresh start. Si acolo de la capat: cautat casa, gradi, cumparat masini, asteptat sa ne soseasca containerul cu mobila/sa iasa din carantina... 
Eu din 1 iunie incep deja la ei, Radu abia din iulie - ca sa se ocupe de copii, casa etc.
Dar suntem optimisti si ne bucuram de asa o provocare si sper sa ma intelegeti ca m-am cochilit in asa masura. Nu prea mai am energie nici pt servici - dar seful stie si ma sustine / menajeaza.
Va imbratisez cu drag
Piciu et Co
P.S. Alex si-a spart capul duminica dimineata, sub atenta supraveghere a bunicii. (Asa ca nu e liniste nici la capitolul prunci.) L-au lipit cu super-glue la urgenta, vai de ciuful lui.
Erina spune:
Oho dragi mamici ce de vesti citesc!!!
In primul rind felicitari Ema pentru nepotelul frumos! Sa fie fericit si norocos, prieten bun cu Sebastian si bucrue pentru toata lumea!!!
Andries, in curind Daria va face anestezie prin inhalosedare. O sa iti pot spune mai multe dupa. Despre dintisori si coronite nu siu nimic, doar ca in logica mea e un must. Eu as spune sa mai incercati odata cu inhalosedarea, intii ceva pentru calmare intravenos apoi aplicata sedarea.
Piciulika, asa un suflu de optimism mi-ai dat!!! Sa fie intr-un ceas bun, sunt sigura ca a fost bine cintarita decizia!!!
Zici ca e faina Australia asta? Astept vesti de la fata locului desi la voi e clar un plus situatia cu job-ul care rezolva multe...dar eu tot astept vesti!
sa va iasa toate perfect si sa fie un loc pe inima voastra! Imi imaginez ce dor o sa le fie copiilor de Jaqueline. Oricum marile provocari sunt doar pentru cei puternici!
Noi in iulie mergem in Germania si am vrea sa vedem si Canada-sunt uneori oferte bune la bilete de avion si se merita incercat...
tare imi e tream ca in Europa oriunde mergi esti vazut ca falsificator de carduri sau zingaro...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Luiza sanatate multa tie. lui tati, Mariei!!!
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Pentru Piciulika
, www.youtube.com/watch?v=GtV18P9NuyE" target="_blank">Come on over Olivia Newton John-australian reised actress and singer.
mamica Dariei
si a lui David
cecilia L spune:
Multumesc inca odata pentru urari, ma bucur ca nu m-ati uitat....recunosc tare greu cu scrisul si mai ales cu cititul, sunt in urma rau.........asa ca fara extemporal.
De la noi vesti relativ bune, saptamana viitoare semnam actele de vanzare si mai dureaza putin pt cele de cumparare, ne-a cam plimbat banca pe noi....dar se rezolva si asta.
Cristi este bine, mergem zilnic la gradinita,cu drag, invatam de toate...si bune si mai putin bune, mai batem cate un copil( care il supara sau nu-l las in pace, mai spunem cate o prostioara) dar in rest vine cu buline si sampile rosii....sunt tare mandra de el, cam agitat si el in ultima perioada, pus numai pe prostioare pe care nu le face el ci "baba"...hihi
Sanatate multa bolnaviorilor, mici si mari, din ce am citit vad ca sunt...un
pentru Luy.
Incerc sa mai intru, desi stau tare rau cu timpul, am intrat intr-un proiect "fortat", cu fonduri pt altii, ca doar nu ma platesc pe mine
, asa este la noi, care imi ocupa tot timpul...plus cele zilnice, abia mai gasesc timp pentru baiat, noroc ca nu-i place sa stea singur si atunci ma solicita la actiune.
va
si sper sa aud numai vesti bune.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
greyeras spune:
LA MULTI ANI CECILIA!!!! ALINA!!!! 

Piciulika succes in noul pas pe care il faceti! sa fie cu noroc! Si mie imi place tonusul si optimismul tau.
Luy multa sanatate! Am citit ca o cam trageti cu totii! sa va faceti bine repede!
Ema sa-ti traiasca nepotelul!
Tu lasa scuzele, pune-te pe treaba!
Si eu sunt interzisa la acest capitol momentan, pe tratament, cica uter fibromatos. In rest suntem numai pe drumuri, pana la urma am curatat apartamentul nou pana la beton si am schimbat totul in el, sper ca pana de Paste sa terminam, alergatura mare e la finisaje, abia ne-am putut hotari la gresie, parchet, etc.
Adelina e bine, merge la gradi, acum se joaca de-a gradinita pe aici prin casa. Vineri mergem la circ cu gradinita, merg cu ea ca mi-e cam teama sa o las singura. In rest e un copil cuminte si de cand stam la bunici e rasfatata la maxim, dar in acelasi timp s-a desprins de mami si de tati, nu mai e asa de dependenta de noi, din contra acum doarme cu mamaia si tataia
si asta la cererea ei, deci e bine si perioada asta petrecuta la ai mei a fost super si pentru mine si pentru ea. Acum am fost si eu rasfatata ca la mama acasa.![]()
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
Erina spune:
Nu mai scriu pe graba ca fac numai greseli.
Cecilia, Greyearash super vestile sa va iasa toate cum doriti. 
Copiii bine, au fost cu tati la mall cit am fost eu la sala.
O seara linistita1!!
mamica Dariei
si a lui David
Roxali spune:
LA MULTI ANI ALINA SI CECILIA!
Piciuliko super
...cum sa nu aveti energie santeti inca tineri si plini de elan si mai ales aveti idei multe
Erina cate greseli fac eu...cum sa nu trecem cu vederea asa o mamica![]()
Luy
neaparat doftoriceste.te ca au nevoie de tine toti![]()
Adi nici nu ma gandesc la dieta din alea severe
si fara cioco amaruie nici nu traiesc
tot pe fuga la gym si eu
abdominale fac si 500, dar eu ma duc de un an aproape
si mai ales impreuna cu alte "oite" reusesc![]()
Ema felicitari ptr nepotel
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ceamica
![]() ![]() sunt iar matusa !!!! sorumea a nascut ieri un baietel de 2800g si am uitat cm Am reusit sa-l si vad pe bebica ieri si era atat de frumos !!!! ![]() ![]() ![]() Parca as mai vrea si eu unul ..... tot ieri am fost si eu la dr si am costatat ca am un ovar marit ![]() asa ca si daca as vrea , barza are pauza ... va pup si sa auzim numai de bine Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
ceamica, felicitari pt nepotel!!! Recuperare usoara surorii tale si acomodare usoara acasa.
Tie multa sanatate si sa rezolvi problema cu ovarul, ca se pare ca auzi chemarea berzei

Sa fiti iubite!