Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 14
MihaelaV spune:
Sotul meu nu a gasit medicamentele care ii trebuie Laurei, dar cand vine diseara acasa o sa il trimit si la farmaciile din zona. Cautati si voi, va rog?
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Babyblue tu unde lucrezi, la municipal? 24+ ![]() |
dap.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
20+ cu
Iustin-Andrei Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui MihaelaV Sotul meu nu a gasit medicamentele care ii trebuie Laurei, dar cand vine diseara acasa o sa il trimit si la farmaciile din zona. Cautati si voi, va rog? Mihaela |
ce medicamente ?
20 +
Arianna-Maria
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui MihaelaV Sotul meu nu a gasit medicamentele care ii trebuie Laurei, dar cand vine diseara acasa o sa il trimit si la farmaciile din zona. Cautati si voi, va rog? Mihaela |
Mihaela, eu i-am scris la subiect, o solutie ar fi sa le comande prin farmacie, farmacista le cauta la furnizori, iar daca medicamentele sunt in depozit, a doua zi au si sosit in farmacie
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
Krissy spune:
La multi ani, crisspy!
. Sa fiti sanatosi si tu si bebe! Multe bucurii si impliniri!
Michelle
, da, m-ai prins, eu ti-am adaugat caruciorul albastru
. Florina_g, ti l-am adaugat si tie acum.
Pufi, cu Sophia nu am avut nici macar o picatura de colostru in timpul sarcinii, dar asta nu m-a impiedicat sa imi "explodeze" sanii la 4 zile de la nastere, si am avut lapte gramada un an de zile. Chiar ca sanii au fost singura zona marcata de veregeturi (dar nu se mai cunoaste nimic acum si nu am "uns" cu nimic). A, si e relativ si faptul ca mama noastra nu a avut lapte - la fel mama mea nu a avut deloc cu mine si iata ca eu am alaptat, cu tot intorsul la serviciu la 3 luni de la nastere.
Felicia, pe mine m-a durut bazinul cu Sophia dar nu chiar asa tare ca pe tine. Acum inca nu, mi-or fi ramas oasele deplasate de data trecuta
. Poate ai si sciatica de sarcina, si doar iti radiaza in bazin si picior de la nervi. Multa sanatate!
Flavia (Squirrel), ziceai ca locuiesti din Virginia. Ce oras, daca nu te superi, ca si fratele meu e "virginean"? Poate ne vedem cand vin in zona
.
Cu kg in plus nu va mai stresati, se piede f mult la nastere si apoi in primele luni de "zombi" si alaptat. Eu cum am mai zis am luat sarcina trecuta 13kg in total, si la nastere am pierdut 7kg (din care bebe doar 2.9 kg). E drept ca suntem fiecare cu metabolism si predispozitie genetica diferite, dar important e sa fie bebe sanatos.
Acum va pup si pe curand,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
20+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui babyblue dc vrei numerele lor de telefon si recomandare, ti le scriu pe privat! _ Babyblue va pupa pe toti!! 20+ cu Iustin-Andrei Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
Merci
.....le vreau
20 +
Arianna-Maria
MihaelaV spune:
Arianna am copiat mesajul ei de la Sunt in panica cu cateva pagini in urma, dar il reiau:
Buna,
am nevoie sa cumpar vinblastin de 10 mg 8 flacoane si dacarbazina de 500 mg 8 flacoane.
Din pacate in Iasi nu se gasesc si este o urgenta.
Multumesc anticipat.
Arianna_M spune:
| citat din mesajul lui MihaelaV Arianna am copiat mesajul ei de la Sunt in panica cu cateva pagini in urma, dar il reiau: Buna, am nevoie sa cumpar vinblastin de 10 mg 8 flacoane si dacarbazina de 500 mg 8 flacoane. Din pacate in Iasi nu se gasesc si este o urgenta. Multumesc anticipat. Mihaela |
am o matusa care lucreaza la un depozit farmaceutic .am pus-o sa intrebe.....te anunt daca le are

20 +
Arianna-Maria
MihaelaV spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna_M
am o matusa care lucreaza la un depozit farmaceutic .am pus-o sa intrebe.....te anunt daca le are ![]() 20 + Arianna-Maria |
Merci
Am cautat acum pe un alt forum si scriu acolo ca ba nu se gasesc, ba se gasesc doar in spitale. Vad ca Laura13 nu a completat nr de telefon in lista noastra.