Mar-Apr(196)Bv giuliaa, persi!Hai Strumphi,catank!
Raspunsuri - Pagina 15
cami_antonia spune:
FETELE
merg si eu la nani
in caz ca pot dormi
si ca nu ma iau contractiile mai mari
daca nu pot dormi voi veni sa vb cu cine mai este
sper sa aflam in continuare vesti de la strumph
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
39+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 4 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE PETRA ADRIANA
strumphitza spune:
Giulia felicitari si bun venit pe lume Nicoletei
.
Multumesc tuturor de incurajari

Am contractii dese si abia astept sa vina sa imi spuna cata dilatatie am. Nick mi-a adus geanta si a plecat acasa, cand am dilatatie 3cm ma transfera la sala de nasteri si il sun sa vina ca acolo il lasa si noaptea, daca o fi sa nasc pana dimineata.
_
Mind the Bump!
40+
Sophia Nicole
AMR: God Knows!!!
catank spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza Giulia felicitari si bun venit pe lume Nicoletei .Multumesc tuturor de incurajari ![]() ![]() Am contractii dese si abia astept sa vina sa imi spuna cata dilatatie am. Nick mi-a adus geanta si a plecat acasa, cand am dilatatie 3cm ma transfera la sala de nasteri si il sun sa vina ca acolo il lasa si noaptea, daca o fi sa nasc pana dimineata. _ Mind the Bump! 40+ Sophia Nicole AMR: God Knows!!! |
Strumphy tinem pumnii!!! Imi este teama ca ceea ce ai descris tu, ...parca sa zic ca am patit si eu, numai ca eu nu am sesizat mai devreme... sper sa nu o fi facut ''lata''

Plec si eu la spital acum de dimineata, ... cine stie ce oi face si eu???
giulia ce rapida ai fost! Felicitari!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
40+
strumphitza spune:
contractii la 4-5 min a naibii de dureroaseeee... Nu stiu cat e dilatatia ca nu mi au mai pus gel pt ca am inceput sa ma contract si fara. Acum a fost o doctorita si mi a pus branula si bagat antibiotic, a durut si asta ca naiba...trecem noi si peste asta, bebe sa fie sanatos. Deja sunt obosita si nu pot dormi cu contractiile astea , nici macar sa motai, dar sa speram ca vine bebe curand si scapam de dureri. Cam atat pentru acum. Off ce rele sunt contractiile astea...
_
Mind the Bump!
40+
Sophia Nicole
catank spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza contractii la 4-5 min a naibii de dureroaseeee... Nu stiu cat e dilatatia ca nu mi au mai pus gel pt ca am inceput sa ma contract si fara. Acum a fost o doctorita si mi a pus branula si bagat antibiotic, a durut si asta ca naiba...trecem noi si peste asta, bebe sa fie sanatos. Deja sunt obosita si nu pot dormi cu contractiile astea , nici macar sa motai, dar sa speram ca vine bebe curand si scapam de dureri. Cam atat pentru acum. Off ce rele sunt contractiile astea... _ Mind the Bump! 40+ Sophia Nicole AMR: God Knows!!! |
Sunt ''alaturi'' de tine!!! Stiu ca poti.... esti PUTERNICA!

IOANA
40+
catank spune:
simonacip acum in prag de ''disperare'' am decis sa-ti iau nr de tel., sa va pot transmite un gind in cazul in care ma va opri.
Sa nu te superi!
IOANA
40+
pisucmic spune:
Neata dragele mele!
Vad ca asa cum ma asteptam s-au intamplat lucruri peste noapte!!!
Strumphi, poate ai si nascut, sau oricum esti tare aproape de moment, ce ma bucur ca am scos motatele aseara! 

Sa mearga totul bine si sa ai nastere usoara!
Ama, Cami, Catank, vad ca si la voi se apropie tare momentul, asa ca va doresc nastere usoara si intalnire minunata cu bebeii vostri!

Giuliaa, bravo bravo, tu aveai DPN pe 23 aprilie, la cate saptamani ai nascut? Ce bine ca puiul tau e bine - abia asteptam poze cu Nicoletta! 

Va imbratisez si azi intru toata ziua ca si eu sunt un munte de emotii. Aseara ma apucase plansul de emotie ca mai am putin si burtica se transforma in pui mic!

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s39 cu un
dragalas
AMR 2 zile!!!
strumphitza spune:
nu am nascut inca desi tare as vrea ca tare rele mai sunt contractiile astea si acum sunt mai dese dar nu stiu ce dilatatie ca nu a vrut sa ma controleze sa-mi spuna pentru ca sunt la inceput cica, asta era acum 3 ore cand mi a bagat antibioticul, la ora 7 iar imi baga si o sa rog o moasa sa imi spuna atunci dilatatia. Abia la ora 9 cica imi baga gel daca nu ma dilat natural.
_
Mind the Bump!
40+
Sophia Nicole
strumphitza spune:
pisuc maine iti vezi si tu comoara
nu mai e mult, te pup si curaj 
Mie mi-e foame si ma simt slabita. Aseara nu am apucat sa mananc nimic, ma apucasem sa fac ciorbita de perisoare dar nu am apucat sa o termin, ajunsesem la jumatate cand a trebuit sa plec la spital, plus ca nu am dormit toata noaptea, nu am putut inchide un ochi cauza contractiilor dese. Off ca rele mai sunt...
_
Mind the Bump!
40+
Sophia Nicole
lavi02 spune:
strumfitza
eu sunt mamica de alte luni si alti ani
dar citesc cu drag pe la voi pt ca imi mai doresc un bb. Vreau sa te incurajez, prima nastere a mea a fost cam asa: eram si eu 40s+6z, la 12.30 noaptea mi s-au fisurat membranele (curgea lichd dar tampoanele normale faceau fata), m-am internat in spital pe la 5, (n-am dormit deloc intre timp), pe la 7 au inceput contractiile usor-usor si am nascut la 4 dupa masa. In ultimele 2 ore am avut si oxitocina ceea ce a grabit lucrurile.
In acest rastimp (si eu sunt o fomista de fel) mi s-a facut foame, am mancat biscuiti cu crema de ciocolata si am baut apa la greu. Mananca si tu ceva cu glucide daca la voi sistemul permite (cei din spital).
Nastere usoara si bb sanatos!!! 
(La bb2 mi s-a rupt apa la 3 noaptea, au inceput pe loc contractiile, m-am internat pe la 5 si la 10 am nascut)
Acum imi doresc si bb3 ![]()