Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

corina_kelly, de unde le iei?

4+

neatza tuturor! aseara m-am retras rpd, n-am mai apucat sa rasp
in magazinele dm. exista pe forum un subiect despre magazinele dm, si acolo scrie unde le gasesti in buc. au si o gama bio, dar nu pt gravi, doar ceva pt bebei si destule produse pt "femei normale"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Da Corinakelly, de aia vb, scuze, nu imimai venea in minte cum se num...neuronul de gravi.

Sampon Elseve am voie sa folosesc?voi ce sampoane si balsamuri folositi?

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 5+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

ai voie sa folosesti orice, oricum nu se absorb substantele pana in placenta. ideea e sa incerci sa ai grija tot timpul, nu numai in sarcina...
eu , sampon si crema de corp folosesc din gama bio de la magazinele dm (alverde se numeste). ma rog, eu sunt un mare fan, am casa plina de produse de la ei, mult prea multe k sa le pot enumera

Mergi la inceput

neatza, lia! scuze k te deranjez, dar vad ca tu esti mai fresh te rog, nu imi spui si mie cum sa imi fac semnatura? nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Buna dimineata fetelor! Sa aveti o saptamana usoara.
Pe mine m-au luat greturile nasoale, tot week-endul am stat in pat si la baie si am vomitat. Acum sunt la munca si noroc ca stau langa usa, ma intreb cum o scot la capat cu toata in perioada urmatoare.

Am vrut sa anunt la servici abia saptamana viitoare, vineri dupa ce merg la medic si vad ca e bine bebe dar la cat imi e de rau si cat de prost ma simt nu cred ca o sa se poata sa nu o anunt macar pe sefa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_kelly

neatza, lia! scuze k te deranjez, dar vad ca tu esti mai fresh te rog, nu imi spui si mie cum sa imi fac semnatura? nu stiu...

scrii la raspunsuri ce vrei sa-ti apara si cum
dai copy
si intri la profil personal si dai paste
sper ca ai inteles

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

Buna dimineata va invit la ceai cu fructe.
Felicitari noilor mamici si sa aveti sarcina usoara ,fara greturi in ceea ce ma priveste pe mine in mod specialfetelor eu beau dea ceai si mananc fructe,voi cu ce mai combateti greata?

6+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

buna dimineata, burtici!

bun venit noilor gravidute! sarcini usoare si la termen!
am reusit intr-un final sa gasesc o clinica in austria care face si astfel de interventii si pe 15 aprilie merg la control, iar pe 5 mai ar trebui sa fac interventia, asta daca nu se intampla ceva intre timp. stiu ca poate nu este sanatos ce imi doresc, dar sincer as vrea sa se reduca singuri si sa raman doar cu cat pot duce si sa nu mai fiu nevoita sa trec prin toata procedura.
sa vedem cum o vrea Dumnezeu!

o zi fara greturi va doresc!

Emily 7+

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

mersi mult, lia!

Mami de Serban(28.09.2009) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilyjeuly

buna dimineata, burtici!

bun venit noilor gravidute! sarcini usoare si la termen!
am reusit intr-un final sa gasesc o clinica in austria care face si astfel de interventii si pe 15 aprilie merg la control, iar pe 5 mai ar trebui sa fac interventia, asta daca nu se intampla ceva intre timp. stiu ca poate nu este sanatos ce imi doresc, dar sincer as vrea sa se reduca singuri si sa raman doar cu cat pot duce si sa nu mai fiu nevoita sa trec prin toata procedura.
sa vedem cum o vrea Dumnezeu!

o zi fara greturi va doresc!

Emily 7+

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

DOAMNE AJUTA sa fie cum vrei tu

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Buna dimineata fetelor!
Iulia...imi pare nespus de rau...cuvintele sunt de prisos
walkiria bine ca ai ajuns la Uscatescu la timp.Daca iei tratamentul o sa fie totul ok! Incearca sa gandesti pozitiv si totul va fi bine pana la urma!
Referitor la No Spa forte de 80mg mie mi-a permis pana la 3 pe zi dintr-astea in sarcina anterioara deoarece aveam contractii non stop. Si acum iau 2 pe zi una la pranz si una seara pentru irigarea uterului!
Greturi mai am dar doar pasagere si in special in masina sau metrou.
In rest nimic nou cu mine.
brambu ai grija de tine!
Cineva intreba de vezicula vitelina: din ea se desvolta ulterior embrionul! Am vazut ca scrisese vezicule: ai gemeni?
Emily: de ce nu incerci si la Spitalul Universitar? Cunosc pe cineva care a facut embrioreductie acolo si stiu clar ca se face si cu succes. Incearca la dna. dr. Vasiliu, sau Protopopescu... acum sincer mi se pare putin aiurea sa te plimbi pana-n Austia pentru ceva ce se poate face si la noi si chiar cu succes!
Referitor la unde nasc: eu am ales Spitalul Universitar ( Municipal).
Conditiile nu sunt super in saloane dar e curat iar personalul e foarte atent.
Doctorul meu este Mihai Dumitrascu si este super pro!!!
La eco merg la A. Klein de asemenea super profesionista!
Daca nu erau ei nu stiu ce faceam! Bebelul meu s-a nascut prematur si era sa moara a doua zi dar datorita aparatelor superperformante de acolo si unui medic deosebit Dr. Arina Sarbu ( care l-a readus la viata) fiul meu traieste azi si este un copil normal.
Credeti-ma ca am posibilitatea sa nasc la orice spital privat mi-as dori, si medicul meu ar putea veni acolo, dar am sa nasc tot la Municipal. Echipa de acolo e minunata si nu este adevarat ca n-au girja de tine, mereu vine cate cineva ori pentru mama ori pentru bebe, si daca nu le poti chema.
Am inteles ca au rezerve si o sa optez pentru asta !
Va pup si va doresc o saptamana usoara!

+7
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput