Licurici de ianuarie-februarie 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 11
flowerbee spune:
Cami, tinem pumnii! O asteptam pe bb Petra! Doamne ajuta ca bebe sa se nasca usor si sa fie sanatoasa!
Cadia, cum a fost la vaccin?
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
alinuk spune:
Cami Cami
ce s-a mai intamplaaat??
pun majorete sau felicitari?????
Cami gandurile noastre bune spre tine si spre bebelina Petra!!!!
fetelor poftiti la
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
crisspy spune:
HAI CAMI
Nastere usoara mami si o bebelina sanatoasa
Crisspy, fericita de Razvi si 18 sapt
DarkBendis spune:
Haide Cami!!!
Fetelor, eu va citesc dar nu ma trage deloc inima sa scriu, sunt cu gatul umflat - mama ei de mononucleoza - si am o voce din aia husky si sexy rau, noroc ca nu stiu clientii mei de la telefon cum suna vocea mea in realitate sa faca diferenta. Da' las ca ma fac eu bine!
Va pup
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Am intrat si eu sa o incurajez pe Cami
nu mai pot scrie ca sunt stresata cu amadoua urlatoarele meleo sa ma arunc pe geam intr o buna zi, nu pricep de ce mai plange atat de mult
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
veronica75 spune:
Bun gasit tuturor,
Hai Cami, sa fie cu noroc
Naty - merci , chiar la tine ma gandisem intal cand am pus intrebarea...imi aduc perfect aminte de postarile tale vizavi de comportamentul Ioanei, offf, da zi-mi ca trece .
Maine mergem si noi cu Alice la control, vin dupa ceea cu noutati
Pentru stumficu mic, am fost ieri, e bine merci, perfect dezvoltat, mai trebuie sa fac morfo saptamana asta.
Singura problema e placenta care s-a asezat unde nu trebuie...deci trebuie sa ma gandesc si eu serios la cezariana...daca altfel nu se poate .
Alinuk, merci de sfaturi si de link.
Dark - sanatate
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
20+ saptamani
CADIA spune:
HAAAI CAAAAAMIII!!!!!
BEE, chiar a fost super la vaccin, si dupa vaccin.A plans putin cand i l-a facut si atat. O sa tin cont de ce mi-ai spus despre mancaruri, ca eu ii mai dau cateodata un cubulet de Kinder sau o bombonica Kinder.
Bafta cu centrala.Stiu ca sunt niste scoruri...... Noi avem pe peleti, sa fim eco.
PATRICIA, mie mi se pare tare eleganta rochita pe care ai ales-o pentru Irina.
DARK, sanantate multa, sa-ti revina repede glasul.
ASTAZI AU VENIT MUNCITORII SA NE MONTEZE GARDUL
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi nu mai pot scrie ca sunt stresata cu amadoua urlatoarele meleo sa ma arunc pe geam intr o buna zi, nu pricep de ce mai plange atat de mult |
Sa nu mai zici asa, desi stiu ce simti.Si Eliza are momente cand plange mult, maraie, tipa, mai bine zis. Sa vezi ce-si arunca suzeta.....iar Clara nu se lasa mai prejosMa fac cu capul cateodata.
Dar se fac ei mari