Mar-Apr(196)Bv giuliaa, persi!Hai Strumphi,catank!
Raspunsuri - Pagina 7
cami_antonia spune:
FELICITARI PERSI
BRAVO BEBE RADU ANDREI
BINE AI VENIT PE LUMEEEEEEEEEEEE GRASUNEL
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
39+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 5 ZILE
nilufera spune:
Buna fetele, eu va urmaresc de mult timp dar nu v-am scris decat o data, acum cateva zile cand v-am zis ca am probleme mari cu hemoroizii, intre timp am rezolvat adica mi-am facut programare la proctolog
...sper sa rezolv pana nasc ca nu mai suport..treceti-ma si pe mine pe lista, am 36 de saptamani si un baietel de 2 ani, pana ma prind eu cum se face semnatura; si mie mi-ati facut pofta de gogosi dar din pacate nu prea mai stau in picioare din cauza monstrilor si am si niste arsuri mari asa ca imi pun pofta in cui.Va tin pumnii tuturor care sunteti pe ultima suta de metri.
cami_antonia spune:
AMA MA BUCUR CA E BEBE BINE
si ca opoate cine stie apare ceva
da nu ti-a zis nimic de col de dilatatie?
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
39+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 5 ZILE
strumphitza spune:
Buna seara fetele!
Am trecut sa felicit noile mamici si sa le urez bun venit pe lume bebelushilor, sa fie sanatosi ca de furmosi stiu deja ca sunt!!!

Eu tot 2 in 1, dupa ce am iesit d epe forum am mai tras o portie buna de bocit d evreo 2 ore, am vrut sa ies afara la o plimbare dar tocmai incepuse o furtuna si ploua tare, mi-am facut o farfurie mare de cartofi prajiti cu cascaval deasupra si apoi am bagat 2 ore jumate de somn...
A inceput sa imi curga ceva ce nu stiu a defini bine, e independetn de vointa mea, parca ma pish pe mine, imi curge ceva mai galbui dar nu gelations, ma gandesc ca o fi ceva de ieri de cand a incercat sa ma dilate manual doctorita? Nu curge cu sange sau ceva , dar nu stiu ce este ca ma gandesc ca nu e din dop ca nu e gelatinos, e mai mult ca un pipi ??!?Habar nu am ce e ... mai vedem... bubulina nu prea misca , o imping si ii vorbesc si mai nimic.. plus ca mi s-a pus aiurea sub coaste pe partea stanga si ma doare si incomodeaza .
Cam atata de la mine, daca e ceva sa ma apuce nascare va anunt , va dati seama ca abia astept sa strig in gura mare ca nasc![]()
Va multumesc la toate care mi-ati spus cate un cuvant de incurajare azi

Eu mereu sunt vesela si optimista, dar na... asteptatul asta m-a facut mai nerabdatoare , am cam epuizat stocul, daca s-ar gasi de cumparat la kil as cumpara cateva kile, dar asa ... nu am cum, trebuie sa strang din dinti si sa merg mai departe, desi imi tot vin in minte numai prostii, fel de fel de ganduri aiurea.... poate de aia nici nu mai am rabdare, ca vreau sa o vad intreaga si sanatoasa la mine in brate 
Va pup si va multumesc inca o data !

_
Mind the Bump!
40+
Sophia Nicole
AMR: God Knows!!!
ama22 spune:
Strumphy nu o fi lichid amniotic? sa fie doar fisura de membrane?
39+
Natalia
AMR 3 zile :)
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
ama22 spune:
Cami nu am facut decat nonstresul azi, nu m-a urcat pe masa. Ideea e ca la contractii bebelina e bine, deci nu avem probelem cu circulara de cordon sau cu imbatranirea placentei :)
tu cum mai esti? ceva semne?
39+
Natalia
AMR 3 zile :)
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
roxy_s spune:
strumphitza dar curge mult sau cum? poate s-a rupt apa sau urmeaza sa se rupa. asa mi-a curs si mie. la inceput putin si apoi cand m-am ridicat si mergeam a tot curs de nu se mai oprea.
hai ca nu mai ai mult, este clar.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
lalely07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nilufera Buna fetele, eu va urmaresc de mult timp dar nu v-am scris decat o data, acum cateva zile cand v-am zis ca am probleme mari cu hemoroizii, intre timp am rezolvat adica mi-am facut programare la proctolog ...sper sa rezolv pana nasc ca nu mai suport..treceti-ma si pe mine pe lista, am 36 de saptamani si un baietel de 2 ani, pana ma prind eu cum se face semnatura; si mie mi-ati facut pofta de gogosi dar din pacate nu prea mai stau in picioare din cauza monstrilor si am si niste arsuri mari asa ca imi pun pofta in cui.Va tin pumnii tuturor care sunteti pe ultima suta de metri. |
Nilufera..eu te inteleg cu durerea din cauza monstrilor pt ca si eu sarcina asta m-am confruntat cu ei..nu mai zic ca de doua ori am facut crize de durere..Eu am urmat sfatul fetelor de pe forum..M-am spalat cu ceai de galbenele+musetel,am pus gheata acolo...mi-am dat atat extern cat si intern cu Proctolog de 2-3 ori pe zi..si tot de cateva ori cu crema de galbenele...Am incercat sa am scaun zilnic..(dimineata am luat o lg de miere+un pahar de apa calduta,am baut suc de kiwi..am mancat iaurt+fibre...)Momentan mai sunt acolo (scuzati-ma ca dau detalii) dar nu mai sunt durerosi si sau retras oarecum...Urmez in continuare acest leac..poate se retrag de tot..
Eu am mai folosit si alte creme Hermozon si Fitoroid..dar la criza asta nu si-au mai facut efectul..Deci nu mai reactioneaza!!!
Ce ma rog este sa nu mai fac vreo criza chiar inainte de operatie..ca atat mai imi trebuie:dureri de operatie+dureri de burta+dureri de sezut..sunt deja terminata!
36+
DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 4 saptamani!!!!
roxy_s spune:
ama ma bucur ca totul a decurs bine la doctor. hai nu fi nerabdatoare, las-o pe strumphitza prima![]()
![]()
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s cami da, stiu ca atunci parca l-ai trimis pe sot sa-ti ia halva ![]() scrish gata, ati iesit la plimbarica? foarte bine, mai ales daca este cald si frumos. numai aveti grija, fetelor, ca astia au anuntat ca zilele astea cica sunt radiatii, sa nu stam la soare.... chestii din astea. acum nu stiu cat de adevarat o fi ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Eu nu am iesit ,tocmai din cauza asta...