Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

La multi ani Crisspy!!!!!!sa fiti si tu si bebele sanatosi si sa ai o nastere cat mai usoara.

MihaelaV mi-e teama ca de acum esti milka vb ta, mie imi curg sanii de 2 luni jumate, trb mereu sa stau cu servetel in sutien sau sa pandesc mereu ca atunci cand mi-e lumea mai draga eu fac ditamai pata de colostru pe haine deja sunt obisnuita. tu in ce luna de sarcina esti?
La cumparaturi nici eu nu ma pot abtine, cand vad lucrusoarele asa mici si dragalase greu ma abtin, noroc ca ma mai tine al meu in frau, dar daca scap singura la cumparaturi e clar ca iau ceva

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Neata
Mie Junior mi-a facut o pacaleala de 1 aprilie si cand m-am dus dimineata la baie aveam niste udaturi de toata frumusetea in dreptul sanilor. Am sunat-o pe mama si mi-a zis ca e colostru, dar nu mai tine minte daca asa o sa-mi curga pana nasc sau o sa se opreasca.
Am vreo sansa sa ma tina cateva zile sau o sa fiu numai Milka pana nasc?
Legat de cumparaturi... Inca nu am luat nimic pt ca mama si sotul sunt superstitiosi si vor sa facem lista ca sa mearga ei doi, insa am ajuns la comun acord ca daca e totul bine la eco morfologica de trimestru 2 pe care o fac pe 7 aprilie sa ne apucam de cumparaturi incet incet dupa Paste.

Mihaela
eu sunt Milka de la 5 luni, am zile cand imi curge mai tare zile cand curge mai putin sau chiar deloc

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 26+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

La multi ani cu sanatate, liniste si fericire draga CRISSPY !!

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
26+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

La multi ani Crisspy !!!!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 26+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Multumesc mult fetelor

Sarcini usoare si voua si bebelusi sanatosi, mancaciosi si fara colici!

gascha

Crisspy, fericita de Razvi si 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Crisppi LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 26+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

fetelor, mie nu mi-a curs nimic niciodata...........e normal???

Sanul e perfect uscat, oare asta inseamna ca no sa am laptic? (intreb ptr ca, chiar nu stiu).

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
26+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

Crisspy, La multi ani! sa fiti sanatosi si tu si bebe, sa fie cumintel si mancacios!

Babyblue si daca mai e vreo burticuta care astazi implineste 20 saptamani, va uram inca 20 de saptamani frumoase si lispite de probleme astfel incat sa va puteti bucura la maxim de ele!

Vorbeati de cumparaturi...nu stiu daca mai are vreo una dintre voi problema mea: de cand sunt gravida m-am vindecat de shopping . Nu am absolut nici un chef, ma duc prin magazine sa vad ce se mai gaseste si nu iau nimic, nu-mi place nimic. Ma gandesc cu groaza ca ne ducem maine sa ne uitam de mobila. Mi se pare asa un moment frumos si-mi place sa ma gandesc ce sa-i cumparam si cum sa-i aranjam camera, dar ce ma fac eu cu lipsa mea de chef si cu pretentiile exagerate??? Parca vad ca maine nu-mi place nimic din ce gasim .

Pupam gasca

21+ & din burtica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Nici mie nu-mi curge momentan.
N-are nicio treaba productia de lapte dupa nastere cu ce curge inainte.
Adica nu inseamna ca n-o sa ai... e ca faza aia: unii au greturi 9 luni, altii deloc, dar tot sarcina e

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Crisspy, LA MULTI ANI!!!

19+cu si

Mergi la inceput