Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

neata si de la mine

nu imi vine sa cred ca scriu la odisee

fetele, e recomandat in sarcina sa bei o ceasca micuta de cafea? sau nu stiu eu bine..

4+

si eu stiu tot asa . eu profit cat inca mai pot sa o beau, si imi fac vreo 2, asa, mai lungite cu lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

bella, la sanodor nasti tot cu dr pana?

de ce vreti acolo?..si nu la alt spital privat?
de medlife ce stiti?

eu nasc prin cezariana, mi-a zis dr de la primul consult..din motive sa sanatate..

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriscatalina

buna ziua tuturor burticilor, vreau si eu in lista voastra.

datele mele sunt UM 6 martie si DPN 11 decembrie.

mai am un baietel de 1 an si 9 luni.

va pup

bine ai venit
avem aceleasi date

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriscatalina spune:

[/quote]

bine ai venit
avem aceleasi date

4+
[/quote]

multumesc de primire

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Dragi burtici va doresc sarcini usoare si la termen
Eu cat am fost insarcinata am facut in fiecare luna Toxoplasmoza-pentru ca nu aveam anticorpi-aici este obligatoriu impreuna cu urina -foarte frecvente infectii in gravidanta.
Pe mine m-a ferit DD de probleme .

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

bella, la sanodor nasti tot cu dr pana?

de ce vreti acolo?..si nu la alt spital privat?
de medlife ce stiti?

eu nasc prin cezariana, mi-a zis dr de la primul consult..din motive sa sanatate..

4+

Ma eu am zis ca vreau la sanador ca e nou spitalul dar nu exclud nici medlif-ul.
da nasc cu dr. pana el nu prea naste la privat,doar la filantropia da pt nebuna de mine vine oriunde

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Daa, si eu tot la privat vreau sa nasc. Mie mi-ar fi placut la Euroclinic, am multe prietene care au nascut acolo si au fost extrem d emultumite, insa eu o sa merg unde merge si doctorita mea, nu as vrea sa o inlocuiesc cu altcineva, din multii doctori pe care i-am incercat pana acum, de ea sunt de departe cea mai multumita.
Si doctorita mea mai are un avantaj, cunoaste limba turca, iar sotul meu este cetatean turc, asa ca va intelege si el ce se va intampla in sarcina, direct de la doctorita, nu de la mine, mie fiindu-mi destul de greu sa ii explic in lb engleza ce se intampla in burtica.

Bun venit noilor burtici

Cu ajutorul lui DD sunt 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anne45

Dragi burtici va doresc sarcini usoare si la termen
Eu cat am fost insarcinata am facut in fiecare luna Toxoplasmoza-pentru ca nu aveam anticorpi-aici este obligatoriu impreuna cu urina -foarte frecvente infectii in gravidanta.
Pe mine m-a ferit DD de probleme .

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Din cate am citit, alte tari trateaza cu mare seriozitate problema toxoplasmozei in sarcina, insa la noi nici nu se afla pe lista analizelor obligatorii in sarcina. Ce sa mai vorbim de gratuitate din partea CAS...
Asta-i sistemul nostru de sanatate... ce sa-i faci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

baby_r si mie mi-a fost foarte rau la inceputul sarcinii, nu am putut manca nimic, si am luat emetin vreo 3 zile. In prima zi le-am vomitat, insa dupa aia am reusit si eu sa mai mananc cate ceva. Bebe a crescut bine si a luat din rezervele mele, asa ca eu am slabit 6 kg atunci. Acum am un baietel care implineste 5 luni sapt viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Daa, si eu tot la privat vreau sa nasc. Mie mi-ar fi placut la Euroclinic, am multe prietene care au nascut acolo si au fost extrem d emultumite, insa eu o sa merg unde merge si doctorita mea, nu as vrea sa o inlocuiesc cu altcineva, din multii doctori pe care i-am incercat pana acum, de ea sunt de departe cea mai multumita.
Si doctorita mea mai are un avantaj, cunoaste limba turca, iar sotul meu este cetatean turc, asa ca va intelege si el ce se va intampla in sarcina, direct de la doctorita, nu de la mine, mie fiindu-mi destul de greu sa ii explic in lb engleza ce se intampla in burtica.

Bun venit noilor burtici

eu nu vreau la euroclinic, nu am auzit lucruri chiar atat de bune de ei. la mine e posibil totusi sa nasc la medlife ca dr meu a mai colaborat cu ei. da daca o s aimi placa mai mult sanadorul clar ma duc la ei. e imposibil sa nu ma descurc.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput