Licurici de ianuarie-februarie 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 5
iuliacris spune:
A, am vazut si eu pozele de pe mail, ce baieti aratosi ai, Aalina!
De Alice nici nu mai am ce zice, e o papusa, ca si mama ei!
crisspy spune:
Sunteti niste scumpe
Mai las un rand de beuturica de care vreti voi (e open bar ) ca eu plec sa-mi vad scumpetea...abia astept
Week-end placut tuturor
Crisspy, fericita de Razvi si 18 sapt
Leditia spune:
Crisspy,la multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti.
Va pupam cu drag.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
CADIA spune:
BEE, si Clara s-a lasat tare greu imbracata cu rochita, dar apoi nu mai vroia s-o dea jos. E de-a dreptul superba, si nu este mare cum credeam eu, mi s-a parut. Facem si noi sapt. viitoare Havrixul.Cica doare vaccinul asta
Crisspy, am fost la Diamond Club,si la cursurile de inot nu primesc decat copii peste 4 ani. Varianta ar fi sa mearga un parinte cu ea, sa-si faca abonament, iar pt copil este gratis. Au si o promotie acum super.
Cred ca-si va face Adi abonam si sa mearga cu ea, sa se mai obisnuiasca cu apa....etc.
O sa ma mai uit si la Babyspa, dar parca era cam scump acolo.
sdcristian spune:
crisspy
un weekend minunat si un an pe masura
mama de Carol (29.12.2008) si 23+ cu Patrick
blog
veronica75 spune:
Crisspy- La multi ani! Sa fii fericita si sa ai parte doar de lucruri frumoase, te pup
Aalina - ce fata iti trebuie tie....ai niste baieti mai frumosi ca fetele . Are cel mare niste ochi , iar cel mic pare asaaaa delicat :), si, ca sa o citez pe Alice " ai facut treaba buna" .
Sanatate la bolnaviori .
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
19 saptamani
Aalina spune:
Vero, nu pare si cuminte?
Multam fetelor. Eu clar ma topesc dupa ai mei, da de admirat admir printesele voastre.
veronica75 spune:
Fetelor, mie taree imi e frica de reactia lui Alice cand va veni si cel/cea mica. E atat de mamoasa si de sensibila....
Cand se trezeste vrea doar cu mine, la culcare la fel, daca plange si nu ma duc la ea sau nu ii dau atentie e jaleeeee, plange cu sughituri, din ce in ce mai tare pana o iau in brate si o alint si atunci cu greu se potoleste.
Ma gandeam ca ar trebui sa inceteze, ca de acum e mare...da vaz ca e la fel. Asta e caracterul ei, e cuminte, destul de ascultatoare, nu e bagacioasa, nu e curioasa si e sensibila rau...daca noi radem in hohot, ea are impresia ca radem de ea si se apuca instantaneu de plans...binenteles ca ii explic imediat de ce radem...offf
Nu vrea cu nici un chip sa se joace cu papusi...le ea si le arunca, nu se duce din propria inititiva la copii niciodata, iar daca vin copii la ea fuge imediat la mine...
O ducem la copii, si se joaca in mijlocul lor, dar se retrage imediat daca cineva ii da atentie.
Tot din toamna va trebui sa mearga si la gradinita, nu stiu cum va interpreta avand in vedere ca tot pe atunci are sa fie si cu bebe...
Vreau sa incep sa o pregatesc de pe acum, dar nu prea stiu ce sa fac .
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
19 saptamani
veronica75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aalina Vero, nu pare si cuminte? Multam fetelor. Eu clar ma topesc dupa ai mei, da de admirat admir printesele voastre. |
La cum isi tuguieste el buzicile as zice mai degraba strengar.
Eu cred ca e mai bine asaaa un pic mai "dezghetat" - ca sa nu zic obraznic -
Eu una am impresia ca a mea e nefiresc de cuminte, desi nu i-am impus niciodata limite...
19 saptamani
miereamara spune:
Veronica ti-l trimit pe A. o tura, sa te iei cu mainile de cap. Eu nu am vazut copil mai incapatanat ca el, totul trebuie negociat la sange:)). Mi-e drag de el asa cum este.
Poate ca ar trebui sa o duci pe Alice mai devreme la gradi, cu cateva luni inainte de venirea lui bebe, ca sa nu se simta data la o parte. Plus ca mai e si partea cu bolile, in primele luni se imbolnavesc f des si tu atunci vei fi cu bebe mic.
Asparagus, felicitari pentru noul job si succes in proiectul bebe!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 6+